NiKoSmile Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Δηλαδή θα έρθουν πάλι οι αρκούδες; Καλά που δεν τσιμπήσαμε στο δόλωμα Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από NiKoSmile
Diinekis21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Το short squeeze ήταν που ανέβασε τη τιμή κυρίως. Άντε να βοήθησε κάπως και το meeting Musk,Wood,Dorsey. Κρατάει για τώρα.
trelaras22 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Τώρα που έγινε η διάψευση περιμένουμε πτώση και πάλι, για πείτε οι ειδικοί;
gbras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, trelaras22 είπε Τώρα που έγινε η διάψευση περιμένουμε πτώση και πάλι, για πείτε οι ειδικοί; Το αναμενομενο αυτο ειναι.
laserjesus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Θα αργήσει το νέο , δεν θα εξαπλωθεί όπως το fake. Στο DOM και footprint δεν φαίνεται πτώση πάντως. Αγοράζουν ιδίως btc σε μεγάλες ποσότητες πάνω από τα 36500.
mourgakos2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Καλο νεο αυτο απο την αμαζον. Αντε μπας κ πεσει επιτέλους να πάρουμε κι άλλα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 6 ώρες πριν, MySql είπε Γιατι δεν δουλευεται καθολου το κλασσικο bot χωρις signal με grids σε ενα συγκεκρριμενο swing range? Γιατι ετσι το bot ειναι ομηρος του range. Αν φυγει κατω απο το range η τιμη, σε εγκλωβιζει και μενεις με τα tokens στο χερι, μεχρι να ξαναμπει στο range, η αλλιως το κλεινεις με χασουρα.
MySql Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Γιατι ετσι το bot ειναι ομηρος του range. Αν φυγει κατω απο το range η τιμη, σε εγκλωβιζει και μενεις με τα tokens στο χερι, μεχρι να ξαναμπει στο range, η αλλιως το κλεινεις με χασουρα. αν φυγει πανω εισαι κερδισμενος απο τις κινησεις που εχει κανει εαν φυγει κατω μπορει και παλι να εισαι κερδισμενος εαν εχει τρεξει στο range για καιρο.Οποτε ή περιμενεις να ξανα μπει ή φτιαχνεις ενα καινουργιο set up σε εκεινο το range 42 λεπτά πριν, mourgakos2007 είπε Καλο νεο αυτο απο την αμαζον. Αντε μπας κ πεσει επιτέλους να πάρουμε κι άλλα. δεν διεψευσε οτι θα μπει απλα διεψευσε για το 2021 αλλα ειπε οτι την ενδιαφερει ο χωρος Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από MySql 1
mourgakos2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 14 λεπτά πριν, MySql είπε αν φυγει πανω εισαι κερδισμενος απο τις κινησεις που εχει κανει εαν φυγει κατω μπορει και παλι να εισαι κερδισμενος εαν εχει τρεξει στο range για καιρο.Οποτε ή περιμενεις να ξανα μπει ή φτιαχνεις ενα καινουργιο set up σε εκεινο το range δεν διεψευσε οτι θα μπει απλα διεψευσε για το 2021 αλλα ειπε οτι την ενδιαφερει ο χωρος Κι εγω για το 21 μιλαω 😁
volman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Πολλοί που γνωρίζουν λένε ότι πολύ γρήγορα ανέβηκε το μπιτκόιν και δεν ξεφύγαμε από τις αρκούδες ακόμα. Πολλά παραδείγματα δείχνουν ότι στην πορεία (μετά από 2-4 βδομάδες) τελικά έγινε και πτώση κάτω από το σημείο που ξεκίνησε το bull run. Πάντως, για day trading και αργότερα shorting, είναι η χαρά του trader αυτή η περίοδος λόγο μεγάλων διακυμάνσεων.
laserjesus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Μην μου φοβιζετε αυτούς που τα χώνουν. Πώς θα μαζέψουμε εμείς παραπάνω busd για να αγοράσουμε όταν πρέπει?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, MySql είπε αν φυγει πανω εισαι κερδισμενος απο τις κινησεις που εχει κανει εαν φυγει κατω μπορει και παλι να εισαι κερδισμενος εαν εχει τρεξει στο range για καιρο.Οποτε ή περιμενεις να ξανα μπει ή φτιαχνεις ενα καινουργιο set up σε εκεινο το range δεν διεψευσε οτι θα μπει απλα διεψευσε για το 2021 αλλα ειπε οτι την ενδιαφερει ο χωρος Ενταξει λοιπον, αφου εσυ κερδιζεις ετσι κι αφου σε βολευει, η δικη μου γνωμη περισσευει. Εγω απαντησα επειδη εσυ εκανες την ερωτηση κι οχι για debate περι bots. Συνεπως οτι σε βολευει. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από BackFromHell
laserjesus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 8 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Ενταξει λοιπον, αφου εσυ κερδιζεις ετσι κι αφου σε βολευει, η δικη μου γνωμη περισσευει. Εγω απαντησα επειδη εσυ εκανες την ερωτηση κι οχι για debate περι bots. Συνεπως οτι σε βολευει. Εσύ είπες το αυτονόητο.. εάν φύγει απο το grid range είτε πάνω είτε κάτω πρέπει να κλείνει και να ανοίγει ξανά. Άλλοι βάζουν μεγάλα τα low και high αλλά ακόμα και με 200 step στο grid αργούν. Θέλει ψάξιμο και τι προφιτ θες να πάρεις κάθε φορά. Σε grid εμένα δουλεύει καλά eth/btc pair με 2x leverage. Δεν παίζει να γίνω ποτέ liquidate ο θεός να γυρίσει ανάποδα και δίνει καλό κέρδος. Το κακο είναι ότι πρέπει να ξεκινήσει χαμηλά στο grid για να αποδώσει σωστά.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Dominance σε υψηλο 3 μηνων και πολυ κοντα στο 50%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις