Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και περα απο το χιουμορ, προκειται για ο,τι καλυτερο κυκλοφορει στο χωρο της συνοπτικης πληροφορησης γυρω απο τα κρυπτο και την επικαιροτητα τους. Ριχνει πραγματικα πολλη και σοβαρη δουλεια και τα σερβιρει καλομαγειρεμενα, οπως πρεπει. Αρκετα εγκυρος επισης.

Εκτιμω δε, αφανταστα, περα απο την πραγματικα σοβαρη δουλεια που κανει,  δυο πραγματα:

1ον. Δε βαζει ποτε διαφημισεις στα youtube βιντεακια του. Και μαλιστα εχει εξηγησει και το λογο: Επειδη στο youtube κατα καιρους μπορει να κυκλοφορησουν διαφημισεις που παραπεμπουν σε links αμφιβολου αξιοπιστιας, δε θελει κατι τετοιο, αθελα του να εχει διαφημιστει μεσα απο το καναλι του και να την πατησει κοσμος που τον παρακολουθει για να μαθει 5 αραδες πραγματα.

2ον. Προσφατα εβγαλε βιντεακι στο οποιο αναφερει τους καλυτερους -κατα τη γνωμη του- youtubers γυρω απο τα crypto. Αν μη τι αλλο, σπανια βλεπεις youtuber, να κανει recommend αλλους youtubers-ανταγωνιστες. Kαι στο χωρο των κρυπτο, προσωπικα δε το εχω ξαναδει καν, ακομα και μεταξυ φιλικα προσκειμενων youtubers. Στην καλυτερη καποιοι να κανουν κανενα κοινο live, αλλα να κανει recommend ο ενας στον αλλον μεσα απο τα δικα του προσωπικα βιντεακια, οχι, σπανια εως ποτε. Ο coinbureau το εκανε συστηνοντας μπολικους , εξηγωντας τους λογους κλπ και κανοντας γενικα review για τον καθενα ξεχωριστα.

Τα παραπανω και αρκετα ακομη, μου δειχνουν προσωπικα, οτι εχει πραγματικο ενδιαφερον γυρω απο το χωρο. Θελει να παει το community ενα βημα μπροστα για να κερδισουν ολοι μαζι και δεν κοιταει μονο την τσεπη του τι θα αρπαξει... Γενικα το crypto-community του χρωσταει, δικη μου αποψη αυτη.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.

Μια  και βλέπω είστε κάμποσοι σε FTX.

Συνεργάζεται κανονικά με Revolut;

Το KYC του δέχεται πρόσφατη ταυτότητα ή χρειάζεται διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Μια  και βλέπω είστε κάμποσοι σε FTX.

Συνεργάζεται κανονικά με Revolut;

Το KYC του δέχεται πρόσφατη ταυτότητα ή χρειάζεται διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης;

Εγω μολις διαβασα για $75 αν θυμαμαι καλα χρεωση για αναληψη σε FIAT δεν ασχοληθηκα παραπανω, ξερω απο φιλο απο Ιουνιο οτι δεχεται revolut

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pp6210 είπε

Εγω μολις διαβασα για $75 αν θυμαμαι καλα χρεωση για αναληψη σε FIAT δεν ασχοληθηκα παραπανω

Είσαι σίγουρος; Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά... 75;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Doubt είπε

Είσαι σίγουρος; Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά... 75;

Ο Coin Bureau είπε ότι μόνο για withdrawal σε $US και $BR έχει fees.

Άντε βγάλε άκρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπίζω πως ένα από τα επόμενα features θα είναι και η ανάληψη SEPA. Καλό θα είναι να γραφτεί και ως πρόταση στις αξιολογήσεις στο Playstore. (FTX)

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι αδικαιολόγητη επίθεση είναι αυτή στο solana σήμερα; Είναι το μόνο με πτώση αυτή τη στιγμή! Όλα ανέβηκαν!

Επεξ/σία από kostasathv
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, kostasathv είπε

Τι αδικαιολόγητη επίθεση είναι αυτή στο solana σήμερα; Είναι το μόνο με πτώση αυτή τη στιγμή! Όλα ανέβηκαν!

Τρεις φορες πανω σε ενα μήνα. Πόσο ακόμα να ανεβει? 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, kostasathv είπε

Διαβαζω αυτο το ποστ, μπαινω να δω τιμη περιμενοντας ενα -10% σε σχεση με πριν 24 ωρες  και βλεπω -0,5% ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν κρατιεται το εργαλειο,πεφτει σημαντικα το volume και αυτο κραταει τιμη και ανεβαινει.Δεν το αφηνουν να σουζαρει😅

Επεξ/σία από kostasathv

• Δημιουργία νέου...