NiKoSmile Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Λογικά, αύριο το πρωί στην Πειραιώς Είσαι αδιάβαστος! Bitcoin is coming to hundreds of U.S. banks this year, says crypto custody firm NYDIG Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2021 από NiKoSmile
mourgakos2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε Αν έχεις ψυχολογικά δεσίματα δεν είναι για σένα. Όταν θα δεις το κεφάλαιο σου να φτάνει 500 ευρώ απο ρευστοποίηση και να μην σε νοίαζει γιατι έχεις πιστη στις κινήσεις σου, μόνο τότε μπορείς να εμπιστευτείς τον εαυτό σου! Πίστη στις κινήσεις σου? Εισαι επαγγελματίας? Πως πηγαζει αυτη η πίστη? Τον εαυτο μου μονο στην δουλειά μου μπορω να τον εμπιστευτω. Κι αυτοι που παιζουν στο καζινο εχουν πίστη στις κινησεις τους.
mcstefan7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, mourgakos2007 είπε Πίστη στις κινήσεις σου? Εισαι επαγγελματίας? Πως πηγαζει αυτη η πίστη? Τον εαυτο μου μονο στην δουλειά μου μπορω να τον εμπιστευτω. Κι αυτοι που παιζουν στο καζινο εχουν πίστη στις κινησεις τους. Είμαι ημι-επαγγελματίας. Έχω τελειώσει οικονομικά και ασχολούμαι με το trading. Στο trading to A & Ω είναι η γνώση. Αν δεν διαβάσεις, πληρώσεις για μαθήματα και χάσεις λεφτά δε θα μάθεις. 1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε Εγώ περιμένω το AI bot που με 10€ θα βγάζει 1000€ το μήνα! Ποιος σου είπε οτι δεν υπάρχουν? Αν εχεις μερικά μύρια στην άκρη μπορεί να έχεις το δικό σου 1
NiKoSmile Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε Ποιος σου είπε οτι δεν υπάρχουν? Αν εχεις μερικά μύρια στην άκρη μπορεί να έχεις το δικό σου Το σχόλιο μου ήταν ένα αστείο! Επιπλέον αν είχα εκατομμύρια θα μου ήταν αχρείαστο
Dinos1973 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, mourgakos2007 είπε Η τεχνολογια του ιντερνετ ξεπεραστηκε? Αυτος που ανακαλυψε τον τροχό χιλιαδες χρονια πριν, η τεχνολογια του ξεπεραστηκε? Περιμενε εσυ να ξεπεραστει κ ασε εμάς να τα εχουμε "θαψει" Δεν ξεπεράστηκε ο τροχός, αλλά ο αρχικός τροχός δεν βρίσκεται ούτε σε μουσείο πλέον, κάτι ανάλογο θα είναι και τι Bitcoin, μουσειακό είδος ….. 2 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Το BTC είναι ακόμα σε νηπιακό στάδιο στην αγορά, τώρα που το υιοθετούν οι τράπεζες δε νομίζω να ξεπεραστεί εύκολα. Τι να υιοθετήσουν ;;;; 21 εκκατομμυρια είναι μόνο διαθεσιμα, μουσειακό είδος θα είναι !!!!! 1
NiKoSmile Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Δεν ξεπεράστηκε ο τροχός, αλλά ο αρχικός τροχός δεν βρίσκεται ούτε σε μουσείο πλέον, κάτι ανάλογο θα είναι και τι Bitcoin, μουσειακό είδος ….. Τώρα εσύ μιλάς για μετά το 2140, μέχρι τότε ποιος ζεις ποιος πεθαίνει...
Dinos1973 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 35 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Είσαι αδιάβαστος! Bitcoin is coming to hundreds of U.S. banks this year, says crypto custody firm NYDIG Says crypto custody firm….. κάτι όπως εάν κανείς το εμβόλιο θα βγάλεις ουρά …… μα τι διαβάζετε επιτέλους ;;;
NiKoSmile Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Says crypto custody firm….. κάτι όπως εάν κανείς το εμβόλιο θα βγάλεις ουρά …… μα τι διαβάζετε επιτέλους ;;; Έχεις δίκιο είναι παλιά είδηση, ήδη πραγματοποιείται και χωρίς να βγαίνουν ουρές! These 13 banks have invested the most in crypto and blockchain to date Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από NiKoSmile
laserjesus Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Vsrs7 είπε Ποια bot που να παίρνουν signals από telegram ξέρεις; Όλα το κάνουν , καλό paid signal group δεν ξέρω όμως.
mourgakos2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Ειχα 2 exit signals για το eth. 3209 στις 10.20 κ 3217 στις 11.00 Εκανε ένα γουικ μεχρι 3209 κ τωρα στις 1 ειναι 3255. Απο επάγγελματια trader. Εννοείται δεν εκανα κινηση. Οσοι εκαναν κ οσοι πιστευουν στο trading, βγηκαν κ ξαναμπηκαν. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mourgakos2007 είπε Χρησιμοποιώ edge. Την εξέλιξη του. Κ το θεμα δεν ειναι τι εχω εγώ αλλα τι έχουν οι περισσότεροι. Ποιος ο σκοπος του btc? Να παρει την θεση του χρυσου. Με καλυπτει. Κ αντε πήρα Χ5. Με καλυπτει. Μακρια η απληστια απο εμενα. Ποιος αλλος θα μου έδινε Χ5? Κανενας. Πάλι λάθος είσαι, ο σκοπός του Bitcoin δεν είναι να πάρει τη θέση του χρυσού, ο Edge ειναι βασισμενος σε τελειως διαφορετικο κώδικα απο τον Explorer Το ίδιο έχεις / θα συμβει και εδώ. Τέλος παντων, γνωμη σου, δεν ειμαι εδώ για να στην αλλαξω. 1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε Έχεις δίκιο είναι παλιά είδηση, ήδη πραγματοποιείται και χωρίς να βγαίνουν ουρές! These 13 banks have invested the most in crypto and blockchain to date 1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε Είσαι αδιάβαστος! Bitcoin is coming to hundreds of U.S. banks this year, says crypto custody firm NYDIG Εσύ εισαι ο αδιάβαστος και προφανώς χωρίς παρεξήγηση και άσχετος. Το ότι προσφέρουν τα crypto assets για αγορές και πωλήσεις δε σημαίνει ότι υιοθετούν οι τράπεζες τα κρύπτο. Κέρδος κοιτάνε να βγάλουν. Η υιοθεσία των crypto από τις τράπεζες σημαίνει όλες οι συναλλαγές γίνονται στο blockchain μέσω bridge currency που ουσιαστικά θα στέλνω εγώ σε εσένα πχ Ευρώ και εσύ θα λάβεις Δολάριο σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα και με ελάχιστα έως μηδενικά fees. Ή θα πληρώσεις ένα αγαθό με χρεωστική και ο έμπορος θα λάβει στη στιγμή τα χρήματα του. Ή θα στείλεις από Πειραιώς σε Eurobank άμεσα και χωρίς fees κοκ. Το να προσφέρουν οι τράπεζες crypto για επένδυση, κλάιν μάιν δε σημαίνει απολύτως τιποτα. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από thetiesthatbind
NiKoSmile Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Το να προσφέρουν οι τράπεζες crypto για επένδυση, κλάιν μάιν δε σημαίνει απολύτως τιποτα. Τα σχόλια είναι περιττά πλέον. Το κρατάω ως ενθύμιο, είναι ισοπεδωτική η απάντηση για την οικονομία . Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από NiKoSmile
laserjesus Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Όχι ρε γμτ , The New Lamborghini Countach Is Already Sold Out. https://www.motor1.com/news/527930/new-lamborghini-countach-sold-out/
Shadowmancer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδες ριξτε μια ματια στο sia coin…Αρκετα alt coins εχουν κανει ηδη το ραλλυ και το συγκεκριμενο κατι ετοιμαζεται να κανει…στο bull run της ανοιξης ηταν 3 φορες πανω απο τη σημερινη τιμη..το βλεπω στο 0.05 σχετικα συντομα. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από Shadowmancer
Vsrs7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Shadowmancer είπε Παιδες ριξτε μια ματια στο sia coin…Αρκετα alt coins εχουν κανει ηδη το ραλλυ και το συγκεκριμενο κατι ετοιμαζεται να κανει…στο bull run της ανοιξης ηταν 3 φορες πανω απο τη σημερινη τιμη..το βλεπω στο 0.05 σχετικα συντομα. Δεν το βρίσκω στην binance...
Προτεινόμενες αναρτήσεις