Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 14/6/2021 στις 10:28 ΜΜ, Bourdoulas είπε

Λοιπόν παιδιά όταν μπαίνω για σορταρισμα θα σας το αναφέρω για να ξέρετε ότι η τιμή θα ανέβει 2-3 χιλιάρικα να κάνετε τα κουμάντα σας. 

Πες τι position θα πάρεις σήμερα να βγάλουμε μεροκάματακι

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, omitziz είπε

Πες τι position θα πάρεις σήμερα να βγάλουμε μεροκάματακι

Ακόμα δεν έχω βγει από την προηγούμενη 🤣🤣🤣

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Ακόμα δεν έχω βγει από την προηγούμενη 🤣🤣🤣

οπότε στάσιμη η αγορά και δεν ακουμπάμε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, omitziz είπε

οπότε στάσιμη η αγορά και δεν ακουμπάμε 

Δεν κουνιέται φύλλο γενικά στις αγορές εν αναμονή των ανακοινώσεων της FED το βράδυ, οι οποίες θα επηρεάσουν και την αγορά των crypto. H μεταβλητότητα του btc πάντως απο χτές έχει μειωθεί αρκετά, που είναι ένδειξη ότι είναι έτοιμο για να κινηθεί. Προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί, θα εξαρτηθεί απο τις εξελίξεις. 

Επεξ/σία από zananiro
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, zananiro είπε

Δεν κουνιέται φύλλο γενικά στις αγορές εν αναμονή των ανακοινώσεων της FED το βράδυ, οι οποίες θα επηρεάσουν και την αγορά των crypto. H μεταβλητότητα του btc πάντως απο χτές έχει μειωθεί αρκετά, που είναι ένδειξη ότι είναι έτοιμο για να κινηθεί. Προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί, θα εξαρτηθεί απο τις εξελίξεις. 

Τι ώρα γίνονται οι ανακοινώσεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Τι ώρα γίνονται οι ανακοινώσεις; 

Αν θυμάμαι καλά 14:30 ώρα Αμερικής (21:30 ώρα Ελλάδος). Το θέμα είναι ότι αν οι αγορές προεξοφλήσουν τι πρόκειται να ανακοινωθεί, ίσως υπάρξει κίνηση νωρίτερα στις αγορές. Θα δείξει σε λίγη ώρα που ανοίγει το χρηματιστήριο. 

Επεξ/σία από zananiro
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zananiro είπε

Αν θυμάμαι καλά 14:30 ώρα Αμερικής (21:30 ώρα Ελλάδος). Το θέμα είναι ότι αν οι αγορές προεξοφλήσουν τι πρόκειται να ανακοινωθεί, ίσως υπάρξει κίνηση νωρίτερα στις αγορές. 

Ωραία. Κρατάω μια σαμπάνια στο αριστερό χέρι, χαμομηλάκι με κόλλυβα στο δεξί. Ανάλογα τις εξελίξεις θα καταναλώσω. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Ωραία. Κρατάω μια σαμπάνια στο αριστερό χέρι, χαμομηλάκι με κόλλυβα στο δεξί. Ανάλογα τις εξελίξεις θα καταναλώσω. 

πες μου οτι εισαι long , μονο αυτο πες μου , τελος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, omitziz είπε

πες μου οτι εισαι long , μονο αυτο πες μου , τελος.

Κατάλαβα. Θα φάω κόλλυβα. Short είμαι. Πούλησα κοντά στα 37κ.

Επεξ/σία από Bourdoulas
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Κατάλαβα. Θα φάω κόλλυβα. Short είμαι. Πούλησα κοντά στα 37κ.

Οκ θα πάρω το ρίσκο και θα αφήσω το short position 

Επισκέπτης
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Ας κερδίσουμε όλοι. Να κατέβει η τιμή να κλείσουμε εμείς και μετά να ανέβει στον Θεό 😜

Όταν φτάσει 18Κ το btc θα σκεφτούμε εάν θα κλείσουμε και το αφήσουμε να ανέβει εμείς οι φάλαινες.

🤣🤣🤣🤣🤣🍅🍅💩💩💩💩

• Δημιουργία νέου...