Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GeoM11 είπε

Έχω κάτι CHZ και GRT που κοντεύουν επιτέλους τα χρήματα που έβαλα για να τα πάρω, τα σκοτώνω μόλις ισοφαρίσουν την τιμή; Που λέτε να ποντάρω τα φράγκα που θα προκύψουν;

Θα σου ελεγα στο μαυρο αλλα σοβαρα , XRP , BTC ETH ADA . Με αυτη την σειρα.

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GeoM11 είπε

Έχω κάτι CHZ και GRT που κοντεύουν επιτέλους τα χρήματα που έβαλα για να τα πάρω, τα σκοτώνω μόλις ισοφαρίσουν την τιμή; Που λέτε να ποντάρω τα φράγκα που θα προκύψουν;

Αυτό είναι πιστεύω η μεγαλύτερη απόδειξη ότι όταν το btc πιάσει κοντά στα 50 θα πέσει απότομα. Πολύ κόσμος περιμένει να πάρει τα λεφτά του πίσω από τον Απρίλιο. Μακάρι να πάμε για νέα ath , είναι φουλ bullish

Δημοσ.

Θυμίστε μου κάποιος πως τραβάμε fiat απο binance τωρα που ειναι κλειστή η επιλογή SEPA.
Την κάρτα της ρέβο δεν την δέχεται και η εθνική δεν δέχεται τιποτα απο exchanges , AFAIK.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ooaris είπε

Θυμίστε μου κάποιος πως τραβάμε fiat απο binance τωρα που ειναι κλειστή η επιλογή SEPA.
Την κάρτα της ρέβο δεν την δέχεται και η εθνική δεν δέχεται τιποτα απο exchanges , AFAIK.

Δοκίμασε Withdraw με Bank Card (Visa).

https://www.binance.com/en/my/wallet/account/main/withdrawal/fiat/EUR

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Δοκίμασε Withdraw με Bank Card (Visa).

https://www.binance.com/en/my/wallet/account/main/withdrawal/fiat/EUR

Δοκίμασα. Δεν την δέχεται της ρεβολουτ. Ποτέ δεν την δεχόταν βασικα. Πάντα sepa σε revolut εκανα.
Με κάρτα εθνικής δεν ξαναμπαίνω καν στον κόπο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ooaris είπε

Δοκίμασα. Δεν την δέχεται της ρεβολουτ. Ποτέ δεν την δεχόταν βασικα. Πάντα sepa σε revolut εκανα.

Με κάρτα εθνικής δεν γίνονται ούτε αναλήψεις; Παράξενο, θα δοκίμαζα συνέχεια, ή παραγγέλνεις τη VISA της binance και τα τρως από εκεί.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Με κάρτα εθνικής δεν γίνονται ούτε αναλήψεις; Παράξενο, θα δοκίμαζα συνέχεια, ή παραγγέλνεις τη VISA της binance και τα τρως από εκεί.

Έχω μια  ξεχασμένη κάρτα της binance ... αλλά ηθελα "μετρητα" για συναλλαγή  με ιδιώτη.
Ήρθε για να μείνει αυτή η μλκία με τη SEPA ή θα το ανοιξουν κάποια στιγμή;

ισως ξανα δοκιμάσω ενα μικρό ποσό σε κάρτα εθνικής. Σίγουρα είχα φάει άκυρο πριν μερικούς μήνες πάντως

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ooaris είπε

Έχω μια  ξεχασμένη κάρτα της binance ... αλλά ηθελα "μετρητα" για συναλλαγή  με ιδιώτη.
Ήρθε για να μείνει αυτή η μλκία με τη SEPA ή θα το ανοιξουν κάποια στιγμή;

ισως ξανα δοκιμάσω ενα μικρό ποσό σε κάρτα εθνικής. Σίγουρα είχα φάει άκυρο πριν μερικούς μήνες πάντως

Μπορεις να κανεις αναληψη με την καρτα της binance. Απο τo mymarket κ το regency. Με μια μικρή προμηθεια. 

Κ απο atm εννοείται. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mourgakos2007 είπε

Μπορεις να κανεις αναληψη με την καρτα της binance. Απο τo mymarket κ το regency. Με μια μικρή προμηθεια. 

Κ απο atm εννοείται. 

regency πέφτει κομματάκι μακριά. Όταν λες ανάληψη απο mymarket ; Πως ακριβώς γίνεται η διαδικασία;

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, ooaris είπε

Οι μη premium revolut ειναι master πια οπότε οντως δεν παιζει...

Ποιο αλλο ανταλακτηριο εχει αναληψη sepa με euro γιατι η Binance μας τα εκανε τσουρεκια... παλια εδινε και επιτοκιο 3+ για earn euro, τωρα της το κοψανε και αυτο...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, pp6210 είπε

Ποιο αλλο ανταλακτηριο εχει αναληψη sepa με euro γιατι η Binance μας τα εκανε τσουρεκια... παλια εδινε και επιτοκιο 3+ για earn euro, τωρα της το κοψανε και αυτο...

Έστειλα ενα 10αρικο δοκιμαστικά σε prepaid εθνικής και έγινε "successful" μετα απο 5 λεπτά απο μεριάς binance.
Περιμένω να δω πότε και αν θα φανούν στην κάρτα. :D

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, pp6210 είπε

Πολλοί στο εξωτερικό τα μεταφέρουν σε κράκεν ή κόινμπέιζ (αν θυμάμε καλά) και από εκεί με σεπα στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Δεν το έχω, όμως, δοκιμάσει.

Δείτε και το παρακάτω βιντεάκι.

Η θεωρία του είναι ότι μόλις πιάσει 49-51Κ ο βασιλιάς, η τιμή θα πέσει κάτω από 40Κ, ακόμα και κάτω από 30Κ.

Έχει γίνει 3 φορές στο παρελθόν και το στηρίζει σε γράφημα.

https://www.youtube.com/watch?v=ZEqR8Nf1-GE&ab_channel=CryptoKirbyTrading

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, ooaris είπε

Έστειλα ενα 10αρικο δοκιμαστικά σε prepaid εθνικής και έγινε "successful" μετα απο 5 λεπτά απο μεριάς binance.
Περιμένω να δω πότε και αν θα φανούν στην κάρτα. :D

Σε Εθνικη ρε σατανά, αυτο που λεμε against all odds! Μην κρατας την ανασα σου που λενε κ στο χωριο μου...

Αμα περασει ποσταρέ μας και 5 νουμερακια - τζοκερ δεν χρειαζεται, θα βαλουμε μονοι μας...

Θα δοκιμασω και εγω σε visa πειραιως που εχω μηπως τραβηξω αυτα που θελω απο binance, αλλιως θα ψαχτω για ανταλακτηριο με sepa EUR

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε

Μην εμπιστεύεσαι τον κάθε youtuber, δεν έχουν ιδέα. Είναι παπατζήδες.

Ο συγκεκριμένος, μαζί με τον φορφλάι δεν λένε ατάκες τύπου "to the moon" όπως λένε οι άλλοι.

Αυτό που λέει, με βάση το γράφημα, είναι μία αρκουδοκατάσταση από Σεπτέμβριο μέχρι τέλος του έτους.

Ένα μέλος είδη είπε για αρκούδες από Οκτώβριο.

Περιμένω διόρθωση, αλλά μικρή και σίγουρα η τιμή να κρατηθεί πάνω από 40Κ, αλλά αρκούδες και πάλι;

• Like 1

• Δημιουργία νέου...