Dvs Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Αραγε είναι ώρα να πουλήσουμε αν είμαστε +20% απο οτι βαλαμε ? Ή να περιμένουμε, αν έρθει, επόμενη άνοδο;
vagpan1986 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, ribo7 είπε Τι κερδίζουν τα institutions από αυτό το μεγάλο push? Εννοώ πέρα από προφανή κέρδη, πως προέκυψε έτσι ξαφνικά τέτοια άνοδος? Σχετίζεται με κάποιο πολιτικό/παγκόσμιο γεγονός? Τα μικρά λέτε να ξαναανέβουν πάλι? Έχω μερικά που θέλω να τα σκοτώσω. Ωραιες οι ερωτησεις σου, μακαρι να ηξερα σιγουρα. Το παιχνιδι των institutions, περα απο τα κερδη δεν το γνωριζω. Πολιτικο/ παγκοσμιο ισως μπορεις να πεις τις απειλες Trump κατα Ιραν και γενικα τις αναταραχες και τον φοβο πτωσης του $. Κατα ενα μεγαλο μερος της ανοδου ειναι η πωληση των alts για btc. Καποια απο τα μικρα θα ξανανεβουν αλλα ποιος ξερει ποτε, ποια και ποσο. Εμενα τα alts με καταστρεψανε προς το παρον . Ειμαι απο Ιανουαριο του 2018 στα κρυπτο, εχω περασει και χω δει διαφορους κυκλους του btc και alts αλλα αυτο που γινεται, για μενα, ειναι πρωτη φορα
Bspus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, ribo7 είπε Τι κερδίζουν τα institutions από αυτό το μεγάλο push? Εννοώ πέρα από προφανή κέρδη, πως προέκυψε έτσι ξαφνικά τέτοια άνοδος? Σχετίζεται με κάποιο πολιτικό/παγκόσμιο γεγονός? Τα μικρά λέτε να ξαναανέβουν πάλι? Έχω μερικά που θέλω να τα σκοτώσω. Δεν νομιζω να εννοει οτι κανουν pump την τιμη για manipulation αλλα οτι εχουν αυξημενη ζητηση για το asset οποτε η τιμη ανεβαινει. Που μπορει να οφειλεται η αυξημενη ζητηση? Καταρχην, σιγα σιγα αρχιζουν να συνειδητοποιουν οτι δεν προκειται για scam και οτι ηρθε για να μεινει. Ειναι πολυ καλο hedge για τον πληθωρισμο αλλα και τα χαμηλα επιτοκια που τα κρατη πανε πλεον με το ζορι να επιβαλλουν (συντομα και αρνητικα). Διαφορες εταιριες αρχιζουν να προσφερουν υπηρεσιες και securities που απαιτουν να διαθετουν το underlying asset. Οπως ειναι για παραδειγμα η grayscale investments (drop gold campaign). Προσφατα εγκριθηκε απο το CFTC το αιτημα της ledgerX (αρα συντομα και απο αλλους) για bitcoin settled futures. Σε αντιπαραθεση, αυτο που ειχε γινει το 2017 ηταν bitcoin futures αλλα cash settled. Δηλαδη καθαρος τζογος. Για το συγκεκριμενο ειναι υποχρεωμενοι να τα εχουν στην κατοχη τους τα bitcoin Οποτε πολλες εταιριες μπορει να προετοιμαζονται καθως περιμενουν οτι στο μελλον θα χρειαστουν bitcoin και λογω halvening θα γινουν ακομα πιο scarce. Miners επισης για τον ιδιο λογο δεν ειναι τοσο προθυμοι να πουλησουν.
chek2fire Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Πάντως ήρθε και το crash σήμερα. Από τι διαβάζω έκανε ένα μεγάλο sold o novogartz https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-06-27/novogratz-sold-bitcoin-on-wednesday-and-wishes-he-had-sold-more?utm_source=twitter&utm_campaign=socialflow-organic&utm_medium=social&utm_content=crypto
Dvs Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Ευκαιρία για να αυξησουμε λίγο ακομα τα BTC μας πριν τα 15κ
chek2fire Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 πάρτε pop corn ο Craig Wright πάει φυλακή https://www.coindesk.com/craig-wright-spars-with-kleiman-lawyers-in-combative-courtroom-appearance?utm_source=twitter&utm_medium=coindesk&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=Organic
vagpan1986 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Βρε παιδι μου τι γινεται με αυτο LINK τελευταια. Οκ, εισαγει μια νεα τεχνολογια μεσω oracles , ενδιαφερουσα αν και δεν πολυ εδωσα σημασια, ειχε καποια καλα νεα τελευταια οπως coinbase + google. Απο το $1,5 που αρχισα να του δινω προσοχη εφτασε στα $4 σημερα. Χτες, συζητηγα οτι δεν προκειται να αγγιξω για αγορα κατι που εχει 550% αυξηση ($2.5) σε 2 μηνες χωρις διορθωση . Σημερα εφτασε στο 940%. Για καποια coins οπως αυτο θυμιζει εποχες 2017..Προσοχη παντως...
fingolfingr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Έγινε κάτι και έχουμε τόση πτώση σε όλα ή απλά correction?
tsakfot Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, fingolfingr είπε Έγινε κάτι και έχουμε τόση πτώση σε όλα ή απλά correction? Healthy correction το οποίο άγγιξε το 30% σε σχέση με το ATH. Αναμενόμενο κατά πολλούς αναλυτές και περίεργο που δεν έκανε τα τρελά του αυτή την φορά το BTC. Για να δούμε αν ξεκινάει η άνοδος τώρα Έκανα και ένα όμορφο μεταμεσονύχτιο-πρωινό scalping με ωραίο profit από 10.6Κ στο 9.8 και τώρα συνεχίζουμε ! 1
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 πάντως η πτώση συνέπεσε και με την πτώση του χρυσού που και εκεί είχαμε ένα ράλυ και σχετικά για τα δεδομένα του χρυσού απότομη άνοδο της ισοτιμίας του. H πτώση ήρθε αμέσως μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας του Trump με την Κίνα. Γενικά το Bitcoin δείχνει να κινείτε πλέον σε ρυθμούς χρηματαγοράς και να επηρεάζεται αρκετές φορές η ισοτιμία του με την τάση που υπάρχει στην παραδοσιακή αγορά.
tsakfot Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, tsakfot είπε Healthy correction το οποίο άγγιξε το 30% σε σχέση με το ATH. Αναμενόμενο κατά πολλούς αναλυτές και περίεργο που δεν έκανε τα τρελά του αυτή την φορά το BTC. Για να δούμε αν ξεκινάει η άνοδος τώρα Έκανα και ένα όμορφο μεταμεσονύχτιο-πρωινό scalping με ωραίο profit από 10.6Κ στο 9.8 και τώρα συνεχίζουμε ! Πάντως φαίνεται ότι αν σπάσει τα 10.8Κ σύντομα, πάει για 11.5Κ . Το σημαντικό είναι πως έχει μεγάλες πιθανότητες το correction να τελειώσε εδώ και να έχουμε continuation του bullish action ! Πολύ πιο "normal" κινήσεις από το BTC που δεν μας έχει συνηθίσει,Εγώ το μεταφράζω σαν institutional money που παίζουν by the book . Φοβάμαι να σκεφτώ τι θα γίνει όταν το FOMO χτυπήσει ταβάνι και μπουν οι retailers μέσα. Έχουν να χαθούν πολλές περιουσίες ξανά.. 1
vagpan1986 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, tsakfot είπε Το σημαντικό είναι πως έχει μεγάλες πιθανότητες το correction να τελειώσε εδώ και να έχουμε continuation του bullish action ! Αν και εγω τεινω προς σε αυτη την πλευρα, δηλαδη να τελειωσε εδω το correction, κοιταω το weekly chart και κατι δεν μ'αρεσει. Εξαιρετικα bullish. Γνωμη μου ειναι οτι η πτωση προς το παρον σταματησε για τωρα και το btc ψαχνει να για lower high καπου στα 11.5k με 12.5k. Απο κει θα ανεβοκατεβαινει για αρκετες μερες δινωντας και στα alts το περιθωριο να ανεβουν λιγο. Επειτα, ειτε θα συνεχισει την ανοδο πανω απο τα 14k ειτε θα συνεχιστει το correction. Σε οτι αλλο ειπες προσωπικα συμφωνω αν και δεν ξερω σε τι βαθμο τα institutional money παιζουν στο χωρο ακομα. Υπομονη..
chek2fire Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 κάποιος μετέφερε πριν λίγο 3 εκατομμύρια bcash https://blockchair.com/bitcoin-cash/block/589384 το θέμα είναι ποιος και το συμαντικότερο ποιος έχει 3 εκατομμύρια bcash όταν στο bitcoin δεν γνωρίζουμε κάποιον που να έχει ένα τόσο μεγάλο μέρος bitcoin
Bspus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, chek2fire είπε κάποιος μετέφερε πριν λίγο 3 εκατομμύρια bcash https://blockchair.com/bitcoin-cash/block/589384 το θέμα είναι ποιος και το συμαντικότερο ποιος έχει 3 εκατομμύρια bcash όταν στο bitcoin δεν γνωρίζουμε κάποιον που να έχει ένα τόσο μεγάλο μέρος bitcoin Ε ποιος να ειναι, καποιος απο τη γνωστη ομαδα που υποστηριζει/υποστηριζε το bch απο τοτε που βγηκε. Αυτοι που δε σταματησαν ποτε να το κανουν accumulate παρα τη χασουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις