RedYonko Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Ένα ακόμη απίστευτα υποσχόμενο project. Διάβασα το whitepaper του όταν έπινα το τσαγακι μου και ήμουν σίγουρος ότι θα πετύχει. Το έπαιξα 1 με κάλυψη Χ. Μα αφού όλα θα πετύχουν. Πως γίνεται να μην πετύχει κι εκείνο; 😉
thetiesthatbind Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, BackFromHell είπε Μεγαλη ευκαρια το να πετυχεις το 1h pump ενος απο τα 9000 shitcoins που κυκλοφορουν Κι ακομα μεγαλυτερη το να πετυχεις και το ath του για να πουλησεις πριν το dump … Εχετε μπερδεψει λιγο τις ευκαιριες με τον τζογο. Μάλλον άλλοι έχουν μπερδευτεί και όχι ο φίλος Αυτα τα λίγα για το Quant με γραφεία σε Ελβετία και Αγγλία. Ελααα μωρε ευτυχως το Bitcoin ειναι το μοναδικό που δεν ειναι shitcoin KEKWait Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2021 από thetiesthatbind 1
InsWat Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 12 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Μάλλον άλλοι έχουν μπερδευτεί και όχι ο φίλος Αυτα τα λίγα για το Quant με γραφεία σε Ελβετία και Αγγλία. Ελααα μωρε ευτυχως το Bitcoin ειναι το μοναδικό που δεν ειναι shitcoin KEKWait Να αγοράσουμε δηλαδή;
thetiesthatbind Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, InsWat είπε Να αγοράσουμε δηλαδή; Ο καθένας κάνει την έρευνα του και πράττει όπως αυτός κρίνει. Εγώ δε δίνω ποτε συμβουλές Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2021 από thetiesthatbind 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Μάλλον άλλοι έχουν μπερδευτεί και όχι ο φίλος Αυτα τα λίγα για το Quant με γραφεία σε Ελβετία και Αγγλία. Ελααα μωρε ευτυχως το Bitcoin ειναι το μοναδικό που δεν ειναι shitcoin KEKWait Aλιμονο. Δε θα μπορουσε να μην ειναι τρομερο προτζεκτ με τρομερες συνεργασιες, μοναδικο whitepaper, ακομα καλυτερο roadmap και παντε καντε την ερευνα σας και θα δειτε. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2021 από BackFromHell
andreas314p Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Ο καθένας κάνει την έρευνα του και πράττει όπως αυτός κρίνει. Εγώ δε δίνω ποτε συμβουλές Τα κλάματα τον Γενάρη!
thetiesthatbind Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, BackFromHell είπε Aλιμονο. Δε θα μπορουσε να μην ειναι τρομερο προτζεκτ με τρομερες συνεργασιες, μοναδικο whitepaper, ακομα καλυτερο roadmap και παντε καντε την ερευνα σας και θα δειτε. Μπερδεύεις τα smart chain και το Bitcoin με το Quant μάλλον εσυ. Φυσικα κάνε την έρευνα σου και κρίνε . Ποιος είμαι εγώ που θα πω στον οποιονδήποτε πάνε πάρε το τα δε κρυπτο;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Μπερδεύεις τα smart chain και το Bitcoin με το Quant μάλλον εσυ. Φυσικα κάνε την έρευνα σου και κρίνε . Ποιος είμαι εγώ που θα πω στον οποιονδήποτε πάνε πάρε το τα δε κρυπτο; Επειδη πολλη φαγωμαρα βλεπω με το bitcoin, εχε υποψιν οτι το club αυτο, στο bitcoin αναφερεται επι της αρχης. Για shitcoins και πολλα υποσχομενες προτζεκταρες, στριψτε δεξιά στο επομενο φαναρι, αν δε σας αρεσει το btc. 9000 σοβαρα προτζεκτ κυκλοφορουν εκει εξω, παντε γινετε πλουσιοι κι αφηστε το btc για τους αφελεις. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2021 από BackFromHell
thetiesthatbind Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, BackFromHell είπε Επειδη πολλη φαγωμαρα βλεπω με το bitcoin, εχε υποψιν οτι το club αυτο, στο bitcoin αναφερεται επι της αρχης. Για shitcoins και πολλα υποσχομενες προτζεκταρες, στριψτε δεξιά στο επομενο φαναρι, αν δε σας αρεσει το btc. 9000 σοβαρα προτζεκτ κυκλοφορουν εκει εξω, παντε γινετε πλουσιοι κι αφηστε το btc για τους αφελεις. Shitcoin λέγεται το κλαμπ έχεις δίκαιο. Εδώ γράφει τα νέα γύρο από τα cryptocurrencies. Φιλάκια
GeoM11 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Πείτε κάνα coin σε καλή τιμή παρά την άνοδο μάγκες
visualizer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ethereum .. αγοραστής από τα 200 ευρώ 👍 Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2021 από visualizer 3
zananiro Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 28 λεπτά πριν, mourgakos2007 είπε Πάμε για κόκκινο ΣΚ? Σήμερα λογικά θα έχει σκαμπανεβάσματα λόγω του ότι λήγουν τα options. Οπότε νομίζω θα εξαρτηθεί από το που θα κάτσει η μπίλια σήμερα.
laserjesus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 28 λεπτά πριν, mourgakos2007 είπε Πάμε για κόκκινο ΣΚ? Με τίποτα , ολα πράσινα πλέον μεχρι να σβήσει ο ήλιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις