mourgakos2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 41 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Το έκανα μια δυο φορές, εκτός από το χρόνο που με τρώει... αγχώνομαι. Οπότε πλέον μόνο DCA, Stacking και trade μεταξύ τους. Θα συμφωνησω σ αυτο. Γενικως κανω dca αλλά κανω κ κανενα trading. Εδωσα στα 38 μερικα για λιγο κέρδος, κι αυτο μετα απο μικρη βουτιτσα που δεν αξιζε αγορά, πήγε κ καρφωθηκε στο 40+ αχαχαχα. Επρεπε να τα ειχα κανει bvb στο καπακι, δυστυχώς. Κι εμεινα με τα ευρω στο χερι. Λιγα μεν αλλά κακώς δε. Αμα περάσει κ η κυριακη και δεν πεσει κατω απο 40, θα τα ξαναβαλω κ τέλος το trading.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Συνηθισατε στον πατο 2 μηνες πουλακια μου και δε μπορειτε να το βλεπετε πανω απο τα 40 ε; Στο μεταξυ αυτο που εχει ανεβει τελειως στα μουλωχτα, τσιμπαει λιγο λιγο καθε μερα και δε το καταλαβα για ποτε εφτασε τα 2500$ , ειναι το eth.
laserjesus Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, BackFromHell είπε Συνηθισατε στον πατο 2 μηνες πουλακια μου και δε μπορειτε να το βλεπετε πανω απο τα 40 ε; Στο μεταξυ αυτο που εχει ανεβει τελειως στα μουλωχτα, τσιμπαει λιγο λιγο καθε μερα και δε το καταλαβα για ποτε εφτασε τα 2500$ , ειναι το eth. Το eth έπρεπε να είχε περάσει τα 3κ όταν πέρασε τα 40κ το btc. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, laserjesus είπε Το eth έπρεπε να είχε περάσει τα 3κ όταν πέρασε τα 40κ το btc. Γενικοτερα σε αυτο το pump το btc εχει κανει overperform τη συντριπτικη πλειοψηφια των alts. Πιστευω πως οταν περασουμε σε περιοδο alt, το eth θα συρει το χορό. Αλλα αυτη τη στιγμη το btc κυριαρχει σε αποδοση. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2021 από BackFromHell
mourgakos2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 23 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Συνηθισατε στον πατο 2 μηνες πουλακια μου και δε μπορειτε να το βλεπετε πανω απο τα 40 ε; Στο μεταξυ αυτο που εχει ανεβει τελειως στα μουλωχτα, τσιμπαει λιγο λιγο καθε μερα και δε το καταλαβα για ποτε εφτασε τα 2500$ , ειναι το eth. Εχω παρει (και) στα 29...δεν παει το δακτυλο στο bye στα 40 😁 Πολυ μουλωχτο το eth. Θα κανει κανενα μπαμ κ θα το κυνηγαμε κ αυτο. Αχαχαχα
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, mourgakos2007 είπε Εχω παρει (και) στα 29...δεν παει το δακτυλο στο bye στα 40 😁 Πολυ μουλωχτο το eth. Θα κανει κανενα μπαμ κ θα το κυνηγαμε κ αυτο. Αχαχαχα Κι εγω αν ηταν να ανοιξω long στο btc θα περιμενα αυτη τη στιγμη και μεχρι να δειξει μια ξεκαθαρη κατευθυνση.
mourgakos2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Θα ξυπνησουμε στα 42? Αντε να κοιμηθεις με τοσο "αγχος" τι πρασινιλα ειναι αυτη. 😁
cliobaccarra Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, mourgakos2007 είπε Θα ξυπνησουμε στα 42? Αντε να κοιμηθεις με τοσο "αγχος" τι πρασινιλα ειναι αυτη. 😁 μαζευει εδαφος το eth!
mourgakos2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 14 λεπτά πριν, cliobaccarra είπε μαζευει εδαφος το eth! Σερνει τον χορο εδω κ λιγη ωρα. Για να δουμε κ τους Ασιάτες πόσο καλά θα ξυπνήσουν. Πολλά καλα νεα, ανεβηκε κ ο fear index.
cliobaccarra Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, mourgakos2007 είπε Σερνει τον χορο εδω κ λιγη ωρα. Για να δουμε κ τους Ασιάτες πόσο καλά θα ξυπνήσουν. Πολλά καλα νεα, ανεβηκε κ ο fear index. Πήρε μπροστά και το matic, άντε να πιάσει σιγά σιγά το 1.25 που είχα μπει να ησυχάσει το κεφάλι μου!
trelaras22 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Βρισκόμενοι εδώ και λίγοι ώρα σταθερά πάνω απ τα 42 και γνωρίζοντας την πλεονεξία που εμπεριέχεται στην ερώτηση μου, αλλα, κι επειδή έχω αρχίσει να το πιστεύω: Αν πράγματι μείνει εδώ κι αντέξει ώρες, ετά τα 42, ποιό είναι το επόμενο όριο, οπου θα βρει μεγάλη αντίσταση.
NiKoSmile Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 36 λεπτά πριν, trelaras22 είπε Βρισκόμενοι εδώ και λίγοι ώρα σταθερά πάνω απ τα 42 και γνωρίζοντας την πλεονεξία που εμπεριέχεται στην ερώτηση μου, αλλα, κι επειδή έχω αρχίσει να το πιστεύω: Αν πράγματι μείνει εδώ κι αντέξει ώρες, ετά τα 42, ποιό είναι το επόμενο όριο, οπου θα βρει μεγάλη αντίσταση. Αν τα 40-42K γίνουν στήριξη, η επόμενη αντίσταση είναι τα 50K.
laserjesus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, trelaras22 είπε Βρισκόμενοι εδώ και λίγοι ώρα σταθερά πάνω απ τα 42 και γνωρίζοντας την πλεονεξία που εμπεριέχεται στην ερώτηση μου, αλλα, κι επειδή έχω αρχίσει να το πιστεύω: Αν πράγματι μείνει εδώ κι αντέξει ώρες, ετά τα 42, ποιό είναι το επόμενο όριο, οπου θα βρει μεγάλη αντίσταση. Ανάλογα πότε θα το συναντήσει στα 43 με 44Κ είναι το major downtrend που έχει ξεκινήσεις απο το ATH. Εάν περάσει αυτό μετά 47.8Κ και 51.2Κ 1
GeoM11 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Η ερώτηση μου είναι η εξής: ποια είναι κατά την γνώμη σας η καλύτερη μέθοδος παθητικού εισοδήματος στην Binance;
Προτεινόμενες αναρτήσεις