Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια , εχω μια rx 5600 xt και θα ηθελα να ξεκινησω να κανω κάποιο mining εδω και καιρό εχετε στο νου σας που μπορω να δω τι με συμφερει και πως θα υπολογίσω το κερδος κτλπ.

• Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Alexis-9 είπε

Τραβάω τα μαλλιά μου που ακύρωσα το order στο 1,75 για cardano σήμερα το πρωί απλα και μόνο για να χτυπήσω Poly τις επόμενες ημέρες.. 

Ποτέ δεν ξέρεις, σε λίγο μπορεί να λες "πάλι καλά που την ακύρωσα".

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκείνη την ώρα ήμουν στον οδοντίατρο... τώρα είμαι ακόμα μουδιασμένος 😂

26 λεπτά πριν, nikolastas είπε

Καλησπέρα παιδια , εχω μια rx 5600 xt και θα ηθελα να ξεκινησω να κανω κάποιο mining εδω και καιρό εχετε στο νου σας που μπορω να δω τι με συμφερει και πως θα υπολογίσω το κερδος κτλπ.

Πόσο αγόρασες την κάρτα;

Επεξ/σία από NiKoSmile
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NiKoSmile είπε

Εκείνη την ώρα ήμουν στον οδοντίατρο... τώρα είμαι ακόμα μουδιασμένος 😂

Πόσο αγόρασες την κάρτα;

Την εχω απο περσυ ..... καπου 300

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Γενικά θα τα αφηνατε σε SOL η στο ADA στην συγκεκριμένη φάση;? 

Στο ADA θα τα αφήσω. SOL δεν έχω, αλλά ένα κέρδος θα το έπαιρνα με DCA out.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, greekfragma είπε

Ειδικός δεν είμαι αλλά τελικά όλο το παιχνίδι είναι στο να κάνεις όσο το δυνατόν λιγότερες κινήσεις βραχυπρόθεσμα.

Αυτοί που κινούν τα νήματα βγάζουν λεφτά με τη σέσουλα με όποιον μπαινοβγαίνει και παίζει το παιχνίδι τους. άλλοι χάνουν λιγότερο άλλοι περισσότερο και μόνιμα κερδισμένοι αυτοί που ξέρουν τι θα σκάσει την επόμενη ώρα.

Αν αποστασιοποιηθείς και κοιτάξεις τη καμπύλη του δεινόσαυρου που έβαλα πιο πίσω....οκ τι 52900 τι 45000-47000 σε 1 μέρα.

Μπήκες πριν 5μήνες γύρω στα 32000....ε βάλε ένα στόχο και άραξε. Όσο περισσότερο χρόνο έχεις σαν πολυτέλεια,....τόσο πιο κερδισμένος θα είσαι.

Βέβαια δεν χαλάει κάποιον που αγόρασε στα 32κ να πουλήσει στα 52κ και να αγοράσει ξανά την ίδια ποσότητα στα 45κ.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, zananiro είπε

Βέβαια δεν χαλάει κάποιον που αγόρασε στα 32κ να πουλήσει στα 52κ και να αγοράσει ξανά την ίδια ποσότητα στα 45κ.

ναι κατοπιν εορτης καλα τα λες....ηξερες οτι θα σταματησει στα 45? ή οτι θα πουλήσεις στα 52?

ελα τωρα...μη κοροιδευομαστε.

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδιά, αν μπορείτε να με διαφωτίσετε λίγο :

Πως υπολογίζονται τα fees για κάποιο crypto κατά την αγορά ;

Αγόρασα σήμερα κάποια Ada και ενώ το ανταλλακτηριο χρέωσε ελάχιστα fees, συνολικά κρατήθηκε περίπου 5%(!) του ποσού που έβαλα (χρησιμοποιώντας ευρώ που είχα ήδη στο ανταλλακτηριο). 

Στο παρελθόν ήταν περίπου 1-1,5 %

Τι παίζει; 

• Δημιουργία νέου...