Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, laserjesus είπε

Με κάρτα binance ή crypto.com μπορείς να κάνεις και κατάθεση ή μονο βγαζεις ? 

Απο οτι έγραψε ένα παλικάρι παραπάνω, μπορείς να φορτίσεις και revolut και μάλιστα fee free. (binance) Δεν το έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.

Επειδή βλέπω πολλούς να τους ενδιαφέρει να σας πω οτι πλέον το Kraken δουλεύει κανονικά με την Revolut, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Clear Junction, instant & SEPA (οι υπόλοιπες δεν δουλεύουν).

Δημοσ.

Γεια σας!

Κατέβασα το Binance για να βλέπω λίγο τις τιμές των Crypto χωρίς προς το παρόν να έχω βάλει κάποια χρήματα.

Μου γεννήθηκαν κάποιες ερωτήσεις όντας άσχετος:

1. Κάποια crypto τα αγοράζεις απευθείας και κάποια μέσω btc ή bnb (το νόμισμα της binance)
    Το ερώτημα είναι οτι όταν βλέπεις τις τιμές σου εμφανίζει BTC/eur ή BTC/bnb κτλ. Για πιο λόγω υπάρχουν αυτές οι επιλογές?
  2. Ας πούμε οτι θέλεις να πουλήσεις και να "τραβήξεις" χρήματα στη revolut. Υπάρχει κάποια προμήθεια ή κάποιο ελάχιστο όριο?

Αυτά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε μπορει να πηγαινει τραινο καθε μερα ολη μερα..Κοντευει 2 μηνες ετσι :P Mια χαρουλα ειναι και σημερα. Οσο η πτωση δεν ειναι πανω -10% στο btc μεσα σε 24ωρες, ολα βαινουν καλως!

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.

Εγώ αύριο περίμενα την πτώση, είχα σημειώσει τις τελευταίες Τετάρτες να γίνεται διόρθωση. Τώρα να δω τι θα γίνει και αύριο.

Δημοσ.

Και καλά λόγο του Ελ Σαλβαδόρ σήμερα είχαν πει να pumpάρουν την τιμή του bitcoin. Φυσικά κάποιοι βρήκαν ευκαιρία και πούλησαν.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παίδες έχει κανένα bug η εφαρμογή της binance ή συμβαίνουν στην πραγματικότητα τα όσα βλέπουν τα μάτια μου? 

• Like 1

• Δημιουργία νέου...