Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, RedYonko είπε

Δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με Ethereum αλλά δεν μπορείς να υπολογίσεις από το source code πόσα είναι premined;

Περίπου 72εκ ήταν .. το ποσό έχει καταλήξει στα 3 πορτοφόλια δεν ξέρουμε .. λέει είναι είναι το 0.7% αλλά έχει εμφανίσει εάν δεν κάνω λάθος μόνο τα 330Κ. Μετά έχω χάσει τη μπάλα.

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά πήγα να κάνω verification με ταυτότητα και web app της binance και το review λέει θα γίνει 5 Σεπτεμβρίου!

Είναι real αυτό το χρονικό διάστημα ή ενδεικτικό;

Το sepa transfer όπως ξέρετε από 7 Ιουλίου δεν υπάρχει.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, skiabox είπε

Παιδιά πήγα να κάνω verification με ταυτότητα και web app της binance και το review λέει θα γίνει 5 Σεπτεμβρίου!

Είναι real αυτό το χρονικό διάστημα ή ενδεικτικό;

Το sepa transfer όπως ξέρετε από 7 Ιουλίου δεν υπάρχει.

Μέχρι αύριο θα είσαι οκ

Δημοσ.

Εντάξει όλα.

Εκανα κατάθεση και ένα ποσό.

Που πηγαίνω να δω το ποσό;

Νομίζω την βρήκα την καρτέλα.

Overview --> Fiat and Spot

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostm36 είπε

να ρωτησω ρε σεις γιατι δεν το εχω, τελικα τι θα γινει το νοεμβριο? σορρυ αν αρχισετε να βαρατε αλλα ναι νουμπας

Θα ξεκινήσει να λειτουργεί το δίκτυο με taproot.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, RedYonko είπε

Θα ξεκινήσει να λειτουργεί το δίκτυο με taproot.

τελικα αυτο θα επηρεασει θετικα η αρνητικα; γιατι απο οτι ειδα η τελευταια παρομοια αναβαθμιση εγινε το 2017 οπου και εγινε το Bitcoin Cash

Δημοσ.
2 ώρες πριν, laserjesus είπε

Υπολογίστε ανάλογα γιατί ποτέ δεν έχει πει σε κάτι αλήθεια. Ούτε καν έχει τηρήσει το roadmap (2020 έπρεπε να είχαμε eth2 αλλά τον βολεψε το pump , όπως και στο τελευταίο fork)

Screenshot_20210823-175436.jpg

εγώ θυμάμαι το presale του ethereum και το premine για πάνω από μήνα μέχρι να τα διαθέσουν. Τώρα τι λέει ο Vitalik για να αποφύγει τον SEC και τα προβλήματα λόγο ότι έχουν ουσιαστικά εκδώσει securities χωρίς άδεια είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Αλλά η υποκρισία είναι ότι από την μια κυνηγάνε το ripple και από την άλλη αφήνουν χύμα το ethereum

2 ώρες πριν, RedYonko είπε

Δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με Ethereum αλλά δεν μπορείς να υπολογίσεις από το source code πόσα είναι premined;

εδώ δεν ξέρουν ούτε ακριβώς πόσα token υπάρχουν :D Είχε ξεκινήσει πριν κανά χρόνο μια τέτοια συζήτηση και κάθε μέρα έλεγαν και διαφορετικό άριθμο και είναι αδύνατο να τα υπολογίσει ακριβώς κάποιος όσο απίστευτο και να ακούγετε αυτό.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, laserjesus είπε

Εσύ αγόρασες που ξαναμπηκες .. δεν είσαι ο μόνος. Όσο υπάρχει FOMO θα υπάρχουν και αγοραστές. Αύριο θα σκάσουν και ειδήσεις για να μείνει πάνω από 3

Εγω υπολογιζα στις 25 αυγουστου οτι θα σπασει τα 3$ λογο Japan αλλα τελικα παει για ποιο γρηγορα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω βάλει 4 3commas trading bots να τρέχουν αλλά δεν βλέπω να έχουν κάνει κίνηση ακόμα.

Επεξ/σία από skiabox
Δημοσ.

Ποιά ανταλλακτήρια πλέον δέχονται εμβάσματα απο εθνική; Το binance πάει, το kraken είδα πριν καναδυο μέρες που λέγανε έχει βγάλει θέματα. Coinbase;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, skiabox είπε

Εχω βάλει 4 3commas trading bots να τρέχουν αλλά δεν βλέπω να έχουν κάνει κίνηση ακόμα.

Με τι ανοίγεις position ?  Εάν έχεις qfl ή tv 4h μπορεί να αργήσει.

Για αρχή κάνε copy κανένα dca από τα presets με rsi ή από τα free signals (qst scalping ή crypto mafia)

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, skiabox είπε

Τι συνδρομη εχεις κ ποιο το οριο για τα bot? 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, laserjesus είπε

Άρα 1 dca .. grid και options δεν τα θες.

Ξεκίνησα ένα moderate bot από την καρτέλα που ορίζεις τα 3 level επιθετικότητας του bot.

• Δημιουργία νέου...