Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, batigoal83 είπε

εξαρτάται σε τι χρόνο κοιτάς

kgr41RSa

Ναι σωστά, σε τουλάχιστον 4h charts αναφέρομαι. 

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χθες άνοιξα μια short θέση στα 34k. Και επειδή το BTC είναι πιστό στις παραδόσεις ανέβηκε 1,5k. 😂

Ευτυχώς για μένα σήμερα έπεσε αρκετά. Αντε να πάει στα 33k να βγει μεροκάματο. 

Δημοσ.

Ειναι πολλα τα 33.Πιο κατω να βγαλουμε τα λαθη μας γιατι παλι με εφαγε η απληστεια αρχες της βδομαδας που περιμενα κι αλλη πτωση,κι εμεινα οξω!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, rallistas είπε

Ειναι πολλα τα 33.Πιο κατω να βγαλουμε τα λαθη μας γιατι παλι με εφαγε η απληστεια αρχες της βδομαδας που περιμενα κι αλλη πτωση,κι εμεινα οξω!

Για να μην είμαι άπληστος λεω 33. Αλλιώς να περιμένω τα 30 πάλι. 😁

Δημοσ.

Ενα πραγμα που μου εχει κανει εντυπωση παντως σε επιπεδο alts,ειναι οτι ενω τον τελευταιο καιρο το ADA με το Matic ηταν πολυ κοντα, ενω τωρα δεν καταφερε να ξεκολλησει απο τα χαμηλα.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rallistas είπε

Ενα πραγμα που μου εχει κανει εντυπωση παντως σε επιπεδο alts,ειναι οτι ενω τον τελευταιο καιρο το ADA με το Matic ηταν πολυ κοντα, ενω τωρα δεν καταφερε να ξεκολλησει απο τα χαμηλα.

To ADA από ότι βλέπω αργεί και να πέσει και να ανέβει, περίπου μία έως τρεις μέρες.

• Like 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nekrik είπε

Πως το βλέπετε το θέμα το ΣΚ? Θα έχει πάτο το βαρέλι?

Αμα ξέραμε που θα πάει θα χτυπάγαμε Χ100 και θα λύναμε το πρόβλημα της ζωής μας. Προς το παρόν φένεται να πηγαίνει αργά αργά πάνω - κάτω. Για μένα δεν αξίζει να ασχοληθείς σήμερα. Είμαστε σε γκρίζα ζώνη.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε

Αμα ξέραμε που θα πάει θα χτυπάγαμε Χ100 και θα λύναμε το πρόβλημα της ζωής μας. Προς το παρόν φένεται να πηγαίνει αργά αργά πάνω - κάτω. Για μένα δεν αξίζει να ασχοληθείς σήμερα. Είμαστε σε γκρίζα ζώνη.

Αργα και σταθερα κατω παει.Εγω παντως ακομα αναμενω.Δεν κανω τιποτα.

Δημοσ.

Μόλις είδα ότι το rsi έφτασε στο 9 έκλεισα την θέση μου. Εκείνη την στιγμή ήταν στα 32900. Λέει εντάξει πόσο πιο κάτω; Τελικά άγγιξε τα 32550. Αλλά δεν έχω παράπονο. Βγήκε το μεροκάματο. 

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ ξαναπήρα πίσω με τόκο τα eth που πούλησα με panic sell στο πρώτο dip. Και να πέσει και άλλο χέστηκα , πήρα τα 30 αλλά 2 μου έμειναν. Και στα 600$ να πέσει θα ανέβει ξανά σε 2 χρόνια.

• Δημιουργία νέου...