mourgakos2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Με το που περασε τα 40.000 εφαγε μια μπουνια στο κεφαλι κι εφυγε κατω 😂 Ευτυχως. Πολυ ξεθαρεψε σημερα. 10% + ειναι καλα. Αύριο άλλα 10 😁
cliobaccarra Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 σε κανα 2 ωρες θα δουμε τι αποψη εχουν και απο Ασια μερια, αν πλησιασει της 3 και δεν εχει φαει καμια σφαλιαρα προς τα κατω ειμαστε ετοιμοι για 41+ αυριο το πρωι.
zananiro Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, thessalonik είπε Αυτο το εω χρονια απορια, το κατα ποσο δηλαδη ενα bot ειναι σε θεση να αγορασει πουλησει με επιτυχια.... Η απάντηση σε αυτό δεν είναι απλή γιατί οι πιθανότητες να σου κάνει επιτυχημενα trades εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Πχ πόσα χρήματα διαθέτεις να σου διαχειρίζεται το bot, πόσα bots τρέχουν ταυτόχρονα, τι signals χρησιμοποιείς ανάλογα με το trading plan που εχεις κλπ. Ένας βασικός παράγοντες για εμένα είναι το ποσό που διαθέτεις στα bots να διαχειρίζονται. Αν το ποσό είναι μεγάλο, τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να σου κάνουν επιτυχημένα trades. Αλλιώς στις μεγάλες απότομες μεταβολές, είτε σε πτώσεις είτε σε ανόδους, ειδικά αν έχουν και διάρκεια, εγκλωβιζεσαι. Από εκεί και πέρα σημαντικό ρόλο παίζουν τα signals που ορίζεις ώστε να σου ανοίγει positions. Αυτό είναι και το δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης και εξαρτάται από το trading plan που έχεις. Αν το signal είναι καλά σχεδιασμένο, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να κλείσει με επιτυχία το position. Και φυσικά σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω, παίζει ρόλο και το κέρδος που κυνηγάς. Στην ερώτησή σου επομένως χωράει πολύ κουβέντα που είναι αδύνατο να σου απαντήσει κάποιος με ένα ναι ή όχι ή να σου απαντήσει σε ένα ποστ. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από zananiro 2
NiKoSmile Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, laserjesus είπε Αγοράζουμε πάλι ή θα πάει και αλλο Blanco? Πιστεύω κάτω από τα 35K θα πρέπει να αγοράσω, εκεί είναι η φωλιά του 1 2
mcstefan7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, zananiro είπε Η απάντηση σε αυτό δεν είναι απλή γιατί οι πιθανότητες να σου κάνει επιτυχημενα trades εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Πχ πόσα χρήματα διαθέτεις να σου διαχειρίζεται το bot, πόσα bots τρέχουν ταυτόχρονα, τι signals χρησιμοποιείς ανάλογα με το trading plan που εχεις κλπ. Ένας βασικός παράγοντες για εμένα είναι το ποσό που διαθέτεις στα bots να διαχειρίζονται. Αν το ποσό είναι μεγάλο, τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να σου κάνουν επιτυχημένα trades. Αλλιώς στις μεγάλες απότομες μεταβολές, είτε σε πτώσεις είτε σε ανόδους, ειδικά αν έχουν και διάρκεια, εγκλωβιζεσαι. Από εκεί και πέρα σημαντικό ρόλο παίζουν τα signals που ορίζεις ώστε να σου ανοίγει positions. Αυτό είναι και το δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης και εξαρτάται από το trading plan που έχεις. Αν το signal είναι καλά σχεδιασμένο, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να κλείσει με επιτυχία το position. Και φυσικά σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω, παίζει ρόλο και το κέρδος που κυνηγάς. Στην ερώτησή σου επομένως χωράει πολύ κουβέντα που είναι αδύνατο να σου απαντήσει κάποιος με ένα ναι ή όχι ή να σου απαντήσει σε ένα ποστ. Θα σας λύσω εγω τις απορίες. Τα signals είναι για τους αρχάριους. Δουλεύουν κυρίως στο bull run (ότι αγοράσεις εκει έχει κέρδος). Το μποτ αυτοματοποιεί την στρατιγική σου. Αν η στρατηγική σου είναι επιτυχημένη θα βγάλεις λεφτά, αν οχι θα τα χάσεις. Αν κάνεις λάθος στην μεταφορά της στρατηγικής σου απο "χειροκίνητη" σε αυτοματοποιημένη, θα χάσεις λεφτά. Αν κάνεις σωστή μεταφορά, θα είσαι διαθέσιμος 24/7 και γρηγορότερος απο τους "χειροκίνητους". Δεν έχει διαφορά αν διαχειρίζεται 500 ευρώ ή 10000. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει ο VPS για να μην έχεις θέμα με την επικοινωνία με το ανταλλακτήριο και το orderbook. Αν παίζει με μικρά νομίσματα και το orderbook είναι άδειο δε θα μπορεί το μποτ να πουλήσει (Ούτε εσυ θα μπορείς στη τιμή που θες). Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από mcstefan7 2
zananiro Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mcstefan7 είπε Θα σας λύσω εγω τις απορίες. Τα signals είναι για τους αρχάριους. Δουλεύουν κυρίως στο bull run (ότι αγοράσεις εκει έχει κέρδος). Το μποτ αυτοματοποιεί την στρατιγική σου. Αν η στρατηγική σου είναι επιτυχημένη θα βγάλεις λεφτά, αν οχι θα τα χάσεις. Αν κάνεις λάθος στην μεταφορά της στρατηγικής σου απο "χειροκίνητη" σε αυτοματοποιημένη, θα χάσεις λεφτά. Αν κάνεις σωστή μεταφορά, θα είσαι διαθέσιμος 24/7 και γρηγορότερος απο τους "χειροκίνητους". Δεν έχει διαφορά αν διαχειρίζεται 500 ευρώ ή 10000. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει ο VPS για να μην έχεις θέμα με την επικοινωνία με το ανταλλακτήριο και το orderbook. Αν παίζει με μικρά νομίσματα και το orderbook είναι άδειο δε θα μπορεί το μποτ να πουλήσει (Ούτε εσυ θα μπορείς στη τιμή που θες). Sorry, αλλά σχεδόν καμία σχέση με τη φιλοσοφία που δουλεύουν τα bots αυτά που γράφεις. Εκτός και αν έχεις στο μυαλό σου κάτι άλλο. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από zananiro
mcstefan7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, zananiro είπε Sorry, αλλά καμία σχέση αυτά που γράφεις. Δουλεύεις μποτ ή τα φαντάζεσαι? Γιατί εγώ τα δουλεύω!
zananiro Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε Δουλεύεις μποτ ή τα φαντάζεσαι? Γιατί εγώ τα δουλεύω! Δουλεύω bots 24/7 και short και long. Και δεν βγάζω νόημα με αυτά που γράφεις. Τι θα πει δεν έχουν νόημα τα signals? Χωρίς signals δεν ανοίγουν positions τα bots, θέλει ένα if condition, όποιο και να είναι αυτό. Και αυτό που γράφεις οτι αν η στρατηγική σου είναι επιτυχημένη θα βγάλεις λεφτά αν όχι θα χάσεις πολύ γενικό, χαίρω πολύ. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από zananiro
mcstefan7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, zananiro είπε Δουλεύω bots 24/7 και short και long. Και δεν βγάζω νόημα με αυτά που γράφεις. Τι θα πει δεν έχουν νόημα τα signals? Χωρίς signals δεν ανοίγουν positions τα bots, θέλει ένα if condition, όποιο και να είναι αυτό. Και αυτό που γράφεις οτι αν η στρατηγική σου είναι επιτυχημένη θα βγάλεις λεφτά αν όχι θα χάσεις πολύ γενικό, χαίρω πολύ. Σίγουρα δουλεύεις 3commas. Είναι αρκετά noob-friendly. Αν θες να μείνεις εκει τουλ δημιούργησε δικά σου signals απο TV.
zananiro Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 32 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε Σίγουρα δουλεύεις 3commas. Είναι αρκετά noob-friendly. Αν θες να μείνεις εκει τουλ δημιούργησε δικά σου signals απο TV. Εγώ έχω καταλήξει σε 3commas και λίγο Τrality, το τελευταίο πιο πολύ για χόμπυ όταν έχω χρόνο να ασχοληθώ με coding. Anyway, χωρίς να είμαι ειδικός, αυτό που θέλω να πω ότι η φιλοσοφία με τα bots είναι η ίδια σε όσες πλατφόρμες έχω ασχοληθεί. Εκτός και αν αναφέρεσαι σε κάτι πέρα απο τα mainstream.
mcstefan7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Εγώ δουλεύω το Profittrailer. Είναι πιο επαγγελματικό. Πρέπει να γράψεις τις στρατηγικές που θες. Δεν ειναι με κουμπάκια σαν τα άλλα. Θέλει αρκετή μελέτη μέχρι να το μάθεις, αλλα θα σε αποζημιώσει.
MySql Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, zananiro είπε Εγώ έχω καταλήξει σε 3commas και λίγο Τrality, το τελευταίο πιο πολύ για χόμπυ όταν έχω χρόνο να ασχοληθώ με coding. Anyway, χωρίς να είμαι ειδικός, αυτό που θέλω να πω ότι η φιλοσοφία με τα bots είναι η ίδια σε όσες πλατφόρμες έχω ασχοληθεί. Εκτός και αν αναφέρεσαι σε κάτι πέρα απο τα mainstream. 37 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε Εγώ δουλεύω το Profittrailer. Είναι πιο επαγγελματικό. Πρέπει να γράψεις τις στρατηγικές που θες. Δεν ειναι με κουμπάκια σαν τα άλλα. Θέλει αρκετή μελέτη μέχρι να το μάθεις, αλλα θα σε αποζημιώσει. Γιατι δεν δουλευεται καθολου το κλασσικο bot χωρις signal με grids σε ενα συγκεκρριμενο swing range? Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από MySql
pp6210 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Διεψευσε η ΑΜΑΖΟΝ τα περι αποδοχης ΒΙΤ μεσα στο 2021
Προτεινόμενες αναρτήσεις