Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mourgakos2007 είπε

Τρελη προμηθεια το 1.8 %? 

Το διπλασιο σχεδον.

Βλεπω αξια ενος Νομισματος στα 54,48, παταω sell σε fiat wallet και λεει 52,77. Αρα ταριφα 1,71euro για μια πωληση; 

Δημοσ.

Tο προβλημα με κρακεν και εθνικη τραπεζα παραμενει. Μολις ελαβα email απο kraken οτι εχουν αρκετες αναφορες για μπλοκαρισμα ή απορριψη συναλλαγων με την Εθνικη Τραπεζα. Γνωριζει καποιος αν υπαρχει αλλη τραπεζα που να μην υπαρχει προβλημα με kraken?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, stylish είπε

Το διπλασιο σχεδον.

Βλεπω αξια ενος Νομισματος στα 54,48, παταω sell σε fiat wallet και λεει 52,77. Αρα ταριφα 1,71euro για μια πωληση; 

Δεν ξέρω τι παίζει, σε sia βλεπω προμηθεια τρελη 250.11 ευρω αξια και μεταφορα σε fiat Wallet 230,95.

μήπως έχει σχέση με το νόμισμα, σε αλλά που έχω πουλήσει δεν έχω φάει τέτοια τρελή προμηθεια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Shadowmancer είπε

Tο προβλημα με κρακεν και εθνικη τραπεζα παραμενει. Μολις ελαβα email απο kraken οτι εχουν αρκετες αναφορες για μπλοκαρισμα ή απορριψη συναλλαγων με την Εθνικη Τραπεζα. Γνωριζει καποιος αν υπαρχει αλλη τραπεζα που να μην υπαρχει προβλημα με kraken?

Καιρός ειναι με την απελευθερωση των μισθοδοσιων που φερνει το psd2 να μεταφερουν ολοι τις μισθοδοσιες τους απο τα ελληνικα σουργελα-τραπεζες.

Να δεις τοτε πως θα επιτρεψουν ξανα τα εισερχομενα οι ελληνες τραπεζιτες.

Επισης καποια στιγμη πρεπει να σταματησει το νταβατζιλικι των εργοδοτων ( ασχετο με το θεμα) να σου επιβαλουν τραπεζα μισθοδοσιας ( το οποιο ειναι και παρανομο και το ανεχομαστε)

Επεξ/σία από NTC Labs
  • Like 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Καιρός ειναι με την απελευθερωση των μισθοδοσιων που φερνει το psd2 να μεταφερουν ολοι τις μισθοδοσιες τους απο τα ελληνικα σουργελα-τραπεζες.

Να δεις τοτε πως θα επιτρεψουν ξανα τα εισερχομενα οι ελληνες τραπεζιτες.

Επισης καποια στιγμη πρεπει να σταματησει το νταβατζιλικι των εργοδοτων ( ασχετο με το θεμα) να σου επιβαλουν τραπεζα μισθοδοσιας ( το οποιο ειναι και παρανομο και το ανεχομαστε)

Συμφωνω απολυτα με οσα γραφεις αλλα το προβλημα ειναι οτι αυτη τη στιγμη πολλοι οπως κι εγω δε μπορουν να φερουν τα χρηματα τους πισω...αν καποιος γνωριζει λυση στο προβλημα ας την παραθεσει.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Shadowmancer είπε

Συμφωνω απολυτα με οσα γραφεις αλλα το προβλημα ειναι οτι αυτη τη στιγμη πολλοι οπως κι εγω δε μπορουν να φερουν τα χρηματα τους πισω...αν καποιος γνωριζει λυση στο προβλημα ας την παραθεσει.

Φτιαξε n26 και τραβα τα εκει απο kraken. Εχεις και την καρτουλα της και κανεις οτι θες.

Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο δυστυχως.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stylish είπε

Το διπλασιο σχεδον.

Κατι κανεις λάθος. 

Μήπως εισαι στην lite έκδοση απο κινητο? 

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ... 

Της binance το 0.0035 eth είναι flat fee για withdrawal από erc20 network ή κυμαίνεται αναλόγως τα gwei? 

Γιατί κάνα 2 μέρες τώρα, που θέλω να στείλω eth σε ένα φίλο με metamask, ζητάει 0.0035 eth fee

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, stylish είπε

Αυτο θα έπρεπε να φαινεται στην ονομασια του app σωστα; 

Το ονομα που βλεπω ειναι crypto.com

Αααα μαλιστα. Εισαι στο crypto.com

Νομιζα οτι μιλουσες για binance. Αυτοι έχουν 1.8% fees σε αναληψη ή καταθεση. Η προμηθεια συναλλαγης που εχουν, η αγορά πώληση δλδη, ειναι 0.1%.  Η crypto που εισαι είναι πανάκριβη 

Δημοσ.

Επισης κατι που ειδα προχθες, μεταφορα Revolut σε Binance που πηρα μερικα USDT , ηθελε ελαχιστο 100 ευρω να περασεις.

Καλα δε θυμαμαι οτι ηταν 20αρικο το ελαχιστο?

Τα περασα αλλα για αρκετο κοσμο που βαζει κανενα 50αρικο το μηνα σιγα σιγα,ειναι καπως αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν από τη binance κανεις withdraw fiat στη revolut έχει 1.8% fee.
Αν με την κάρτα της binance φορτίσεις της Revolut δεν βγαίνει τσάμπα??

Στην crypto.com πριν μια βδομάδα που έκανα κάτι usdc σε ευρώ τα ευρώ τα έστειλε χωρίς fee με sepa  στην revolut

Επεξ/σία από maglor1981
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ooaris είπε

Να ρωτήσω και εγώ... 

Της binance το 0.0035 eth είναι flat fee για withdrawal από erc20 network ή κυμαίνεται αναλόγως τα gwei? 

Γιατί κάνα 2 μέρες τώρα, που θέλω να στείλω eth σε ένα φίλο με metamask, ζητάει 0.0035 eth fee

Θες να γίνουμε φίλοι;;;; 😛😂😛

Νομίζω είναι στάνταρ, χωρίς να είμαι σίγουρος...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, maglor1981 είπε

αν από τη binance κανεις withdraw fiat στη revolut έχει 1.8% fee.
Αν με την κάρτα της binance φορτίσεις της Revolut δεν βγαίνει τσάμπα??

Στην crypto.com πριν μια βδομάδα που έκανα κάτι usdc σε ευρώ τα ευρώ τα έστειλε χωρίς fee με sepa  στην revolut

Οπου sepa τι εννοεις;

Βεβαια το πρόβλημα που ανεφερα ειναι οτι κανεις sell μεσα στην crypto (δεν τα εβγαλα) και εχει τσεκουρι. 

• Δημιουργία νέου...