Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, ooaris είπε

Όχι εννοώ πως προφανώς δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει το buy limit; 

Δεν θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί όταν η τιμή θα έφτανε ακριβώς 0.65; 

Ναι θα επρεπε να εχει ολοκληρωθει ακριβως στην τιμη που ζητησες με limit order, ουτε πιο πανω ουτε πιο κατω, μονο η ποσοτητα μπορει να σπασει σε 2-3 αγορες αλλα παντα στην τιμη που ζητησες. Δες λιγο το ιστορικο της εντολης, μηπως οριζοντας τα υπολοιπα (ποσοτητα, λεφτα αγορας) εμεινε επανω market price κ οχι αυτη που νομισες οτι ειχες ορισει? Εγω το εχω κανει 1-2 φορες αυτο το λαθακι...

• Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, pp6210 είπε

Άκυρο. 

Επεξ/σία από ooaris
Δημοσ.

Τι γίνεται ρε παιδιά. Αυτό το litecoin θα μας αρρωστήσει, το έχω πάρει στα 163 , και απ' ότι βλέπω ο πάτος δεν έχει φτάσει ακόμα. 

Δημοσ.

Πως μπορώ να ορίσω Sell Order ώστε να τραβήξω τα λεφτά μου σε € όταν μια τιμή πέσει? 

Πχ τώρα το MATIC είναι στο 1.20€ όταν πάει στο 1.18 θέλω να κάνω BTC τα MATIC μου. Αν βάλω Sell τώρα απλά μου τα βγάζει από τώρα στο 1.20€ και όχι στο 1.18€. Γιατί? 

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Πως μπορώ να ορίσω Sell Order ώστε να τραβήξω τα λεφτά μου σε € όταν μια τιμή πέσει? 

Πχ τώρα το MATIC είναι στο 1.20€ όταν πάει στο 1.18 θέλω να κάνω BTC τα MATIC μου. Αν βάλω Sell τώρα απλά μου τα βγάζει από τώρα στο 1.20€ και όχι στο 1.18€. Γιατί? 

Stop limit πρεπει να βαλεις 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThanosR92 είπε

6 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Ε χρεώσου λίγα cents και γύρνα το btc σε ευρώ αφού αναφέρεσε σε ευρώ και πήγαινε στο pair matic/eur και όρισε εκεί την αγορά στο 1.18 ευρώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, omitziz είπε

Stop limit πρεπει να βαλεις 

Ευχαριστώ πολύ. Ποιο από τα παρακάτω 3 πρέπει να συμπληρώσω όμως; 

STOP €

PRICE €

AMMOUNT MATIC

EDIT: Νομίζω το βρήκα. Στο Stop έβαλα την τιμή που θέλω να σταματήσω στο PRICE είναι η τιμή που τρέχει εκείνη την στιγμή και το AMMOUNT το ποσό που θέλω να πουλήσω. Σωστά? 

Επεξ/σία από ThanosR92
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Ευχαριστώ πολύ. Ποιο από τα παρακάτω 3 πρέπει να συμπληρώσω όμως; 

STOP €

PRICE €

AMMOUNT MATIC

ola. θα σου πρότεινα να δεις κάποιο tutorial για το ανταλλακτήριο που παίζεις. Το λογικό είναι στο  stop na βαζεις την τιμή κάτω από την οποία αρχίζεις να πουλάς και στο price την τιμή στην οποία θες να πουλήσεις(αναγκαστικά μικρότερη απο το stop)

• Like 1
Δημοσ.

Αγοράσαμε κι αυτό το dip με κάτι κέρματα, άντε ένα ακόμα και μετά bye.

Ας μείνουν να ασχολούνται οι γιουτιούμπερς.

• Like 3
Δημοσ.

Νόμισα ότι θα ήταν προφανές από τους περισσότερούς μας, πως την μέρα που τα eth fees πήγανε πάνω από 1000gwei, στο μεγάλο sellout της 19 Μαΐου, πως τα μεγάλα πορτοφόλια την κάνανε...

Τωρα μείναμε  οι αναλώσιμοι και μερικοι καρχαρίες να κλέβουν ο ένας τον άλλον +-5%. 

Το βρίσκω αρκετά ουτοπικό να αγοράζει κάποιος τα ντιπ συνέχεια, περιμένοντας να γίνουν x2... Τουλάχιστον αυτόν τον καιρό... 

Και να δείτε που και το London fork θα περάσει λες και δεν έγινε ποτέ. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Doubt είπε

Αγοράσαμε κι αυτό το dip με κάτι κέρματα, άντε ένα ακόμα και μετά bye.

Ας μείνουν να ασχολούνται οι γιουτιούμπερς.

anQ7zeo_700b.jpg

Δημοσ.
3 ώρες πριν, FANBOUKLEN21 είπε

Τι γίνεται ρε παιδιά. Αυτό το litecoin θα μας αρρωστήσει, το έχω πάρει στα 163 , και απ' ότι βλέπω ο πάτος δεν έχει φτάσει ακόμα. 

Εγώ τα έκανα BNB, που είναι πιο υποσχόμενο πρότζεκτ και ησύχασα.

• Δημιουργία νέου...