Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, InsWat είπε

Μπορείς να στείλεις κανένα λινκ η κανένα screenshot που είδες ότι έκλεισαν τα longs ; Γιατί στο bitfinex το αντίθετο φαίνεται

Τα δικά μου έκλεισα ... Δεν είμαι greedy. Το καλό είναι ότι έχει πέσει πολύ fomo και θα φάνε καλα.

Επεξ/σία από laserjesus
  • Thanks 1
  • Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα παίζονται ακόμα και στα 50Κ να φτάσει μετά μπορεί να πάει στα 20-30 πάλι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν γίνεται να πηγαίνει μόνο πάνω ή μόνο κάτω.

Για να κάνω και μία πρόβλεψη για να υπάρχει αν κλείσει η βδομάδα πάνω από τα 34300 , μετά μέχρι τέλος του μηνά βλέπω εύκολα τα 42Κ

Επεξ/σία από InsWat
Δημοσ.

Με το volume που έχει δεν φτάνει με τίποτα στα ψιλά που ονειρεύονται ορισμένοι. Αλλά μια χαρά είναι να κάνουμε την δουλειά μας.

Buy high sell low , και να γεμίζουν τα σακούλια από τους αιμοδότες.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, laserjesus είπε

Με το volume που έχει δεν φτάνει με τίποτα στα ψιλά που ονειρεύονται ορισμένοι. Αλλά μια χαρά είναι να κάνουμε την δουλειά μας.

Buy high sell low , και να γεμίζουν τα σακούλια από τους αιμοδότες.

Σε τι τιμή γίνεσαι πάλι bullish ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, InsWat είπε

07/21 για να δούμε

Εγώ λέω για 3κ δολάρια τέλος του μήνα το eth

Για να δούμε

Τελικά ανάληψη από binance πώς κάνουμε;

Επεξ/σία από cliobaccarra
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, cliobaccarra είπε

Εγώ λέω για 3κ δολάρια τέλος του μήνα το eth

Για να δούμε

Τελικά ανάληψη από binance πώς κάνουμε;

Δεν διάβασα το eth νόμιζα έκανες πλάκα, στα αλτς περίπου τέτοια άνοδο περιμένω και εγώ αν το μπιτ φτάσει εκεί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να μάθω και εγώ πως βγάζουμε  fiat .. μέλος εδώ έβγαλε χθες 65000 ας μας πει τον τρόπο.

(Να δω που θα βρείτε retailers να σας βάλουν μαζούτ στο πύραυλο τώρα που είναι όλοι Μύκονο με τις Lambo)

a91.jpg

Επεξ/σία από laserjesus
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, laserjesus είπε

Θέλω να μάθω και εγώ πως βγάζουμε  fiat .. μέλος εδώ έβγαλε χθες 65000 ας μας πει τον τρόπο.

(Να δω που θα βρείτε retailers να σας βάλουν μαζούτ στο πύραυλο τώρα που είναι όλοι Μύκονο με τις Lambo)

a91.jpg

Η φάλαινα που πούλησε τα 65Κ θα αγοράσει τα 30 για να μπεις στα 42 και να πουλήσει τα 50
Άλλωστε το είπες μόνος σου buy high sell low

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαλλον εχει  χιλιοειπωθει , αλλα αναληψη ευρω απο binance δε μπορουμε να κανουμε αναληψη σωστα?

μετατροπη σε δολλαρια , μετα αναληψη σε revolut και μετα τραπεζα?

Επεξ/σία από panosdes
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, panosdes είπε

μαλλον εχει  χιλιοειπωθει , αλλα αναληψη σε ευρω απο binance δε μπορουμε να κανουμε αναληψη σωστα?

μετατροπη σε δολλαρια , μετα αναληψη σε revolut και μετα τραπεζα?

Το πρωί που κοιτούσα από την εφαρμογή του binance στο withdraw δεν μου έβγαζε την επιλογή sepa.

Πλέον την βγάζει αλλά γράφει ότι είναι suspended για συντήρηση

** Μόλις κοίταξα πάλι δεν την βγαζει

Επεξ/σία από cliobaccarra
Δημοσ.

Βλέπω μέσω της binance αυτή τη στιγμή ότι το ETH/Euro είναι στα 1690€ ενώ το ETH/USD 1966$ δηλαδή 1667€. Πρακτικά δεν είναι μεγάλη η διαφορά των 23€; Αυτη η 1,5% διαφορά πως προκύπτει;

• Δημιουργία νέου...