batigoal83 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, sdevil είπε Ρε παιδιά ο καθένας μιλά για πάρτη του. Από πότε απαγορεύεται να πει τι πιστεύει για την αγορά; Δημοκρατία έχουμε . Μην κάθεστε και ρωτάτε τι και πως για την εκτίμηση που κάνει για το πως θα κινηθεί η αγορά. Δεν απογορευσε κανεις τιποτα σε κανεναν,είπα απλά την άποψη μου πάνω στα λεγόμενα του φίλου. peace 1
sdevil Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 15 λεπτά πριν, batigoal83 είπε Δεν απογορευσε κανεις τιποτα σε κανεναν,είπα απλά την άποψη μου πάνω στα λεγόμενα του φίλου. peace γενικώς το είπα. Δεν έκανα παράθεση. ✌️ 1
andreas314p Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 9 ώρες πριν, NotAliki177 είπε Ουαου, "αδιαμφισβήτητα" κιόλας. Συγνώμη κύριε αλλά πως μπορείτε να μιλάτε με τέτοιο πάθος και σιγουριά χρησιμοποιώντας "βαριές" λέξεις? Γιατί η κοινή λογική λέει ότι όχι μόνο δεν θα γίνει αυτό, αλλά θα γίνει το ακριβώς αντίθετο. Δηλαδή το fiat δεν θα φύγει ποτέ... απλά θα αυξηθεί σημαντικά η χρήση ηλεκτρονικών πληρωμών (θα μπορούσαμε να το πούμε e-fiat). Η κοινή λογική εκφράζει την άποψη των πολλών! Όμως ιστορικά λίγοι άνθρωποι είναι αυτοί που κάνανε τον κόσμο μας καλύτερο! Η κοινή λογική είναι για μέτρια IQ καθώς δεν μπορούν να καταλάβουν αυτό το 2% πως μπορεί να σκεφτεί! Ο πίθηκος έχει 40 IQ και ο μέσος άνθρωπος 90 ! Και όμως εσύ το πίθηκο τον βλέπεις πίθηκο! Τώρα Φαντάσου πως σε βλέπει ένας με 140 -150 IQ . Αν υποθέσουμε ότι είσαι στους κοινούς! Οπότε όπως είπε και ο Σωκράτης οι απόψεις διίστανται!
mercator84 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 για να πουλήσω MATIC γιατί μου δίνει επιλογές μόνο για AUD;
panospeter Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, andreas314p είπε Η κοινή λογική εκφράζει την άποψη των πολλών! Όμως ιστορικά λίγοι άνθρωποι είναι αυτοί που κάνανε τον κόσμο μας καλύτερο! Η κοινή λογική είναι για μέτρια IQ καθώς δεν μπορούν να καταλάβουν αυτό το 2% πως μπορεί να σκεφτεί! Ο πίθηκος έχει 40 IQ και ο μέσος άνθρωπος 90 ! Και όμως εσύ το πίθηκο τον βλέπεις πίθηκο! Τώρα Φαντάσου πως σε βλέπει ένας με 140 -150 IQ . Αν υποθέσουμε ότι είσαι στους κοινούς! Οπότε όπως είπε και ο Σωκράτης οι απόψεις διίστανται! Φαντάσου να βάλεις 2 ανθρώπους σε ένα κλουβί με 98 πιθήκους. Δεν θα μείνει κοκαλάκι 😁😁😁😁😁😁😁 Επίσης, όταν ένας πίθηκος θαυμάζει έναν άνθρωπο ή τα επιτεύγαματά του, αυτό δεν τον κάνει αυτομάτως άνθρωπο. Παραμένει πίθηκος. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από panospeter
Doubt Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 8 λεπτά πριν, panospeter είπε τα επιτεύγαματά του Το πέτυχες..
panospeter Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, Doubt είπε Το πέτυχες.. Άσε που ένας κατ' επευφημία, "άνθρωπος" είπε τελικά σε μας τους υπόλοιπους "πιθήκους" ότι το BTC βλάπτει το περιβάλλον και να μην ασχοληθούμε άλλο. Πιάσε το αυγό και κούρευτω.
fastmanakos Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Πόστ σχετικά με το θέμα, ορθογραφία άψογη . keep up the good work. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από fastmanakos
panospeter Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Είπαμε. Πίθηκός. Μην έχεις και μεγάλες προσδοκίες.😃😃😃😃😃 Στο θέμα μας λοιπόν. Εγώ προτείνω με τα 1000 το TRON (TRX). Άμα πάει στο 0,04 μπαίνω all in. Μην με ρωτήσεις γιατι. Μου άρέσει ως project και πιστέυω ότι έχει φοβερή "τεχνολογία". Τώρα αν πάρω κανένα στο λαιμό μου, ας πρόσεχε. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από panospeter
squall69 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Παίδες μου ήρθε email από Revolut να συμπληρώσω τα φορολογικά μου στοιχεία... Μόνιμη κατοικία ΑΦΜ... Όσοι έχετε Revolut το έχετε κάνει;; Είναι απαραίτητο;;Επίσης είναι safe?
inetien12 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Ξέρει κάποιος πως τρίβαμε τα χρήματα από το crypto.com ? Αυτή τη στιγμή εχω ADA . Πως θα τα μετατρέψω σε Ευρω ? Γνωρίζει κάποιος την διαδικασία για να πάρει τα χρήματα του από αυτό το site η μόνο αγοράζετε ? Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από inetien12
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Τρελό ράλι τα σκυλιά …. 35 λεπτά πριν, squall69 είπε Παίδες μου ήρθε email από Revolut να συμπληρώσω τα φορολογικά μου στοιχεία... Μόνιμη κατοικία ΑΦΜ... Όσοι έχετε Revolut το έχετε κάνει;; Είναι απαραίτητο;;Επίσης είναι safe? Ναι.
andreas314p Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Όταν κάποιος άνθρωπος δεν γνωρίζει τον ορισμό του IQ. Δεν αξίζει απαντήσεις! Και 100 ιθαγενείς κανίβαλοι αν ήταν το ίδιο θα γινόταν! Υγ wiki και θα βρεις τα πάντα! Ή σχεδόν τα πάντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις