fastmanakos Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Δεν ισχύει! Όταν ανεβαίνει το μπιτκοιν δεν είναι απαραίτητο οτι θα ανέβουν τα αλτ. Όταν είναι σταθερο το μπιτκοιν ανεβαίνουν τα αλτ. Όταν πέφτει το μπιτκόιν πέφτουν και τα αλτ 2-3Χ Όταν το DOMINANCE είναι ΥΨΗΛΟ , ανεβαίνει το btc ανεβαίνουν τα άλτς (πολλαπλάσια απ ότι το btc.) Πέφτει το btc , πέφτουν τα άλτς (πάλι πολλαπλάσια απ ότι το btc). (μιλάμε κυρίως για τα μεγάλα άλτς.τύπου 100 ίσως και 200 πρώτα) Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από fastmanakos
mcstefan7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, fastmanakos είπε Όταν το DOMINANCE είναι ΥΨΗΛΟ , ανεβαίνει το btc ανεβαίνουν τα άλτς (πολλαπλάσια απ ότι το btc.) Πέφτει το btc , πέφτουν τα άλτς (πάλι πολλαπλάσια απ ότι το btc). 1
fastmanakos Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) @mc stefan Αυτό που πόσταρες έιναι το σωστό. Εγώ αυτό που εννοούσα (και το έγραψα λάθος προφανώς ) είναι ότι εφόσον τις τελευταίες μέρες το btc dominance αυξήθηκε πλέον επηρεάζει και πάλι περισσότερο την αγορά όλων των υπόλοιπων. Γ αυτό και αν δούμε το γράφημα του btc και στην συνέχεια των μεγάλων alts βλέπεις πάνω κάτω το ίδιο πράγμα (με πολλαπλασιασμό χ κάτι τα άλτς) . (κάπου εδώ θα πόσταρα φώτο απο btc, ada,binance κλπ τις τελευταίες 6 ημέρες και το πόσο όμοια είναι τα γραφήματά τους λόγω αυτού, ωστόσο για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να τις ανεβάσω.) Για την ακρίβεια το btc dominance Τις τελευταίες 2 μέρες έχει πάει απο 48,5 σε 44.5 . Σύμφωνα με αυτό που πόσταρες (προ τελευταία σειρά) θα έπρεπε τα alts να μένουν σταθερά.Βλέπεις να γίνεται αυτό ή να ακολουθούν ότι κίνηση κάνει το btc? Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από fastmanakos 1
Blacktan Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Το ληγω εδω απο πλευρας μου.. Απλα κοιτα τα μηνυματα σου πως ξεκινησε το flame. 1
fastmanakos Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 ας τα σβήσει ένας μόντ να μήν μένουν και πιάνουν χώρο 2 1
kokoviosR Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Στις 23/5/2021 στις 11:14 ΜΜ, cliobaccarra είπε Τα ιδια κανει φιλαρακι μου εδω και τοσο καιρο. Μακαρι να ισχυει κατι τετοιο αλλα αμα δεν περασει τα 40k δεν μπορεις να πεις τπτ 39920 εκανε υψηλο μεχρι τωρα. Η αγορα σε δικαιωσε! Καπου εδω αναμενουμε (μαλλον μικρη) ταλαιπωρια. Περιμενουμε να δουμε αν/οταν θα κανει το πολυποθητο νουμερο ...
Doubt Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 10 ώρες πριν, Blacktan είπε Πουθενα .. απλα καναν βουτια ολα μαζι στο 22.15 - 22.30 Ηταν εντυπωσιακο που εγινε απο ολα μαζι.. Αυτη τη στιγμη (22.55) το ντογκυ μυριζει μπαρουτι . Ικανο για μεγαλα πραγματα αλλα και για το χειροτερο Έτσι περνάτε τα βράδια σας; Δεν είναι καλό σημάδι, just saying..
ooaris Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Άιντε οι γκουρού των chart. Τι βλέπετε ; Δώστε κάνα prediction ναουμ. Το προχθεσινο dip ανάκαμψε πλήρως σε σχήμα V και κάποια alts γυρίσανε και το φρέσκο resistance σε support. Θα γίνει κανά χαζο άλμα ακόμα 25-30%, μέχρι το επόμενο μεγάλο resistance ή θα γλυστρισουμε πάλι;
StavrosD Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Αυτή την στιγμή γίνεται πόλεμος συμφερόντων. Οι τράπεζες, τα κράτη και οι χρηματιστές εναντίον των κρυπτονομισμάτων. Οι τράπεζες χάνουν καταθέσεις και επενδυτικά προϊόντα καθώς ο κόσμος ρίχνει τα χρήματα στα κρυπτονομίσματα. Οι χρηματιστές βλέπουν τις μετοχές να πέφτουν καθώς ο κόσμος προτιμάει την απόδοση των κρυπτονομισμάτων, παρά το ρίσκο. Πολλοί επενδυτές πουλήσανε τις μετοχές τους για να πάρουν κρυπτονομίσματα. Τα κράτη δεν έχουν μηχανισμό για να φορολογήσουν τις συναλλαγές με τα κρυπτονομίσματα. Λόγω της φύσης τους υπάρχει ανωνυμία και επίσης δεν γνωρίζει κάποιος από ποια χώρα είναι ο ιδιοκτήτης ενός πορτοφολιού. Πως θα ζητήσει ένας οικονομικός εισαγγελέας άρση απορρήτου αν δεν είναι στο κράτος του και το ανταλλακτήριο και ο ιδιοκτήτης του πορτοφολιού; Από την άλλη, στηρίζουν τα κρυπτονομίσματα όσοι έχουν ήδη επενδύσει σε αυτά καθώς και όσοι αναπτύσσουν εφαρμογές στηριγμένες πάνω σε blockchain. Από τον έφηβο που είχε μια καλή GPU και βγάζει ένα καλό χαρτζιλίκι για να βγει ραντεβού έως τους επενδυτές που έχουν φάρμες αξίας εκατομμυρίων δολλαρίων, θέλουν να ζήσουν το όνειρο που ζούν μέχρι και σήμερα. Κάτι που δεν έχουν καταλάβει οι τράπεζες είναι ότι πολλοί έχουν πάρει μέχρι και δανεικά για να αγοράσουν κρυπτονομίσματα. Δεν μιλάω μόνο για κάποιον που έχει πάρει δυο GPU με πιστωτική κάρτα. Μιλάω για επιχειρηματίες που δανείστηκαν για να φτιάξουν φάρμες, για φοιτητές που επένδυσαν το φοιτητικό τους δάνειο, κλπ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν πολλές παράπλευρες απώλειες. 1 1
Vsrs7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Αγόρασα μερικά Ada και θέλω να τα κάνω stake. Στο binance μου δίνει 1.45% τον χρόνο. Κοιτάω σωστά;; Διαβάζω κάποιους άλλους που λένε ότι η binance δίνει 18% τον χρόνο. Που στο καλό είναι και δεν το βλέπω;;; Στο locked δεν βλέπω κάτι για ada... Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από Vsrs7
Martini Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε Αγόρασα μερικά Ada και θέλω να τα κάνω stake. Στο binance μου δίνει 1.45% τον χρόνο. Κοιτάω σωστά;; Διαβάζω κάποιους άλλους που λένε ότι η binance δίνει 18% τον χρόνο. Που στο καλό είναι και δεν το βλέπω;;; Στο locked δεν βλέπω κάτι για ada... Στην αρχική σελίδα όταν μπεις στο App έχει κάτι εικονίδια πανω... Το ένα από αυτά λέει More.. Πατάς εκεί και μετά είναι άλλο εικονίδιο που λέει Stacking.
Carrion Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε Αγόρασα μερικά Ada και θέλω να τα κάνω stake. Στο binance μου δίνει 1.45% τον χρόνο. Κοιτάω σωστά;; Διαβάζω κάποιους άλλους που λένε ότι η binance δίνει 18% τον χρόνο. Που στο καλό είναι και δεν το βλέπω;;; Στο locked δεν βλέπω κάτι για ada... Γιατί στο binance και όχι πχ από το Daedalus;
Vsrs7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Carrion είπε Γιατί στο binance και όχι πχ από το Daedalus; Γιατί δεν ξέρω την διαδικασία για το Daedalus 😁 Για 15 μέρες μου δείχνει 17.72% ετήσιο τόκο. Για 90 μέρες ,9.32. άρα συμφέρει να κάνω ανά 15 μέρες σωστά;; Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από Vsrs7
ooaris Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 16 λεπτά πριν, StavrosD είπε Αυτή την στιγμή γίνεται πόλεμος συμφερόντων. Οι τράπεζες, τα κράτη και οι χρηματιστές εναντίον των κρυπτονομισμάτων. Οι τράπεζες χάνουν καταθέσεις και επενδυτικά προϊόντα καθώς ο κόσμος ρίχνει τα χρήματα στα κρυπτονομίσματα. Οι χρηματιστές βλέπουν τις μετοχές να πέφτουν καθώς ο κόσμος προτιμάει την απόδοση των κρυπτονομισμάτων, παρά το ρίσκο. Πολλοί επενδυτές πουλήσανε τις μετοχές τους για να πάρουν κρυπτονομίσματα. Τα κράτη δεν έχουν μηχανισμό για να φορολογήσουν τις συναλλαγές με τα κρυπτονομίσματα. Λόγω της φύσης τους υπάρχει ανωνυμία και επίσης δεν γνωρίζει κάποιος από ποια χώρα είναι ο ιδιοκτήτης ενός πορτοφολιού. Πως θα ζητήσει ένας οικονομικός εισαγγελέας άρση απορρήτου αν δεν είναι στο κράτος του και το ανταλλακτήριο και ο ιδιοκτήτης του πορτοφολιού; Από την άλλη, στηρίζουν τα κρυπτονομίσματα όσοι έχουν ήδη επενδύσει σε αυτά καθώς και όσοι αναπτύσσουν εφαρμογές στηριγμένες πάνω σε blockchain. Από τον έφηβο που είχε μια καλή GPU και βγάζει ένα καλό χαρτζιλίκι για να βγει ραντεβού έως τους επενδυτές που έχουν φάρμες αξίας εκατομμυρίων δολλαρίων, θέλουν να ζήσουν το όνειρο που ζούν μέχρι και σήμερα. Κάτι που δεν έχουν καταλάβει οι τράπεζες είναι ότι πολλοί έχουν πάρει μέχρι και δανεικά για να αγοράσουν κρυπτονομίσματα. Δεν μιλάω μόνο για κάποιον που έχει πάρει δυο GPU με πιστωτική κάρτα. Μιλάω για επιχειρηματίες που δανείστηκαν για να φτιάξουν φάρμες, για φοιτητές που επένδυσαν το φοιτητικό τους δάνειο, κλπ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν πολλές παράπλευρες απώλειες. Εγώ διαβάζω πως έχουμε ιστορική αύξηση καταθέσεων από πέρυσι και όχι μείωση όπως αναφέρεις. Οσο για την φορολόγηση, ετοιμάζεται εδώ και 3 χρόνια και δεν είναι δα και κάτι δύσκολο. Θα συλλέξουν στοιχεια κινήσεων από κάποιο ποσό και άνω από ανταλλακτηρια και voila... Δεν υπάρχει καμία ανωνυμία και κανένα απόρρητο. Κανονικά έχεις περάσει KyC. Σίγουρα υπάρχουν διάφοροι τρόποι "διαφυγής..." πόσο μάλλον τώρα που υπάρχουν και τα μετρητά αλλά και αυτά θα καταργηθούν από το 25 και μετά από ότι βλέπω. Νομίζω επίσης πως υπερβάλεις με το μέγεθος που παρουσιάζεις για το πόσοι ασχολούνται με Crypto. Τα δικά μου δεδομένα (βάσει γνωστών μου σε έναν ευρύ κύκλο) λένε πως 7 στους 10 απλώς έχουν ακούσει για Crypto αλλά δεν ασχολουνται. 2 στους 10 ασχολουνται ελάχιστα με ένα μικρό ποσό και μόνο 1 στους 10 έχει επενδύσει σοβαρά για την τσέπη του. Και αναφέρομαι σε ηλικιακή ομάδα 25-50 άνδρες
k_dinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε Γιατί δεν ξέρω την διαδικασία για το Daedalus 😁 Για 15 μέρες μου δείχνει 17.72% ετήσιο τόκο. Για 90 μέρες ,9.32. άρα συμφέρει να κάνω ανά 15 μέρες σωστά;; Το 17% είναι προσωρινή προσφορά. Όπως επίσης είχε 34% προσφορά για το ΒΝΒ. Στο Daedalus πόσο περίπου % δίνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις