snet Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 για να δούμε θα κάνουμε και κάποιο take profit επιτέλους;;; τόσα χρόνια κάνω μόνο stop loss!!
NiKoSmile Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Πότε θα πουλήσετε; Τέλη Σεπτέμβρη ή παραμονές του Black Friday;
greekfragma Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 δε πουλάμε μίστερ. όοοοοταν με το καλό πάω προσωπικά σε τουλάχιστον 200%+ του αρχικού κεφαλαίου θα τραβήξω το αρχικό και τα υπόλοιπα ας μείνουν μέσα για μια 5ετία. 1
NiKoSmile Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, greekfragma είπε δε πουλάμε μίστερ. όοοοοταν με το καλό πάω προσωπικά σε τουλάχιστον 200%+ του αρχικού κεφαλαίου θα τραβήξω το αρχικό και τα υπόλοιπα ας μείνουν μέσα για μια 5ετία. είδες τι πειρασμός είναι το 200%, αν αντέχεις κράτα τα
greekfragma Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε είδες τι πειρασμός είναι το 200%, αν αντέχεις κράτα τα έχω γράψει και παλιότερα. έβαλα ένα στόχο. όταν τα κάνω επί δύο....θα τραβήξω πίσω όσα έβαλα αρχικά και τα υπόλοιπα θα μείνουν μέσα...καλά να είμαστε να δούμε το μέλλον με άλλο μάτι όταν θα αλλάξουν και οι παγκόσμιες ισορροπίες οικονομικά. Αν έχουμε καταφέρει να έχουμε κάποιο απόθεμα σε χρήσιμα ALTS....να αποδειχθούν χρήσιμα για τα επόμενα χρόνια. Αν όχι....οκ πήρα πίσω τα αρχικά λεφτά που θεώρησα πεταμένα. 4
snet Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 αρρωσταίνω όταν πουλάω!! δε μου κάνει καρδιά με τίποτα!!😀 1
chek2fire Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 τα 50k του Bitcoin πάντως δειχνουν να είναι τα νέα 10k που είχαν σπάει καμία 20αριά φορές και ξανά πίσω 1
cliobaccarra Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Το binance επανεφερε το 1% προμηθεια στις αναληψεις σε καρτα παρολο που συνεχιζει να μην μπορεις να το κανεις με μεταφορα. Ωραια φαση.... βλεπω να πηγαινουμε προς coinbase μερια παλι.
mindnever Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, cliobaccarra είπε Το binance επανεφερε το 1% προμηθεια στις αναληψεις σε καρτα παρολο που συνεχιζει να μην μπορεις να το κανεις με μεταφορα. Ωραια φαση.... βλεπω να πηγαινουμε προς coinbase μερια παλι. Όπως έχουν ξαναπει, βγάλε κάρτα Binance και ξόδευε από κει
cliobaccarra Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, mindnever είπε Όπως έχουν ξαναπει, βγάλε κάρτα Binance και ξόδευε από κει Έχω είδη φίλε μου αλλά δεν είναι το ίδιο όπως και να το κάνεις. Από την στιγμή που έχει αφαιρέσει την επιλογή για sepa και για αυτόν τον λόγο είχε αφαιρέσει την προμήθεια θα έπρεπε για όσο καιρό υπάρχει το θέμα με τα sepa να συνεχίσει να μην έχει προμήθεια.
NiKoSmile Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, cliobaccarra είπε Έχω είδη φίλε μου αλλά δεν είναι το ίδιο όπως και να το κάνεις. Από την στιγμή που έχει αφαιρέσει την επιλογή για sepa και για αυτόν τον λόγο είχε αφαιρέσει την προμήθεια θα έπρεπε για όσο καιρό υπάρχει το θέμα με τα sepa να συνεχίσει να μην έχει προμήθεια. Οι προμήθεια δεν πάει όλη στη binance αλλά και στη VISA που πρέπει και αυτή να πληρωθεί. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2021 από NiKoSmile
stylish Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Όσοι έχετε crypto app και θέλετε να κάνετε sell σε Fiat walletl, πως αποφεύγετε την τρελή προμήθεια? Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2021 από stylish
cliobaccarra Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Οι προμήθεια δεν πάει όλη στη binance αλλά και στη VISA που πρέπει και αυτή να πληρωθεί. Δεν διαφωνώ ας δώσει επιλογή τότε μέσω sepa. Από την στιγμή που το είχε 0% πριν λόγω του θέματος με το sepa, και το πρόβλημα παραμένει με πιο σκεπτικό το άλλαξε. Την λογική δεν καταλαβαίνω.
ooaris Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, cliobaccarra είπε Δεν διαφωνώ ας δώσει επιλογή τότε μέσω sepa. Από την στιγμή που το είχε 0% πριν λόγω του θέματος με το sepa, και το πρόβλημα παραμένει με πιο σκεπτικό το άλλαξε. Την λογική δεν καταλαβαίνω. Δεν έχει πρόβλημα η binance με το SEPA. To SEPA έχει πρόβλημα με την binance... 1
tcktcktck Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, cliobaccarra είπε Δεν διαφωνώ ας δώσει επιλογή τότε μέσω sepa. Από την στιγμή που το είχε 0% πριν λόγω του θέματος με το sepa, και το πρόβλημα παραμένει με πιο σκεπτικό το άλλαξε. Την λογική δεν καταλαβαίνω. Μήπως είδε ότι ο κόσμος δεν αντέδρασε?Επιχείρηση είναι και αυτοί και από όπου μπορούν θέλουν να βγάλουν λεφτά. Μη ξεχνάς ότι το sepa αφορά την Ευρώπη που αποτελεί σημαντικό κομμάτι αλλά όχι το πιο σημαντικό για το τζίρο της binance. Aν κόψει τα card fees στην Ευρώπη θα διαμαρτυρηθούν και οι υπόλοιποι που τα πληρώνουν και είναι και πιο πολλοί και με μεγαλύτερο τζίρο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις