laserjesus Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Ειρήνη ημίν .. ας επικεντρωθούμε στο να βρούμε τον πάτο. 1
pp6210 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 11 λεπτά πριν, costas1973 είπε Διόρθωση λέγετε όχι Crash..... αντε με τον καθε χθεσινο ασχετο!!!! εγώ δεν ανέφερα καμμια λέξη crash, απλά έκανα quote από το αρθρο του capital που ...ίσως είναι άσχετο.... Μέλος από το 2001, δεν νομίζω οτι μπορεί να με λεει χτεσινό ένας συμφορουμίτης του Μαρτίου 2021, οπότε τον χαρακτηρισμό σου τον επιστρέφω φίλε μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, pp6210 είπε εγώ δεν ανέφερα καμμια λέξη crash, απλά έκανα quote από το αρθρο του capital που ...ίσως είναι άσχετο.... Μέλος από το 2001, δεν νομίζω οτι μπορεί να με λεει χτεσινό ένας συμφορουμίτης του Μαρτίου 2021, οπότε τον χαρακτηρισμό σου τον επιστρέφω φίλε μου. οταν κανεις quote κατι ειναι γιατι το ασπαζεσαι, ο χαρακτηρισμος ειναι για την μη γνώση σου πανω στο θεμα των μέτοχων και των χρηματιστηριων! δυστυχώς πολλοι χωρις γνώσεις ασπαζονται αποψεις απο αρθρα που ειναι click bites!!!!!
Diinekis21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, laserjesus είπε Ειρήνη ημίν .. ας επικεντρωθούμε στο να βρούμε τον πάτο. Που να πιάσουμε το μαχαίρι;
pp6210 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 13 λεπτά πριν, costas1973 είπε οταν κανεις quote κατι ειναι γιατι το ασπαζεσαι, ο χαρακτηρισμος ειναι για την μη γνώση σου πανω στο θεμα των μέτοχων και των χρηματιστηριων! δυστυχώς πολλοι χωρις γνώσεις ασπαζονται αποψεις απο αρθρα που ειναι click bites!!!!! Απαγορεύετε να βρίζουμε ή να χρησιμοποιούμε λέξεις και φράσεις που προσβάλουν τα άλλα μέλη. Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα (site) ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή, καλό είναι να αναφέρετε και την προέλευση του κειμένου στο τέλος του. είναι quote από εδώ https://www.insomnia.gr/terms και για να το αναφέρω το "ασπάζομαι" και δεν σε χαρακτηρίζω προσβλητικά για τη μη γνώση σου περί των όρων χρήσης του φόρουμ στο οποίο γράφτηκες και σε φιλοξενεί. Και δεν θα σε κανω report, απλά ignore....
Doubt Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, chek2fire είπε αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες δύο μέρες. Εχουμε γενκό crash σε όλα τα χρηματιστήρια που προέρχεται κυρίως από την αβεβεαιότητα στην παγκόσμια οικονομία από την δέλτα μετάλλαξη Ενώ τα κρυπτο δεν χρειάζονται μεταλλάξεις και πληθωρισμούς για να κρασάρουν. Technology 👍 Spoiler
chek2fire Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 αφήστε τους τσακωμούς δεν υπάρχει λόγος να πιανόμαστε από τις λέξεις ούτε κανένας είναι άσχετος και ο άλλος σχετικός με το θέμα. 1
kkatzos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 9 ώρες πριν, rallistas είπε Και σιγα τα ποσα που περναω δηλαδη.Λιγα matic πηρα ο δολιος. 9 ώρες πριν, mourgakos2007 είπε Επειδη ηθελες matic. Να σε προστατευσει ηθελε. 😁 Αν το πήρες τότε και το έδωσες τώρα έβγαλες 17-18% μέσα σε λίγες ώρες. Την ίδια ώρα που τα υπόλοιπα νομίσματα έχουν πάρει 1-2%. Απόδειξη ότι κανείς δεν ξέρει τίποτα και κανένα διάγραμμα δεν προβλέπει τίποτα. Το απόλυτο χάος. 1
NiKoSmile Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Μόλις μπήκαμε σε bitcoin season... Τα alts θα χτυπηθούν καθώς θα αυξηθεί το dominance του BTC πάνω από 50%.
mcstefan7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Doubt είπε Ενώ τα κρυπτο δεν χρειάζονται μεταλλάξεις και πληθωρισμούς για να κρασάρουν. Technology 👍 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Τα crypto πλέον είναι "συνδεδεμένα" με το χρηματιστήριο. Όταν πέφτει, πέφτουν και αυτά μαζί.
Doubt Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 11 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε Τα crypto πλέον είναι "συνδεδεμένα" με το χρηματιστήριο. Όταν πέφτει, πέφτουν και αυτά μαζί. Πέφτουν κι από μόνα τους, αν δεν το έχεις καταλάβει τότε κάτι πάει λάθος. Να θυμίσω κάτι Σ/Κ με ελεύθερη πτώση κρυπτο και τα χρηματιστήρια κλειστά; περιττό νομίζω.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, pp6210 είπε Απαγορεύετε να βρίζουμε ή να χρησιμοποιούμε λέξεις και φράσεις που προσβάλουν τα άλλα μέλη. Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα (site) ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή, καλό είναι να αναφέρετε και την προέλευση του κειμένου στο τέλος του. είναι quote από εδώ https://www.insomnia.gr/terms και για να το αναφέρω το "ασπάζομαι" και δεν σε χαρακτηρίζω προσβλητικά για τη μη γνώση σου περί των όρων χρήσης του φόρουμ στο οποίο γράφτηκες και σε φιλοξενεί. Και δεν θα σε κανω report, απλά ignore.... Για τους παντογνώστες του forum που την πατάνε ακόμα με τους πομπώδες τίτλους για clickbites 29 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε Τα crypto πλέον είναι "συνδεδεμένα" με το χρηματιστήριο. Όταν πέφτει, πέφτουν και αυτά μαζί. Τρέχετε να αγοράσετε τότε……. Κούνια που σας κούναγε, καμία σχεση δεν έχουν !!!!
laserjesus Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 θα σορταρω το Btc μέχρι τα 18Κ γιατί δεν βάζετε μυαλό.
NiKoSmile Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Κρατηθείτε, μόλις σπάσει το $28,5K πάμε ολοταχώς για τα $20-25K.
mourgakos2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, costas1973 είπε Για τους παντογνώστες του forum που την πατάνε ακόμα με τους πομπώδες τίτλους για clickbites Τρέχετε να αγοράσετε τότε……. Κούνια που σας κούναγε, καμία σχεση δεν έχουν !!!! Βιαστικά λάθος συμπεράσματα βγάζεις. Απο το - 10 στο - 5% ειναι 5% άνοδος χωρις να ειναι πρασινο. Ευτυχως που δεν εχουν καμμια σχέση
Προτεινόμενες αναρτήσεις