Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλος προχτές φόρτωσε (top up , όπως βάζεις φράγκα απο ελληνική τράπεζα σε ρεβολούτ) , από την κάρτα της binance στην κάρτα της revolut  και δεν είχε καμία χρέωση και έγινε σε δευτερόλεπτα.

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ooaris είπε

Δεν έχει πρόβλημα η binance με το SEPA. 

To  SEPA έχει πρόβλημα με την binance... 

ετσι ακριβώς, ο πόλεμος ανοίχτηκε απο το τραπεζικό σύστημα στο μεγαλύτερο ανταλακτήριο (έχει 70% μεριδιο αγορας η Binance) γιατί βλέπουν που πάει το πράγμα και τους σιγοντάρουν απο κοντά και οι εκάστοτε ρυθμιστικές αρχές (που προφανώς είναι δέσμιες του τραπεζικού κατεστημένου - το επίσημο ponzi scheme όπως το αποκάλεσε και ο aantonop σε μια πρόσφατη συνένευξή του: σου παίρνει τα λεφτά έναντι ελάχιστου ανταποδοτικού οφέλους (που στο ροκανιζει μέσω άλλον χρεώσεων), τα ξαναδανείζει όπου θέλει και όπως θέλει και βγάζει πολύ περισσότερα, και αν τυχόν κάνει και διαχειριστικά λάθη δεν πειράζει, την σώζουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις με κρατικές αναχρηματοδοτήσεις (δηλαδή με λεφτά όλων).

Τελευταίο νέο είναι η ρυθμιστική αρχή Σιγκαπούρης, που εφίστησε την προσοχή των επενδυτών οτι η Binance.com δεν έχει άδεια στη Σιγκαπούρη - βέβαια υπάρχει η Binance.sg που έχει, αλλά η ανακοίνωση παρέλειψε να το πει (δηλαδη προσέξτε μην κανετε συναλλαγές στην com αλλά στην sg που ειναι αδειοδοτημένη), ούτε τα προσχήματα δεν τηρούνται πια...

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, NTC Labs είπε

Επισης καποια στιγμη πρεπει να σταματησει το νταβατζιλικι των εργοδοτων ( ασχετο με το θεμα) να σου επιβαλουν τραπεζα μισθοδοσιας ( το οποιο ειναι και παρανομο και το ανεχομαστε)

Δεν φταίνε οι εργοδότες αλλά οι τράπεζες! Αν είστε σε διαφορετική τράπεζα θα χρεώνεσαι προμήθεια στη μισθοδοσία σου.

Δημοσ.
Στις 2/9/2021 στις 3:20 ΜΜ, greekfragma είπε

έχω γράψει και παλιότερα. έβαλα ένα στόχο. όταν τα κάνω επί δύο....θα τραβήξω πίσω όσα έβαλα αρχικά και τα υπόλοιπα θα μείνουν μέσα...καλά να είμαστε να δούμε το μέλλον με άλλο μάτι όταν θα αλλάξουν και οι παγκόσμιες ισορροπίες οικονομικά. Αν έχουμε καταφέρει να έχουμε κάποιο απόθεμα σε χρήσιμα ALTS....να αποδειχθούν χρήσιμα για τα επόμενα χρόνια. Αν όχι....οκ πήρα πίσω τα αρχικά λεφτά που θεώρησα πεταμένα.

εντελώς λάθος η οπτική σου αλλά δεν μπορώ να σε κάνω να δεις διαφορετικά.

Δυστυχώς φαίνεται και από εδώ ότι σύντομα θα πουλήσει και η κουτση Μαρία. Εάν είχες αγοράσει btc στα 3Κ και είχες μερικές 100αδες eth δωρεάν δεν θα στο έλεγα. Αλλά δεν , έχεις βάλει ζεστό ωραίο χρήμα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, laserjesus είπε

εντελώς λάθος η οπτική σου αλλά δεν μπορώ να σε κάνω να δεις διαφορετικά.

Δυστυχώς φαίνεται και από εδώ ότι σύντομα θα πουλήσει και η κουτση Μαρία. Εάν είχες αγοράσει btc στα 3Κ και είχες μερικές 100αδες eth δωρεάν δεν θα στο έλεγα. Αλλά δεν , έχεις βάλει ζεστό ωραίο χρήμα.

δεν έχω κανένα θέμα να μου αναλύσεις τη δικιά σου οπτική. βέβαια δε ξέρω γιατί βρίσκεις λάθος τη δικιά μου εφόσον δε γνωρίζεις τις υπόλοιπες προσωπρικές παραμέτρους ώστε να αποφασίσω με αυτόν τον τρόπο.

θέλω να πω....μου απαντάς οτι είμαι λάθος ενώ δε γνωρίζεις τι υποχρεώσεις έχω, τι ρευστότητα έχω, και πόσο ανάγκη έχω άμεσα αυτό το 200%.

αν παρόλαυτά θα ήθελες να σου αναλύσω κάποια πράγματα ίσως να μπορούσα να γίνω αναλυτικότερος.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NiKoSmile είπε

και στο fb έχει συνεχόμενες sponsored αναρτήσεις οτι ξεκίνησε η αγορά του ηλεκτρονικού νομίσματος της Κίνας ή της Σουηδίας ειδικά στην Ελλάδα, έχοντας και καλά αρθρα απο εγκυρα site και μεγάλα κουμπιά buy here. Και αν δεις τα σχόλια θα δακρύσεις, 9/10 το πιστεύουν..... και κάνουν και σχόλια οτι ήρθαν οι Κινέζοι σε εμας τα φτωχαδάκια να παρουν λφτά κτλ κτλ

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, greekfragma είπε

δεν έχω κανένα θέμα να μου αναλύσεις τη δικιά σου οπτική. βέβαια δε ξέρω γιατί βρίσκεις λάθος τη δικιά μου εφόσον δε γνωρίζεις τις υπόλοιπες προσωπρικές παραμέτρους ώστε να αποφασίσω με αυτόν τον τρόπο.

θέλω να πω....μου απαντάς οτι είμαι λάθος ενώ δε γνωρίζεις τι υποχρεώσεις έχω, τι ρευστότητα έχω, και πόσο ανάγκη έχω άμεσα αυτό το 200%.

αν παρόλαυτά θα ήθελες να σου αναλύσω κάποια πράγματα ίσως να μπορούσα να γίνω αναλυτικότερος.

Θεωρώ ότι το 200% δεν σε ενδιαφέρει καθόλου και να το χάσεις .. αυτή είναι η σωστή τακτική για όποιον παίζει με τα crypto.

Η οπτική μου και την έχω πει ξανά παλιότερα είναι ότι ένα ποσοστό πρέπει να είναι usdt και ένα άλλο ποσοστό HODL. Φυσικά από τo HODL θεωρώ , εάν έχουμε βάλει λεφτά από την τσέπη μας , είναι ότι το  κεφάλαιο το τραβάμε εξαρχής και ασχολούμαστε μόνο με κέρδη από το 0.

Τώρα τα usdt ένα μέρος στην άκρη πάντα για το μεγάλο dip 4ετιας και τα άλλα trade.

My2c

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Εαν εχεις ριξει στα κρυπτο χρημα που εχεις αμεσα αναγκη, τοτε εξαρχης εχεις ακολουθησει κακη στρατηγικη. Οποτε οσα περιγραφεις παραπεμπουν περισσοτερο σε οπως οπως εξοδο επειδη χρειαζεσαι αμεσα τα λεφτα, παρα σε καποιο συγκεκριμενο πλανο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, laserjesus είπε

Τώρα τα usdt ένα μέρος στην άκρη πάντα για το μεγάλο dip 4ετιας και τα άλλα trade.

Αυτό το μεγάλο dip ποιος έχει τα @@ να το αγοράσει όμως...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Αυτό το μεγάλο dip ποιος έχει τα @@ να το αγοράσει όμως...

Όσοι αγόρασαν και τα προηγούμενα 30Κ , λεφτά έχουν πολλαπλάσια πλέον.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, laserjesus είπε

Θεωρώ ότι το 200% δεν σε ενδιαφέρει καθόλου και να το χάσεις .. αυτή είναι η σωστή τακτική για όποιον παίζει με τα crypto.

Η οπτική μου και την έχω πει ξανά παλιότερα είναι ότι ένα ποσοστό πρέπει να είναι usdt και ένα άλλο ποσοστό HODL. Φυσικά από τo HODL θεωρώ , εάν έχουμε βάλει λεφτά από την τσέπη μας , είναι ότι το  κεφάλαιο το τραβάμε εξαρχής και ασχολούμαστε μόνο με κέρδη από το 0.

My2c

Giati usdt k oxi usdc ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, laserjesus είπε

My2c

Έχω γράψει παραπάνω οτι εξαρχής το κεφάλαιο που τοποθέτησα το έβαλα με πλήρη επίγνωση οτι μπορεί και να είναι χαμένο. Το να χάσω αυτό το κεφάλαιο λοιπόν δε θα με βάλει σε δυσκολότερη θέση απέναντι στις υποχρεώσεις μου. Το έβαλα ελπίζοντας να το πάρω πισω το συντομότερο και ΑΝ έρθουν ΌΠΟΤΕ έρθουν κέρδη να δω πως θα τα διαχειριστώ.

Αν  λοιπόν τέλος του 21 αρχές του 22 έχει πάει στο 200% με BTC  στα 65Κ+ από τα 31Κ που τοποθετήθηκα....θα είμαι ευχαριστημένος να πάρω πίσω το αρχικό. Το ποσό των κερδών που έγιναν ένα ακόμα αρχικό κεφάλαιο (υποθέτωντας οτι πιάνω το 200%)....θα κοιτάξω ΤΟΤΕ πως μπορώ να το αυξήσω περισσότερο. Είτε μέσω trading bots είτε με άλλες κινήσεις.

1 λεπτό πριν, BackFromHell είπε

Εαν εχεις ριξει στα κρυπτο χρημα που εχεις αμεσα αναγκη, τοτε εξαρχης εχεις ακολουθησει κακη στρατηγικη. Οποτε οσα περιγραφεις παραπεμπουν περισσοτερο σε οπως οπως εξοδο επειδη χρειαζεσαι αμεσα τα λεφτα, παρα σε καποιο συγκεκριμενο πλανο.

Οι ανάγκες/υποχρεώσεις για κάποιους από εμάς μας που δε βρήκαμε τίποτα έτοιμο μας κυνηγάνε χρόνια.

Το να βρίσκομαι σε μια δύκολη θέση δηλαδή εδώ και μια δεκαετία δεν αλλάζει κάτι στο να ρισκάρω μια απόφαση με ορίζοντα 2ετίας, σκεπτόμενος "τι είχαμε τι χάσαμε" για 2 χρόνια απέναντι σε μια κατάσταση δεκαετίας.

Δε περιμένω να κατανοήσετε τη "στρατηγική" μου.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Έχω γράψει παραπάνω οτι εξαρχής το κεφάλαιο που τοποθέτησα το έβαλα με πλήρη επίγνωση οτι μπορεί και να είναι χαμένο. Το να χάσω αυτό το κεφάλαιο λοιπόν δε θα με βάλει σε δυσκολότερη θέση απέναντι στις υποχρεώσεις μου. Το έβαλα ελπίζοντας να το πάρω πισω το συντομότερο και ΑΝ έρθουν ΌΠΟΤΕ έρθουν κέρδη να δω πως θα τα διαχειριστώ.

Αν  λοιπόν τέλος του 21 αρχές του 22 έχει πάει στο 200% με BTC  στα 65Κ+ από τα 31Κ που τοποθετήθηκα....θα είμαι ευχαριστημένος να πάρω πίσω το αρχικό. Το ποσό των κερδών που έγιναν ένα ακόμα αρχικό κεφάλαιο (υποθέτωντας οτι πιάνω το 200%)....θα κοιτάξω ΤΟΤΕ πως μπορώ να το αυξήσω περισσότερο. Είτε μέσω trading bots είτε με άλλες κινήσεις.

Οι ανάγκες/υποχρεώσεις για κάποιους από εμάς μας που δε βρήκαμε τίποτα έτοιμο μας κυνηγάνε χρόνια.

Το να βρίσκομαι σε μια δύκολη θέση δηλαδή εδώ και μια δεκαετία δεν αλλάζει κάτι στο να ρισκάρω μια απόφαση με ορίζοντα 2ετίας, σκεπτόμενος "τι είχαμε τι χάσαμε" για 2 χρόνια απέναντι σε μια κατάσταση δεκαετίας.

Δε περιμένω να κατανοήσετε τη "στρατηγική" μου.

Μια χαρα στρατηγική ειναι. Οχι 200%, ακομα κ 50%+ να ησουν κ τα εβγαζες γιατι επρεπε, παλι δίκιο θα ειχες. 

• Like 2

• Δημιουργία νέου...