Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το yahoo financial πλέον δείχνει την ισοτιμία του Bitcoin μαζί με τα υπόλοιπα νομίσματα και commodities 

Screenshot_20190704_014309.png

• Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

άλλο ένα έγγραφο που αποδεικνύει πόσο απατεώνας είναι ο Craig Wright. 

D-lKm_wU4AA92eV.jpg

το tulip trust που και καλά είχε δημιουργήσει το 2008 μαζί με τον Kleiman και που και καλά έστελναν εκεί τα Bitcoin που κάναν mining τελικά ιδρύθηκε το 2011 και εξαγοράστηκε τότε από τον Wright όπως αποδεικνύει αυτό το έγγραφο. Δλδ οποιοδήποτε έγγραφο έχει παρουσιάσει ο Wright με χρονολογία πριν το 2011 απλά είναι fake και κατασκευασμένο.

Τώρα σήμερα είχαμε και ένα καυγά με τον γνωστό Roubini και τον Hayes του Bitmex σε ένα debate που είχανε σε ένα συνέδριο. Ο Roubini τον κατηγορεί ότι πάνε να κρύψουν το video και η απάντηση του Hayes 

Δημοσ.

ρε σεις αυτή η γελοιότητα με τον Wright δεν έχει τελειωμό. Ο τύπος πρέπει να είναι ψυχοπαθής απατεώνας, δεν εξηγήτε αλλιώς τα τόσα fake και κατασκευασμένα έγγραφα και αποδείξεις που έχει δημιουργήσει και που όλες τους αποκαλύπτονται άμεσα. Τελευταίο επισόδιο το bitmessage :P

και καλά δείχνει ένα μνη που είχε και καλά στείλει ο Wright στον Kleiman τον Ιούνιο και τον Οκτώβρη του 2012 αλλά όπως έγραψε ο developer του bitmessage το σύστημα που χρησιμοποιήσε το τελευταίο μήνυμα δημιουργήθηκε στην εφαρμογή 6 μήνες μετά :D

Δημοσ.

ένα scam ponzi έγινε στο tron και σήμερα είχαν πάει κόσμος στα κεντρικά τους γραφεία στην Κίνα για να διαμαρτηρηθούν. Δεν ξέρω καλά την ιστορία από τι διαβάζω υπηρξε και μια αυτοκτονία ενώ οι του tron κάλεσαν και την αστυνομία να τους προστατέψει.

όχι ότι το ίδιο το tron δεν είναι scam :P

υπάλληλος της Deutsche bank ενώ φεύγει από τα κεντρικά κτήρια μετά τις μεγάλες απωλήσεις προσωπικού με πάνω από 20.000 κόσμο. Δεν είναι photoshop αλλά αληθινή από την new york times

D-9q81nXsAECmOR.jpg

Δημοσ.

Πάλι reorg έγινε το bsv και φυσικά για άλλη μια φορά λόγο του μεγάλου μεγέθους των block και του μεγάλου χρόνου που έκανε να μεταδοθεί με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα πρόσκαιρο fork-split στο blockchain του και αργότερα όταν ο miner που βρήκε το πρώτο block συνέχισε και η δικιά του αλυσίδα έγινε κυρίαρχη στο σύστημα το blockchain έκανε reorg

Αλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι τα μεγάλα block μόνο προβλήματα στην σταθερότητα του δικτύου μπορεί να φέρουν. Ακόμα και τα 8mb αρκετοί developer του Bitcoin θεωρούν ότι θα δημιουργήσουν μεγάλο ποσοστό orphan block και μπορεί και reorg υπό συνθήκες. 

Δημοσ.

νομίζω σήμερα έχουμε ένα ιστορικό γεγονός για τον χώρο που πέρασε τελείως στα ψιλα λόγο μάλλον και ότι οι πάντες είναι επικεντρωμένοι στην ισοτιμία του Bitcoin.

Και μιλάω για την επίσήμη διάθεση ico αδειοδοτημένο από το SEC της Blockstack

https://blog.blockstack.org/blockstack-token-sale-sec-qualified/

το 17 κατά την κορύφωση της περιόδου του scam των token με απίθανα project που κάνουν τα πάντα αρκετοί το φώναζαν και απευθύνονταν φυσικά στα legit startup ότι είναι αρκετά εύκολο να δημιουργήσει κάποιος τέτοια token αδειοδοτημένα από το sec.

Για μένα τα ico είναι ξεκάθαρα ότι θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ψηφιακές μετοχές για startup και θα είναι ένας εύκολος τρόπος χρηματοδότησης τους. 

• Like 1
Δημοσ.

Ο Trump αργά το βράδυ την έκανε την δήλωση του για το Bitcoin, τα ψηφιακά νομίσματα και κυρίως για το libra που νομίζω τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά και επιμένω ότι θα είναι ένα DOA project.

Δημοσ.

εγώ πιστεύω απλά κάποιοι βγάζουν το κέρδος τους μετά από αυτό το ανοδικό ράλιυ. 

Τώρα να σου πω και το καλοκαίρι ιδίως ο Αύγουστος και μερικές φορές και ο Σεπτέμβρης είναι παραδοσιακά δύσκολοι μήνες για trading με χαμηλό volume και γενικά χαμηλό ενδιαφέρον. 

• Like 2
Δημοσ.

Έχω ένα ποσό σε cryptos και δεν ξέρω τι να κάνω... αυτή τη στιγμή έχω χασούρα αλλά αν τα εξαργυρώσω θα πιάσουν τόπο σε κάτι πρακτικό. Δεν ξέρω όμως αν αυτό είναι το πιο σωστό ή αν πρέπει να περιμένω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zio10 είπε

Έχω ένα ποσό σε cryptos και δεν ξέρω τι να κάνω... αυτή τη στιγμή έχω χασούρα αλλά αν τα εξαργυρώσω θα πιάσουν τόπο σε κάτι πρακτικό. Δεν ξέρω όμως αν αυτό είναι το πιο σωστό ή αν πρέπει να περιμένω.

Τι ποσοστο ειναι bitcoin και ποια ειναι τα αλλα crypto? Και τι ποσοστο ειναι η χασουρα?

Αν προκειται για altcoins που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα δεν μπορω να βρω σοβαρο επιχειρημα να τα κρατησεις.

Bitcoin ομως και ισως καποια αλλα που αυτην τη στιγμη ειναι oversold δεν θα τα εδινα εκτος αν προκειται για πραγματικη αναγκη.

• Thanks 1
Δημοσ.

τώρα νομίζω αρχίζει το πραγματικό παιχνίδι γύρω από τα ψηφιακά νομίσματα. Το bitcoin μετά από 10 χρόνια έγινε global και πλέον μπαίνει στην ατζέντα κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο και του τραπεζικού συστήματος. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Bspus είπε

Τι ποσοστο ειναι bitcoin και ποια ειναι τα αλλα crypto? Και τι ποσοστο ειναι η χασουρα?

Αν προκειται για altcoins που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα δεν μπορω να βρω σοβαρο επιχειρημα να τα κρατησεις.

Bitcoin ομως και ισως καποια αλλα που αυτην τη στιγμη ειναι oversold δεν θα τα εδινα εκτος αν προκειται για πραγματικη αναγκη.

Έχω κάποια μικρά που είχα καιρό να τα κοιτάξω και στην ουσία έχουν εκμηδενιστεί. Τα περισσότερα είναι bitcoin, eth και litecoin. Η χασούρα είναι σημαντική, πρέπει να το υπολογίσω αλλά είναι σεβαστό ποσό (για μένα τουλάχιστον).

Δεν είναι απόλυτη ανάγκη, σίγουρα είναι μεγαλύτερη από όταν τα πήρα όμως... τείνω προς το να κάνω υπομονή προς το παρόν όμως.

Επεξ/σία από zio10

• Δημιουργία νέου...