Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, chek2fire είπε

πάντως γενικά όλοι πλέον έχουν παρατήσει το trading των altcoin και όπως γνωρίζω ασχολούνται με το bitmex και με leverage trading. 

Εγώ με altcoins ασχολούμαι περισσότερο. Βέβαια έχω αρκετά μικρό πορτοφόλι οπότε προσπαθώ με τα altcoins να κάνω παιχνίδι....

Όταν δω ότι έχω κέρδος (10-20%)από κάποιο altcoin(σε ισοτιμία με το BTC) το πουλάω, το κάνω BTC και ψάχνω να βρω άλλα "φτηνά" altcoin να αγοράσω.

Παλιότερα έβγαζα κάποιο κέρδος έτσι. Τώρα που ανεβαίνει συνεχώς το BTC και πέφτουν τα Altcoins δεν μου πάει και τόσο καλά,αλλά αισιοδοξώ ότι θα ανέβουν στο μέλλον κάποια altcoins.

• Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συνεχίζουν να πιέζονται τα altcoin έναντι του Bitcoin προς τα κάτω με το dominance να πλησιάζει πλέον το 60%. 

Στο άλλο μεγάλο νέο της ημέρας είναι η σύλληψη των hacker που έκλεψαν το 16 τα χιλιάδες Bitcoin από το bitfinex

https://www.zdnet.com/article/bitfinex-hackers-arrested-after-three-years/

αν θυμάστε πριν λίγες μέρες είχαν δει ότι μέρος αυτών των Bitcoin είχε πάει προς coinbase. 

• Like 1
Δημοσ.

έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ πλέον η ισοτιμια του Bitcoin. Πλέον είμαστε πάνω από τα 12k με δυναμική να πάμε ακόμα παραπάνω. 

Tα altcoin συνεχιζουν να πιέζονται προς τα κάτω με το marketcap του Bitcoin να έιναι πάνω από το 61%.

Αυτό εδώ έχει ενδιαφέρον σαν είδηση πάντως

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

αξιζει να κανω bitcoin mining μηε 1660 ΤΙ?

Όχι. Εκτός αν έχεις χρόνο και χρήμα για πέταμα. Ούτε καν αν είναι 5 ή 6 κάρτες γραφικών δεν αξίζει. Το Bitcoin τώρα πια είναι μόνο για εταιρίες και μεγάλες φάρμες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε

αξιζει να κανω bitcoin mining με 1660 ΤΙ?

Το bitcoin mining με GPU εχει πεθανει απο το 2013. Μονο εξειδικευμενοι επεξεργαστες πλεον (ASIC) και μαλιστα τελευταιας γενιας αλλιως χανεις λεφτα με το ρευμα.

Ειδικα στην Ελλαδα, και τον κορυφαιο εξοπλισμο να εχεις δε θα βγαζεις το ρευμα εκτος ισως αν εχεις νυχτερινο.

Θα μπορουσες να βρεις αλλα νομισματα με GPU αλλα και παλι στην καλυτερη περιπτωση θα εισαι οριακα.

Ξεχνα το mining, απλα

Επεξ/σία από Bspus
  • Thanks 1
Δημοσ.

Από τι φένετε η ισοτιμία έπιασε ταβάνι στα 13800 και ακολούθησε ένα καλό sell off. Λογικό πάντως με τόσο σύντομο spike θα βγούν και τα κέρδη 

bfmE20A.jpg?itok=968dloQq

τα altcoin πάντως συνεχίζουν να δέχονται μεγάλες πιέσεις έναντι του Bitcoin. Το dominance πλέον έχει ξεπεράσει το 62%

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chek2fire είπε

Από τι φένετε η ισοτιμία έπιασε ταβάνι στα 13800 και ακολούθησε ένα καλό sell off. Λογικό πάντως με τόσο σύντομο spike θα βγούν και τα κέρδη 

bfmE20A.jpg?itok=968dloQq

τα altcoin πάντως συνεχίζουν να δέχονται μεγάλες πιέσεις έναντι του Bitcoin. Το dominance πλέον έχει ξεπεράσει το 62%

Ευτυχώς μετά από αυτή την πτώση έχουμε και πάλι ανοδική πορεία. Για να δούμε που θα πάει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγκλονιστικό comeback απο το Bitcoin που δείχνει ότι πάει να ξεπεράσει πολύ σύντομα το ATH του 17'.

To επίσης αξιοσημείωτο είναι ότι δεν φαίνεται να έχει ακόμα δουλέψει FOMO σε retail και ότι το push προκύπτει μάλλον απο institutions και OTC trades .

Από Google trends :

image.png.9ee65023b9643d52f3127930dbadf8e8.png

Επεξ/σία από tsakfot
Δημοσ.

Θα προτιμουσα να το δω να σταθεροποιηθει, αφου διορθωθει λιγο, κοντα στα 10κ.

Αν ξεπερασουμε τωρα το ATH σιγουρα θα ξαναρθει μεγαλη πτωση και θα τρομαξει κοσμος.

Αργη και σταθερη ανοδος ειναι το καλυτερο, ειδικα με το halvening στον οριζοντα

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsakfot είπε

Συγκλονιστικό comeback απο το Bitcoin που δείχνει ότι πάει να ξεπεράσει πολύ σύντομα το ATH του 17'.

To επίσης αξιοσημείωτο είναι ότι δεν φαίνεται να έχει ακόμα δουλέψει FOMO σε retail και ότι το push προκύπτει μάλλον απο institutions και OTC trades .

Τι κερδίζουν τα institutions από αυτό το μεγάλο push? Εννοώ πέρα από προφανή κέρδη, πως προέκυψε έτσι ξαφνικά τέτοια άνοδος? Σχετίζεται με κάποιο πολιτικό/παγκόσμιο γεγονός?
Τα μικρά λέτε να ξαναανέβουν πάλι? Έχω μερικά που θέλω να τα σκοτώσω.

• Δημιουργία νέου...