rallistas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Ηδη εχει τεντωσει το λουρι κι ανεβαινει απο το πρωι.
cliobaccarra Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, buypcfast είπε Λέτε να φάει κανένα καλό pump ο σκύλος με το που θα γίνει listed στο coinbase? Είδη είναι 35%
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, buypcfast είπε Λέτε να φάει κανένα καλό pump ο σκύλος με το που θα γίνει listed στο coinbase? Όποιος βιάζεται ...
buypcfast Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Υποθέτω ότι μετα τις 7 αυριο οπου θα επιτρέπονται και οι ανταλλαγές, θα γίνει χαμούλις 😁
snet Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 ααααααα 3 μέρες ήμουν επάνω καταπάνω τώρα που πούλησα ανέβηκε!! (όπως πάντα)
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, snet είπε ααααααα 3 μέρες ήμουν επάνω καταπάνω τώρα που πούλησα ανέβηκε!! (όπως πάντα) Υπομονή πάλι θα βρεις την τιμή που θες.
greekfragma Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 @snet κάθε μέρα θα δίνεις αναφορά τις κινήσεις σου....για να κάνουμε το ανάποδο. kthenksbai
snet Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 n 12 λεπτά πριν, greekfragma είπε @snet κάθε μέρα θα δίνεις αναφορά τις κινήσεις σου....για να κάνουμε το ανάποδο. kthenksbai αυτό ακριβώς κάνουν όσοι με γνωρίζουν, προσπαθώ να το κάνω ακόμα και εγώ αλλά δεν πιάνει!
andreas314p Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, snet είπε n αυτό ακριβώς κάνουν όσοι με γνωρίζουν, προσπαθώ να το κάνω ακόμα και εγώ αλλά δεν πιάνει! Ο νόμος του μερφυ
snet Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 να και μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου! ε τώρα really μου έψησε το ψάρι στα 30Κ και τώρα παίζει στα 31Κ+ ??
Damianus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Ωχ, μας ανακαλυψαν και τα ελληνικα ΜΜΕ. Αρχισε να γινεται λογος και για νομικα πλαισια,ελεγχος ροης.... Ηρθε η ωρα να αρχιζουμε να πουλαμε 😬 Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2021 από Damianus
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 13 λεπτά πριν, Damianus είπε Ωχ, μας ανακαλυψαν και τα ελληνικα ΜΜΕ. Αρχισε να γινεται λογος και για νομικα πλαισια,ελεγχος ροης.... Ηρθε η ωρα να αρχιζουμε να πουλαμε 😬 Ποιος λογικός άνθρωπος μετά τα capital controls έχει "λεφτά" σε ελληνικές τράπεζες ?
cliobaccarra Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 15 λεπτά πριν, Damianus είπε Ωχ, μας ανακαλυψαν και τα ελληνικα ΜΜΕ. Αρχισε να γινεται λογος και για νομικα πλαισια,ελεγχος ροης.... Ηρθε η ωρα να αρχιζουμε να πουλαμε 😬 Εκει που ειπε Εθερουμ εκλεισα το βιντεο!
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 28 λεπτά πριν, Damianus είπε Ωχ, μας ανακαλυψαν και τα ελληνικα ΜΜΕ. Αρχισε να γινεται λογος και για νομικα πλαισια,ελεγχος ροης.... Ηρθε η ωρα να αρχιζουμε να πουλαμε 😬 μιλάνε τώρα όλοι αυτοί στο panel που δημιοσογράφος στην Ελλάδα είναι ο ορισμός της διαπλοκής και της διαφθοράς. Θα πρέπει κάποιος να τους πληροφορήσει ότι το Bitcoin δημιουργήθηκε για να κάνει bypass όλα αυτά τα λαμόγια και τον έλεγχο του κρατικού χρήματος που έχουν τα αφεντικά τους. 2
snet Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 ok ρε παιδιά αλλά για καφέ βγαίνω σίγουρα με την παρουσιάστρια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις