Silverage Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Τελικά αποφάσισα και πήρα το Ledger Nano X που ρώταγα προχθές για hardware wallet. Το Trezor μου άρεσε περισσότερο είναι η αλήθεια αλλά μετά απο ψάξιμο είδα ότι το Ledger έχει καλύτερο support απο την εταιρεία, είναι πιο εύχρηστο και έχει πιστοποίηση CC EAL 5+ κάτι που δεν έχει το Trezor. Δεν σημαίνει βέβαια κάτι αυτό αλλά εμένα με καθησυχάζει περισσότερο. Επίσης ήταν πιο φθηνό, το Trezor κοστίζει 200€ και για να έρθει με courier ήθελε +10€ αλλιώς απλό ταχυδρομείο. Tο Ledger κοστίζει 119€ και με ένα κουπόνι που μου έστειλε ένας τύπος απο το Reddit μου βγήκε 95€ με DHL Economy shipping δωρεάν. Απλά δεν έβαλα το επίσημο email μου στην παραγγελία για καλό και για κακό με τις χακεριές στο site τους.
Carrion Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, Silverage είπε Τελικά αποφάσισα και πήρα το Ledger Nano X που ρώταγα προχθές για hardware wallet. Το Trezor μου άρεσε περισσότερο είναι η αλήθεια αλλά μετά απο ψάξιμο είδα ότι το Ledger έχει καλύτερο support απο την εταιρεία, είναι πιο εύχρηστο και έχει πιστοποίηση CC EAL 5+ κάτι που δεν έχει το Trezor. Δεν σημαίνει βέβαια κάτι αυτό αλλά εμένα με καθησυχάζει περισσότερο. Επίσης ήταν πιο φθηνό, το Trezor κοστίζει 200€ και για να έρθει με courier ήθελε +10€ αλλιώς απλό ταχυδρομείο. Tο Ledger κοστίζει 119€ και με ένα κουπόνι που μου έστειλε ένας τύπος απο το Reddit μου βγήκε 95€ με DHL Economy shipping δωρεάν. Απλά δεν έβαλα το επίσημο email μου στην παραγγελία για καλό και για κακό με τις χακεριές στο site τους. Πολύ καλή επιλογή. Έχω το nano S εδώ και κάποια χρόνια (δεν υπήρχε το X τότε) και με βολεύει για αυτά που θέλω να κρατήσω και να "ξεχάσω".
mcstefan7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Εγώ έχω και το Χ και το S. Το X είναι πάρα πόλυ βολικό. Αξίζει τα λεφτά του.
mourgakos2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μας πήρε ο κατηφορος. Για να δουμε που θα σταματήσει. 1
NiKoSmile Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Ας βάλουμε καμιά εντολή χαμηλά να μαζέψουμε τίποτα, 6 εβδομάδες έμειναν για να φύγει το τραίνο. 1
laserjesus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Ας βάλουμε καμιά εντολή χαμηλά να μαζέψουμε τίποτα, 6 εβδομάδες έμειναν για να φύγει το τραίνο. Που πάει για να πάρουμε εισιτήρια? !remindme 6 weeks
NiKoSmile Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, laserjesus είπε Που πάει για να πάρουμε εισιτήρια? !remindme 6 weeks Το έχουμε στριμώξει τώρα, δεν έχει που να πάει, θα πάει ή πάνω ή κάτω . Θεωρώ όμως πιο πιθανό να ανέβει. Καλύτερα πάντως να αγοράζω (λίγο λίγο) τις μεγάλες πτώσεις παρά τις μεγάλες ανόδους, έτσι σκέφτομαι. 1
laserjesus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Το έχουμε στριμώξει τώρα, δεν έχει που να πάει, θα πάει ή πάνω ή κάτω . Θεωρώ όμως πιο πιθανό να ανέβει. Καλύτερα πάντως να αγοράζω (λίγο λίγο) τις μεγάλες πτώσεις παρά τις μεγάλες ανόδους, έτσι σκέφτομαι. Μιλάς με γρίφους γέροντα. Μακάρι να πάει νέο ath
NiKoSmile Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, laserjesus είπε Μιλάς με γρίφους γέροντα. Μακάρι να πάει νέο ath Χωρίς γρίφους τώρα, (ω μη γένοιτο) βλέπω το επόμενο support level του ΕΤΗ στα 1310,37€ 2
Metaksas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Έχω βάλει εντολή στο χιλιάρικο για eth. Για να δούμε.
Bourdoulas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 27 λεπτά πριν, Metaksas είπε Έχω βάλει εντολή στο χιλιάρικο για eth. Για να δούμε. Εντάξει είπαμε 😂
mourgakos2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, Metaksas είπε Πωπω κατρακύλα το matic! Παραφωνια. Ολα πρασινα κ μονο το matic κατρακυλαει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις