laserjesus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Με κάρτα binance ή crypto.com μπορείς να κάνεις και κατάθεση ή μονο βγαζεις ?
ooaris Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, laserjesus είπε Με κάρτα binance ή crypto.com μπορείς να κάνεις και κατάθεση ή μονο βγαζεις ? Απο οτι έγραψε ένα παλικάρι παραπάνω, μπορείς να φορτίσεις και revolut και μάλιστα fee free. (binance) Δεν το έχω δοκιμάσει.
ppkstat Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Επειδή βλέπω πολλούς να τους ενδιαφέρει να σας πω οτι πλέον το Kraken δουλεύει κανονικά με την Revolut, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Clear Junction, instant & SEPA (οι υπόλοιπες δεν δουλεύουν).
JLEE Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Γεια σας! Κατέβασα το Binance για να βλέπω λίγο τις τιμές των Crypto χωρίς προς το παρόν να έχω βάλει κάποια χρήματα. Μου γεννήθηκαν κάποιες ερωτήσεις όντας άσχετος: Κάποια crypto τα αγοράζεις απευθείας και κάποια μέσω btc ή bnb (το νόμισμα της binance) Το ερώτημα είναι οτι όταν βλέπεις τις τιμές σου εμφανίζει BTC/eur ή BTC/bnb κτλ. Για πιο λόγω υπάρχουν αυτές οι επιλογές? Ας πούμε οτι θέλεις να πουλήσεις και να "τραβήξεις" χρήματα στη revolut. Υπάρχει κάποια προμήθεια ή κάποιο ελάχιστο όριο? Αυτά!
Vsrs7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Γιατί κοκκίνισε έτσι η αγορά;;;; Όλα κάτω εκτός του SOL...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δε μπορει να πηγαινει τραινο καθε μερα ολη μερα..Κοντευει 2 μηνες ετσι Mια χαρουλα ειναι και σημερα. Οσο η πτωση δεν ειναι πανω -10% στο btc μεσα σε 24ωρες, ολα βαινουν καλως! Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2021 από BackFromHell
ppkstat Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Καλύτερα να πέσουν λίγο, να δοκιμαστεί και κανα support πιο χαμηλά κτλπ. Το πάνω συνέχεια δεν κάνει καλό.
NiKoSmile Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ αύριο περίμενα την πτώση, είχα σημειώσει τις τελευταίες Τετάρτες να γίνεται διόρθωση. Τώρα να δω τι θα γίνει και αύριο.
Silverage Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Και καλά λόγο του Ελ Σαλβαδόρ σήμερα είχαν πει να pumpάρουν την τιμή του bitcoin. Φυσικά κάποιοι βρήκαν ευκαιρία και πούλησαν. 1
zananiro Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Ρε παίδες έχει κανένα bug η εφαρμογή της binance ή συμβαίνουν στην πραγματικότητα τα όσα βλέπουν τα μάτια μου? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις