Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Εγω ειμαι εκεινος που οταν λεω οτι "καλα κρατιεται", θα πρεπει να πουλατε γιατι σε 1-2 ωρες το πολυ ερχεται -10%, οπως προχθες. Κι εσυ εισαι εκεινος που οταν λεει οτι δε θα ανεβει τις επομενες ωρες, πρεπει να ανοιγουμε long :P

Συνδρομητικα signals και μλκιες :P

Ήμαστε πολύ μπροστά ... Αντιβουντου 

Δύσκολο να ξεφύγει πολύ από cme ..θα κλείσει το gap 

• Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 8/9/2021 στις 3:23 ΜΜ, chek2fire είπε

καλά αυτό που γράφει ο τύπος δλδ κάποιο ανταλλακτήριο η σχεδόν όλα μαζί να έχουν ξαφνικά "προβλήματα" στα μεγάλα crash έχει συμβεί άπειρες φορές μη πω σε κάθε crash.

Το crash της ισοτιμίας του bitcoin ήταν απόλυτα φυσιολογικό. Αγόρασαν στο roumor και πούλησαν όταν έγινε πραγματικότητα. Aγόρασαν δλδ στην προσδοκία για την 7 Σεπτέμβρη με το El salvador και πούλησαν για να βγάλουν το κέρδος τους όταν αυτό έγινε πραγματικότητα. 

Δεν είναι απαραίτητο να κλείσει σήμερα, μπορεί να έχουμε ενα ωραιότατο pump και σε 2-3 μερες μια καλή πτώση και να κλείσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/9/2021 στις 11:12 ΠΜ, k_dinos είπε

Ανάλογα το ανταλλακτήριο και το πως κάνεις την αγορά. Ψάξε για slippage tolerance.

Αν παίρνεις σε τιμή αγοράς, δεν ξέρεις πόσα νομίσματα τελικά θα έχεις στα χέρια σου.

Σαν να βάζεις βενζίνη 20€, αλλά τα πόσα λίτρα θα σου βάλουν εξαρτάται από τι τιμή έχει ο καθένας

Καλύτερα να παίζεις με limit order..

Δλδ πχ στο binance φορτώνεις τον λογαριασμό σου σε ευρώ και μετά κάνεις ανταλλαγή τα ευρώ με το κρυπρονόμισμα που θες στην τιμή που θες.

Αν πας να κάνεις κατευθείαν αγορά με κάρτα είναι σίγουρο ότι κάτι λιγότερο θα πάρεις, αλλά από την άλλη είναι πιο εύκολη η διαδικασία.

Αυτό ακριβώς έκανα :

Είχα ήδη ευρώ στον λογαριασμό μου στο ανταλλακτήριο, για να μην αγοράσω με κάρτα απευθείας. 

Κοιτώντας το ιστορικό της αγοράς είδα τι έγινε (αλλά δεν ξέρω το γιατί) :

Στo "fee" (που υποθέτω είναι αυτό που κρατάει το ανταλλακτηριο) είχε 0,91 ευρώ (τίποτα) 

ΑΛΛΑ

η αγορά έγινε με ισοτιμία 2.19 ενώ η τρέχουσα μέση τιμή ήταν περίπου 2.08(αν θυμάμαι καλά). 

Βέβαια έγινε και μεγάλη βουτιά αν θυμάμαι καλά εκείνη την στιγμή οπότε ίσως στάθηκα απλά άτυχος και έπεσα πάνω στην πτώση. 

Δεν βάζω μεγάλα ποσά γιατί ακόμα προσπαθώ να μάθω (θα μελετήσω και την προσέγγιση με limit order που ανέφερες), οπότε δεν έπαθα κάποια μεγάλη ζημιά.

Απλά μου έκανε εντύπωση αυτή η διαφορά (δεν μου είχε ξανατυχει), θα το παρακολουθώ πιο προσεκτικά πλέον 

Επεξ/σία από Giorgos_00
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Giorgos_00 είπε

Αυτό ακριβώς έκανα :

Είχα ήδη ευρώ στον λογαριασμό μου στο ανταλλακτήριο, για να μην αγοράσω με κάρτα απευθείας. 

Στo "fee" (που υποθέτω είναι αυτό που κρατάει το ανταλλακτηριο) είχε 0,91 ευρώ (τίποτα) 

ΑΛΛΑ

η αγορά έγινε με ισοτιμία 2.19 ενώ η τρέχουσα μέση τιμή ήταν περίπου 2.08(αν θυμάμαι καλά). 

Βέβαια έγινε και μεγάλη βουτιά αν θυμάμαι καλά εκείνη την στιγμή οπότε ίσως στάθηκα απλά άτυχος και έπεσα πάνω στην πτώση. 

Δεν βάζω μεγάλα ποσά γιατί ακόμα προσπαθώ να μάθω (θα μελετήσω και την προσέγγιση με limit order που ανέφερες), οπότε δεν έπαθα κάποια μεγάλη ζημιά.

Απλά μου έκανε εντύπωση αυτή η διαφορά (δεν μου είχε ξανατυχει), θα το παρακολουθώ πιο προσεκτικά πλέον 

Εσύ με λίγα λόγια ζήτησες πχ 1000€ από αυτό το crypto, αλλά δεν όρισες την μέγιστη τιμή που ήσουν διατεθειμένος να πληρώσεις.

Οπότε αν δεις στο order book, μπορεί να πήρες τα πρώτα 500 σε μια τιμή και τα υπόλοιπα σε άλλη.

Σαν να πας ταξίδι και να σου δικαιολογούν 100 ευρώ βενζίνη, το 1ο πρατήριο δίπλα στο σπίτι σου να σου βάλει 50, και το δεύτερο που είναι στην εθνική θα σου βάλει πάλι 50 αλλά σε διαφορετική τιμή.

μπορεί πάλι, να έχει γίνει κάτι πολύ πιο απλό, να σου εμφάνισε την τιμή και μέχρι να πατήσεις επιβεβαίωση να είχε αλλάξει.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Giorgos_00 είπε

Αυτό ακριβώς έκανα :

ΑΛΛΑ

Οπως το γράφεις μάλλον έκανες market order και όχι limit. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mourgakos2007 είπε

Σορταρεις, στα παιρνουν. 

Λονγκαρεις, παλι στα παίρνουν. 

Ησυχια δεν θα βρουμε. 😁

αν ήταν τόσο εύκολο θα είχαν πέσει μέσα οι φάλαινες και θα το είχαν κάνει πριν από σένα!!

Δημοσ.

Δοκιμάζονται οι πάτοι, δηλαδή τα wicks της 7/9. Δεν έχω eos και theta. Επίσης και το luna αν πάει στα 19-21€ μπορεί να είναι και ευκαιρία για μας που δεν το έχουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, snet είπε

αν ήταν τόσο εύκολο θα είχαν πέσει μέσα οι φάλαινες και θα το είχαν κάνει πριν από σένα!!

Μονο που ουτε σορταρω ουτε λονγκαρω. 

Φαλαινα ειμαι. 

Εδιτ 😁

Επεξ/σία από mourgakos2007
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και μένα το όνειρό μου είναι μία μέρα να μπαίνω μέσα στο ανταλλακτήριο και με μια συναλλαγή να αλλάζει λίγο η ισοτιμία ρε παιδάκι μου...

Επεξ/σία από snet
  • Like 1
Δημοσ.

σήμερα το πρωί όλα κανονικά τα βλέπω ούτε πτώσεις ούτε τίποτα...

τώρα αυτό το τραβηγμένο σε ανησυχεί κάπως:

image.png.c3b559f7182bf2dddd34c83a1f169c3f.png

οκ λογικό ύστερα από τόσες μέρες ανόδου αλλά έστρωσε...

Δημοσ.

Διαβάζω πως υπάρχουν 45000 btc που εδώ και μερικές μέρες μετακινούνται απο προτοφόλι σε πορτοφόλι συνέχεια. Κάποιοι λένε ότι είναι απο το ανταλλακτήριο FTX ( το οποίο δεν το γνωρίζω βέβαια) που το χακάρανε αν και το ίδιο το διαψεύδει. Όμως βλέπουν ότι περνάνε απο περίεργα ρώσικα πορτοφόλια που έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για απάτες. 

Αν τυχόν είναι πράγματι hack η τιμή θα κάνει μεγάλη βουτιά όταν ανακοινωθεί επίσημα.

• Sad 1

• Δημιουργία νέου...