MySql Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, omitziz είπε Δεν το είπα με κακό τρόπο. Απλά το συγκεκριμένο μοντέλο ο καθένας από το 2019 το κουμπώνει όπως τον συμφέρει για αυτό είπα για το tradeview. Άλλος θα πει ότι έχουμε περάσει το spring άλλος ότι είμαστε 2 steps πριν κτλπ. οκ συγνωμη λαθος μου εγω το πηρα στραβα εαν εχεις καποια γνωμη για brainstorming στα 4 bullet points που ανέφερα περα απο το wyckoff θα χαρω να την ακουσω οχι μονο απο εσενα αλλα και απο αλλους Γενικα ειμαι της αποψης οτι δεν πουλας ακομα και με χασουρα οταν κατι πέφτει και οτι στην χειροτερη περιμενεις το επομενο εστω και dead cat bounce για να βγεις... Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2021 από MySql 1
squall69 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Καλη ευκαιρια το dip στο να μπουνε νεα ατομα...το Vechain κοντα στα 0,05 ηταν απλά αχαστο
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, squall69 είπε Καλη ευκαιρια το dip στο να μπουνε νεα ατομα...το Vechain κοντα στα 0,05 ηταν απλά αχαστο Ήταν η τρίτη φορά .. θα υπάρξουν και άλλες μπορεί και καλύτερες.
Vsrs7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, omitziz είπε Άρα εδώ βάζουμε το σορτ ? Το είναι αυτά τα σορτ;; Που μπορώ να διαβάσω να το καταλάβω;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 11 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε Το είναι αυτά τα σορτ;; Που μπορώ να διαβάσω να το καταλάβω; https://academy.binance.com/en/articles/what-is-shorting-in-the-financial-markets
batigoal83 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 11 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε Το είναι αυτά τα σορτ;; Που μπορώ να διαβάσω να το καταλάβω; https://www.investopedia.com/ask/answers/100314/whats-difference-between-long-and-short-position-market.asp 1
Bourdoulas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, omitziz είπε Τι θα γίνει θείο? Αργούμε? Το θέλω x666 Και τώρα σορτάρουμε
greekfragma Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 και μετά τα δράματα και κλάματα πάμε στο φεγγάρι απόψε! ❤️ 😂
NiKoSmile Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Πάντως το χειρότερο σενάριο είναι τα 12Κ, για να τρομοκρατηθούν και να πουλήσουν όλοι οι μικροί επενδυτές. το αναφέρω γιατί μετά αναμένεται να φτάσει στα 200K. Ακούγεται τρελό σενάριο, αλλά αυτοί που είναι πίσω από τα ψηφιακά νομίσματα έχουν καταστρώσει τις στρατηγικές τους. Θα πιεστεί η αγορά, και πολλά cryptos θα εξαϋλωθούν. Ο κύκλος όμως έχει επιταχυνθεί, και μπορεί να έχουμε την απογείωση 200Κ σε 10 - 12 μήνες. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2021 από NiKoSmile
Giorgos_00 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Παιδιά 2 ερωτήσεις για Stop-limit order του Binance: Για εντολή Sell, η Limit τιμή που ορίζουμε πρέπει να είναι λίγο χαμηλότερη από την stop. Πχ, έστω ότι Stop=1 και Limit=0.95 Οι ερωτήσεις τώρα : 1. Όταν σε πτώση φτάσουμε το 1, γίνεται trigger η εντολή πώλησης. Η τιμή πώλησης θα είναι 0.95 ή η υψηλότερη δυνατή μεταξύ 0.95 και 1 (αν η πτώση δεν είναι γρήγορη); 2. Πόσο μικρότερη πρέπει να είναι η limit τιμή από την stop, για να είμαστε safe ότι θα ενεργοποιηθεί αλλά να έχει και νόημα (όχι - 50% δλδ); Να είναι πχ 3% κάτω της Stop;
Silverage Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Πάντως το χειρότερο σενάριο είναι τα 12Κ, για να τρομοκρατηθούν και να πουλήσουν όλοι οι μικροί επενδυτές. το αναφέρω γιατί μετά αναμένεται να φτάσει στα 200K. Ακούγεται τρελό σενάριο, αλλά αυτοί που είναι πίσω από τα ψηφιακά νομίσματα έχουν καταστρώσει τις στρατηγικές τους. Θα πιεστεί η αγορά, και πολλά cryptos θα εξαϋλωθούν. Ο κύκλος όμως έχει επιταχυνθεί, και μπορεί να έχουμε την απογείωση 200Κ σε 10 - 12 μήνες. Αν πέσει στα 12k θα αγοράσω 1 ολόκληρο bitcoin. Για μένα απο την στιγμή που έπεσε κάτω απο $30k και έφτασε μέχρι και 28900 ήταν τρελή ευκαιρία για αγορά, δεν είμαι σίγουρος ότι θα πέσει πιο κάτω. Αλλά είμαι και γκαντέμης οπότε ποτέ δεν ξέρεις. Μπαίνω, πέφτει, βγαίνω, ανεβαίνει. Μόνο αυτή τη φορά μου έκατσε καλά. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2021 από Silverage
Bourdoulas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 5 λεπτά πριν, Silverage είπε Αν πέσει στα 12k θα αγοράσω 1 ολόκληρο bitcoin. Για μένα απο την στιγμή που έπεσε κάτω απο $30k και έφτασε μέχρι και 28900 ήταν τρελή ευκαιρία για αγορά, δεν είμαι σίγουρος ότι θα πέσει πιο κάτω. Αλλά είμαι και γκαντέμης οπότε ποτέ δεν ξέρεις. Μπαίνω, πέφτει, βγαίνω, ανεβαίνει. Μόνο αυτή τη φορά μου έκατσε καλά. Για μπες μια τώρα να δω κάτι. 😜
NiKoSmile Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 9 λεπτά πριν, Silverage είπε Αν πέσει στα 12k θα αγοράσω 1 ολόκληρο bitcoin. Για μένα απο την στιγμή που έπεσε κάτω απο $30k και έφτασε μέχρι και 28900 ήταν τρελή ευκαιρία για αγορά, δεν είμαι σίγουρος ότι θα πέσει πιο κάτω. Αλλά είμαι και γκαντέμης οπότε ποτέ δεν ξέρεις. Μπαίνω, πέφτει, βγαίνω, ανεβαίνει. Μόνο αυτή τη φορά μου έκατσε καλά. Εγώ έχω μπει σε τρελό πειρασμό να πουλήσω ADA, MATIC, VET, DOT γιατί τα έπιασα στο πρωινό dip. Δεν το κάνω γιατί μπήκα με αποφασιστικότητα για long term. Θα αγοράζω ADA μέχρι να φτάσει στα 0.2€
Vsrs7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 58 λεπτά πριν, omitziz είπε https://academy.binance.com/en/articles/what-is-shorting-in-the-financial-markets Ρίσκο.... Αν αντί να κατέβει, ανέβει...τον ήπιες (γενικά μιλάω). 2
snet Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 όσο δύσκολο είναι να πετύχεις ένα μέγιστο σε μια καμπύλη άλλο τόσο δύσκολο είναι να πετύχεις ένα ελάχιστο! πάντα θα είσαι κάπου ενδιάμεσα (εγώ βέβαια δεν έχω αυτό το πρόβλημα καθώς τα πετυχαίνω αλλά για λάθος ενέργεια) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις