Bourdoulas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Παιδιά έχω μαι απορία σχετικά το leverage στο Binance. Μου δίνει την δυνατότητα να κάνω leverage 10x. Σύμφωνα με το calculator τους αν βάλω 50000 usdt δανείζομαι 500000. Αν ανοίξω long θέση και την κλείσω ενώ έχει ανέβει μόλις 50 δολάρια (πχ από 39000 να ανέβει στα 39050 το BTC) μου δίνει κέρδος 694 δολάρια. Ποια είναι η παγίδα πέρα από το ότι μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ αν μειωθεί η τιμή του btc;
laserjesus Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Παιδιά έχω μαι απορία σχετικά το leverage στο Binance. Μου δίνει την δυνατότητα να κάνω leverage 10x. Σύμφωνα με το calculator τους αν βάλω 50000 usdt δανείζομαι 500000. Αν ανοίξω long θέση και την κλείσω ενώ έχει ανέβει μόλις 50 δολάρια (πχ από 39000 να ανέβει στα 39050 το BTC) μου δίνει κέρδος 694 δολάρια. Ποια είναι η παγίδα πέρα από το ότι μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ αν μειωθεί η τιμή του btc; Καταρχήν στο leverage θες αυστηρό risk management. Εάν σου γυρίσει θα ψάχνεις το κεφάλαιο με κυάλια. Αυτοί είναι που κυνηγούσαν στο σκουιζ και το btc έφτασε τα 49Κ με τα liquidations. Πάνω από 3x leverage είναι καθαρός τζόγος και η τέλεια ευκαιρία να χάσεις τα 50Κ ( Βέβαια μπορεί να βάλεις τα 50 και να πάρεις 150 σε 30 λεπτά) Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2021 από laserjesus 1
mourgakos2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Παιδιά έχω μαι απορία σχετικά το leverage στο Binance. Μου δίνει την δυνατότητα να κάνω leverage 10x. Σύμφωνα με το calculator τους αν βάλω 50000 usdt δανείζομαι 500000. Αν ανοίξω long θέση και την κλείσω ενώ έχει ανέβει μόλις 50 δολάρια (πχ από 39000 να ανέβει στα 39050 το BTC) μου δίνει κέρδος 694 δολάρια. Ποια είναι η παγίδα πέρα από το ότι μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ αν μειωθεί η τιμή του btc; Η παγιδα ειναι οτι πριν την κλεισεις στα 50+ μπορει να παει 50- (ή 100-) κ το κεφαλαιι να κανει φτερα. *βασικα δανειζεσε 45000. 50000 -5000 τα δικα σου. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2021 από mourgakos2007 1
mcstefan7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 55 λεπτά πριν, laserjesus είπε Καταρχήν στο leverage θες αυστηρό risk management. Εάν σου γυρίσει θα ψάχνεις το κεφάλαιο με κυάλια. Αυτοί είναι που κυνηγούσαν στο σκουιζ και το btc έφτασε τα 49Κ με τα liquidations. Πάνω από 3x leverage είναι καθαρός τζόγος και η τέλεια ευκαιρία να χάσεις τα 50Κ ( Βέβαια μπορεί να βάλεις τα 50 και να πάρεις 150 σε 30 λεπτά) Λεφτά χάνουν αυτοί που δεν έχουν απο πίσω κεφάλαιο. Το μαξ σου πρέπει να είναι το 5% του κεφαλαίου σου μαζί με το μέγιστο DCA. Για να καταλάβεις έβγαλα κέρδος οταν έπεσε απο τα 60 στα 30 (λονγκ) αλλα μου πήρε 40-50 μέρες.
zananiro Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mourgakos2007 είπε 8 μέρες συνεχόμενα πρασινα κερια. Ενα με δυο κοκκινα χωράνε νομιζω. Απο τις 29000 στις 21 ιουλ... βαρεσαμε 42. 40%+. Το eth 13μερες πρασινα κερια. 50%+. Πραγματικα ελεος. 😁 3 ώρες πριν, BackFromHell είπε Βρες μου asset να πηγαινει μονο πανω καθε μερα και σου δινω το 50% των κερδων… Στο μεταξυ αυτα τα ελεος κλπ , μιλαμε για 2% πτωση ξερω γω μετα απο μια βδομαδα. Κι αν κλεισει και με πτωση η ημερα. Εντάξει, χαριτολογώντας το έγραψα πιο πολύ. Αλλά προσωπικά μία δύο ημέρες consolidation στα 41+k θα το ήθελα για να πω την αλήθεια ώστε να δώσει ένα signal για το μέλι γενέσθαι το επόμενο διάστημα. Αν κινηθεί άμεσα προς τα 38κ δεν ξέρω αν θα είναι καλό. Βέβαια μην βλέπουμε μόνο το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Μην κοιτάμε μόνο το 40% και 50% πάνω των τελευταίων ημερών, αλλά και το ότι ακόμα και τώρα είναι περίπου 40% κάτω σε σχέση με πριν 2 μήνες. Παίζει και αυτό το ρόλο του για το πως θα εξελιχθoύν οι τιμές τους το επόμενο διάστημα. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2021 από zananiro
mcstefan7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Επίσης το πάνω κάτω είναι η χαρά του trader. Αν πηγαίναμε μόνο πάνω κάποια στιγμή θα είχαμε ξαφνικό crash.
zananiro Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλά δεν είπε κανείς να πάει μόνο πάνω. Προσωπικά ήθελα μεγαλύτερο διάστημα consolidation κοντά στα 41+κ. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2021 από zananiro
mcstefan7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Εγώ θα ήθελα μια βδομάδα σταθερά 43-45 να κάνουν μπάμ για πάνω τα alts.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Παιδιά έχω μαι απορία σχετικά το leverage στο Binance. Μου δίνει την δυνατότητα να κάνω leverage 10x. Σύμφωνα με το calculator τους αν βάλω 50000 usdt δανείζομαι 500000. Αν ανοίξω long θέση και την κλείσω ενώ έχει ανέβει μόλις 50 δολάρια (πχ από 39000 να ανέβει στα 39050 το BTC) μου δίνει κέρδος 694 δολάρια. Ποια είναι η παγίδα πέρα από το ότι μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ αν μειωθεί η τιμή του btc; Liquidation. Με x10 σε κεφαλαιο 50000 , δανειζεσαι 450.000 απο το ανταλλακτηριο. Στα 39000 btc price, αγοραζεις 12,82 btc περιπου. Αν η αξια αυτων πεσει στις 450000 (και κατι ψιλα για επιτοκιο) , ητοι 35101 και λιγο παραπανω btc price, το ανταλλακτηριο αυτοματως τα πουλαει και εισπραττει ολο το ποσο. Μενεις με αδεια χερια και χωρις κεφαλαιο. Σε αλλα λογια με 10ρι leverage σε long position χανεις το κεφαλαιο σου αν υπαρξει 10% πτωση σε σχεση με την τιμη που ανοιξες τη θεση. Ακουγεται ψιλοοκ κι εκει ειναι το δελεαρ για τον απειρο. Αλλα δεν ειναξ καθολου οκ.Αν ας πουμε πεσει 5% μπορει να μη φας liquidation, αλλα θα εχεις χασει το μισο σου κεφαλαιο και θα εισαι εγκλωβισμενος με αμεσο κινδυνο να το χασεις ολοκληρο αν δεν πουλησεις με 50% χασουρα. Περαν του παραπανω ρισκου που ειναι πολυ πιο μεγαλο απο οσο φαινεται, υπαρχουν εξτρα εξοδα, οπως πχ οι τοκοι που νομιζω πως τρεχουν σε καθημερινη βαση. Μεινετε μακρια απο leverage ανω του x2 βαρια x3 στην αγορα των κρυπτο. Ιδανικα, μην το ακουμπησετε ποτε ουτε x2. Ακομα κι αν προβλεψετε σωστα μια ανοδο, αρκει μονο λιγο η αντιστροφη πορεια για να χασετε το κεφαλαιο σας. Ακομα και με την τυχη του πρωταρη αν βγει κερδος την πρωτη φορα, ειναι βεβαιο οτι θα ξαναβουτηξετε το χερι στο μελι κι απο εκει και περα αναλαμβανουν τα μαθηματικα και οι πιθανοτητες για να σας εξαφανισουν το κεφαλαιο συντομα. Ακομα κι αν φατε liquidation , μετα μαλλον θα ξαναμπειτε και πιθανοτατα με μεγαλυτερο leverage για να καλυψετε τη χασουρα, οποτε θα σας ξαναπεριλαβουν τα μαθηματικα και η στατιστικη… Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2021 από BackFromHell
laserjesus Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Την πρώτη φορά θα είναι κωλοφαρδος και θα του κάτσει.
NiKoSmile Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, BackFromHell είπε Liquidation. Με x10 σε κεφαλαιο 50000 , δανειζεσαι 450.000 απο το ανταλλακτηριο. Στα 39000 btc price, αγοραζεις 12,82 btc περιπου. Αν η αξια αυτων πεσει στις 450000 (και κατι ψιλα για επιτοκιο) , ητοι 35101 και λιγο παραπανω btc price, το ανταλλακτηριο αυτοματως τα πουλαει και εισπραττει ολο το ποσο. Μενεις με αδεια χερια και χωρις κεφαλαιο. Σε αλλα λογια με 10ρι leverage σε long position χανεις το κεφαλαιο σου αν υπαρξει 10% πτωση σε σχεση με την τιμη που ανοιξες τη θεση. Ακουγεται ψιλοοκ κι εκει ειναι το δελεαρ για τον απειρο. Αλλα δεν ειναξ καθολου οκ.Αν ας πουμε πεσει 5% μπορει να μη φας liquidation, αλλα θα εχεις χασει το μισο σου κεφαλαιο και θα εισαι εγκλωβισμενος με αμεσο κινδυνο να το χασεις ολοκληρο αν δεν πουλησεις με 50% χασουρα. Περαν του παραπανω ρισκου που ειναι πολυ πιο μεγαλο απο οσο φαινεται, υπαρχουν εξτρα εξοδα, οπως πχ οι τοκοι που νομιζω πως τρεχουν σε καθημερινη βαση. Μεινετε μακρια απο leverage ανω του x2 βαρια x3 στην αγορα των κρυπτο. Ιδανικα, μην το ακουμπησετε ποτε ουτε x2. Ακομα κι αν προβλεψετε σωστα μια ανοδο, αρκει μονο λιγο η αντιστροφη πορεια για να χασετε το κεφαλαιο σας. Ακομα και με την τυχη του πρωταρη αν βγει κερδος την πρωτη φορα, ειναι βεβαιο οτι θα ξαναβουτηξετε το χερι στο μελι κι απο εκει και περα αναλαμβανουν τα μαθηματικα και οι πιθανοτητες για να σας εξαφανισουν το κεφαλαιο συντομα. Ακομα κι αν φατε liquidation , μετα μαλλον θα ξαναμπειτε και πιθανοτατα με μεγαλυτερο leverage για να καλυψετε τη χασουρα, οποτε θα σας ξαναπεριλαβουν τα μαθηματικα και η στατιστικη… Κάτι θα ξέρεις εσύ, γύρισες από την κόλαση
Silverage Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Εγώ ξεκίνησα και έπαιζα με κάτι x100 leverage στο binance αλλά έκανε το μεγάλο μπαμ το bitcoin τότε που κατρακύλησε και τα πήρε όλα παραμάζωμα. Έχασα 20€.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Silverage είπε Εγώ ξεκίνησα και έπαιζα με κάτι x100 leverage στο binance αλλά έκανε το μεγάλο μπαμ το bitcoin τότε που κατρακύλησε και τα πήρε όλα παραμάζωμα. Έχασα 20€. Καλα στο x100 leverage δε χρειαζοταν μπαμ για να τα χασεις. Λιγο να εβηχε το btc, αρκουσε Mε το συγκεκριμενο μπαμ καηκαν ακομα και χ3 leverages για πλακα, τα πιο πανω εξαυλωθηκαν σε κλασματα δευτερολεπτου. Βασικα τα υπερβολικα leverage σε long positions ηταν μια απο τις αιτιες που επεσε τοσο πολυ, με ευγενικη χορηγια Μασκ παντα. Καλο ηταν απο την αλλη, γιατι η αγορα ειχε αρρωστησει με τοσο leverage και μια σκουπιτσα χρειαζοταν (correction κατα την αγγλοσαξονικη) . ΥΓ. Αφηνουν 20ευρα για x100 leverage? (οχι οτι τους χαλαει, παλι κερδισμενοι θα βγουν, αλλα δεν τους εχω για τοσο ψιλικατζηδες τους ανταλλακτηριακηδες ). Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2021 από BackFromHell
mourgakos2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Αργησαν λιγο τα κοκκινα. Για να δουμε μεχρι που θα φτασει. Περιμενουμε τα καλα νεα για το eth, να κάνει την διαφορά. Προς τα πανω εννοείται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις