Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, kostasathv είπε Ελπίζω να είναι σε φιατ και έτοιμοι για αγορά και να καλαμπουριζουμε. Αλλιώς δεν θα είναι αστεία τα πράγματα. Της προηγούμενης εβδομάδας είναι παιδική χαρά η πτώση.Έτσι τουλάχιστον δείχνει η συνέχεια απότομα και ξαφνικά. Αν το κάνουν πάλι κλιμακωτά, γρήγορα η αργά θα δείξει. Είναι γνωστό ότι εκεί που αγοράζουν πουλάς και το αντίστροφο σε λογικά πλαίσια. Πρέπει να σκεφτόμαστε αντίθετα από τις αγορές αν θέλουμε να κερδίσουμε. Ας φτάσει και πάνω από 2.2 τρις που δεν βλέπω ούτε 2.175. Πλέον ανα πάσα στιγμή είναι για διάρρηξη προς τα κάτω Ηρθε το τελος;
NiKoSmile Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν περιμένω μεγάλη πτώση, μακάρι να γίνουν όλα χώμα να αγοράσω και αυτά που δεν αγόρασα... αλλά δεν το βλέπω 😂. Μπορείτε να αγοράσετέ τώρα ή όταν το BTC θα φτάσει στα 120K και το ETH στα 10K.
mcstefan7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, kostasathv είπε Ελπίζω να είναι σε φιατ και έτοιμοι για αγορά και να καλαμπουριζουμε. Αλλιώς δεν θα είναι αστεία τα πράγματα. Της προηγούμενης εβδομάδας είναι παιδική χαρά η πτώση.Έτσι τουλάχιστον δείχνει η συνέχεια απότομα και ξαφνικά. Αν το κάνουν πάλι κλιμακωτά, γρήγορα η αργά θα δείξει. Η τιμή έπρεπε να πάει στο cpr για να είναι healthy η αγορά. Λόγω fud πήγε πιο κάτω. Κανονικά έπρεπε να γίνει μέσα στις δυο τελευταίες βδομάδες του Σεπτεμβρίου. Τα αστέρια όμως είχαν ανεβάσει πολύ το OI και οι μεγάλοι παίκτες βρήκαν ευκαιρία για μάζεμα btc.
NiKoSmile Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Giveaway Super Scam 😂😂😂 Michael Saylor: We Expect $100,000 per Bitcoin later this year! MicroStrategy ETH/BTC News - YouTube
snet Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 πάλιωσε! μην προσθέσετε τα 5050 στα 5050....!!
laserjesus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, snet είπε πάλιωσε! μην προσθέσετε τα 5050 στα 5050....!! Ούτε 24 ώρες , τα πάντα κάνουμε μπας και αγοράσουν
kostasathv Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, BackFromHell είπε Ηρθε το τελος; Σε 7 ημέρες πήγε από 2 σε 2.4, μια εβδομάδα παλεύει το 2,17. Υπομονη😂
laserjesus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, kostasathv είπε Σε 7 ημέρες πήγε από 2 σε 2.4, μια εβδομάδα παλεύει το 2,17. Υπομονη😂 Μιλάς με γρίφους γέροντα
kostasathv Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, laserjesus είπε Μιλάς με γρίφους γέροντα Εννοώ τα τρις του total market cap. Το έχουν ξεχειλωσει το σχήμα,δεν έχει αλλάξει κάτι αλλά έχει καθυστερήσει υπερβολικά. Αλλά είπαμε οι αρπαχτες γίνονται γρήγορα , στα έσοδα υπάρχει υπομονή Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2021 από kostasathv
laserjesus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, kostasathv είπε Εννοώ τα τρις του total market cap. Το έχουν ξεχειλωσει το σχήμα,δεν έχει αλλάξει κάτι αλλά έχει καθυστερήσει υπερβολικά. Αλλά είπαμε οι αρπαχτες γίνονται γρήγορα , στα έσοδα υπάρχει υπομονή Δηλαδή το να κάνουμε ? Να κλείσουμε τα money printers ?
InsWat Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, kostasathv είπε Aν εγραφα 5 σεπτεβρη για πτωση, τα ιδια θα ειχαμε? Γιατι το ηξεραν οι γνωστες και δεν ειπαν τιποτα. Το θέμα είναι πως δεν υπάρχουν γνώστες. Αν κάποιος τα ήξερε όλα με σιγουριά θα έβαζε τα λεφτά του και θα γινόταν ζάμπλουτος. Δεν θα καθόταν να φτιάξει γκρουπάκια με συνδρομή, βγάζουν περισσότερα από τα γκρουπς παρά από το trade.
kostasathv Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, laserjesus είπε Δηλαδή το να κάνουμε ? Να κλείσουμε τα money printers ? Σωστό και αυτό,αν είχα μπει,που το ειχα δει αλλά ήμουν σε φάση τελικής επιβεβαίωσης,δεν θα βιαζομουν ούτε εγώ! Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2021 από kostasathv
laserjesus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, kostasathv είπε Σωστό και αυτό,αν είχα μπει δεν θα βιαζομουν ούτε εγώ! Δεν βγήκαμε ποτέ ... Εσενα σε έχει πιάσει FOMO και θες πάλι 28Κ. Έλα μου ντε που δεν θα τα ξαναδείς. Και θα αγοράσεις στα 54 και θα σε σορταρουμε μετά.
kostasathv Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, laserjesus είπε Δεν βγήκαμε ποτέ ... Εσενα σε έχει πιάσει FOMO και θες πάλι 28Κ. Έλα μου ντε που δεν θα τα ξαναδείς. Και θα αγοράσεις στα 54 και θα σε σορταρουμε μετά. Δεν κατάλαβες,νέος είμαι . Αύγουστο ξεκίνησα και μέχρι να καταλάβω ,που ούτε τώρα είμαι σίγουρος εντελώς, έκανα τις βλακείες μου ως πρωτάρης. Ανυπομονησία, άσκοπες πωλήσεις,αλλαγές. Αυτά πληρωνω 6 λεπτά πριν, InsWat είπε Το θέμα είναι πως δεν υπάρχουν γνώστες. Αν κάποιος τα ήξερε όλα με σιγουριά θα έβαζε τα λεφτά του και θα γινόταν ζάμπλουτος. Δεν θα καθόταν να φτιάξει γκρουπάκια με συνδρομή, βγάζουν περισσότερα από τα γκρουπς παρά από το trade. Αυτοί που γυρνάνε τον πλανήτη, μέσα σε πολυτελή ξενοδοχεία και βαν ποιοι νομίζεις ότι είναι; Αν δεν ήξεραν την συνέχεια θα πήγαιναν nine to five στη δουλειά
Προτεινόμενες αναρτήσεις