papatsonis Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 όταν αυξάνεται η τιμή.. ."τρίβεις τα χέρια σου" για το peak, όπου τότε θα έχουν γυρίσει τα περισσότερα ΕΤΗ(+ότι βασίζεται στο ETH blockchain φυσικά ;)) από τα cold wallet στα ανταλλακτήρια, και μετά από αυτό ετοιμάζεσαι να ψωνίσεις 1
snet Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 27 λεπτά πριν, papatsonis είπε όταν αυξάνεται η τιμή.. ."τρίβεις τα χέρια σου" για το peak, όπου τότε θα έχουν γυρίσει τα περισσότερα ΕΤΗ(+ότι βασίζεται στο ETH blockchain φυσικά ;)) από τα cold wallet στα ανταλλακτήρια, και μετά από αυτό ετοιμάζεσαι να ψωνίσεις θα προσπαθήσω να το αφομοιώσω αυτό!!
fingolfingr Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Άλλο.ενα tweet του Elon για το doge. Δεν κινείται τίποτα όμως.
chek2fire Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 O Elon ότι επίδραση είχε στην αγορά την έκανε πλέον με τέτοια tweet δεν θα γίνετε τίποτα. Θα γίνει μόνο αν αποφασίσουν να πουλήσουν το bitcoin stake τους αν και πιστεύω ότι θα έχουν πουλήσει ήδη μεγάλο μέρος του. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Τόση απόρριψη στα 40Κ το BTC , ούτε από 40αρα milf.
fingolfingr Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, chek2fire είπε O Elon ότι επίδραση είχε στην αγορά την έκανε πλέον με τέτοια tweet δεν θα γίνετε τίποτα. Θα γίνει μόνο αν αποφασίσουν να πουλήσουν το bitcoin stake τους αν και πιστεύω ότι θα έχουν πουλήσει ήδη μεγάλο μέρος του. Η αλήθεια είναι ότι από τα 0.36$ πήδηξε στα 0.42$. Την ίδια στιγμή με το tweet. Λογικά υπάρχουν bots που αγοράζουν κάθε φορά που βλέπουν tweet του Elon για το doge. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν έμεινε στα 0.42 και επεσε.
zananiro Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, panosdes είπε το πρωινο (4) δεν ηταν dip.... οταν παει (που θα παει) κατω απο 30k το btc θα ειναι dip.... Κάτω από 30k? Έχω αρχίσει και σε φοβάμαι πλέον εσένα! 😀 Πετάς 💣
buypcfast Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν πάλι. Λέτε να είναι ευκαιρία ή πετάνε το τυράκι για να μπούμε πριν κανα dip?
Martini Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Γίνεται να έχω δεύτερο account ή έστω πορτοφόλι στη Binance?? Θέλω να χω ένα ποσό να το χειρίζομαι διαφορετικά ώστε να "παίζω" αλλά ναι ευδιάκριτο ώστε να ξέρω τι γίνεται.. Η θα πρέπει να κάνω account αλλου ?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, buypcfast είπε Έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν πάλι. Λέτε να είναι ευκαιρία ή πετάνε το τυράκι για να μπούμε πριν κανα dip? Με την μεταβλητότητα που έχει όλα είναι πιθανά.
snet Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, papatsonis είπε όταν αυξάνεται η τιμή.. ."τρίβεις τα χέρια σου" για το peak, όπου τότε θα έχουν γυρίσει τα περισσότερα ΕΤΗ(+ότι βασίζεται στο ETH blockchain φυσικά ;)) από τα cold wallet στα ανταλλακτήρια, και μετά από αυτό ετοιμάζεσαι να ψωνίσεις ανέβηκε λίγο μόλις το gas!
greekboy Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 το ανεβασμα αυτη τη στιγμη σκεφτομαι οτι ισως ειναι η ευκαρια για ρευστοποιηση πριν το επομενο dip? και αγορα ξανα σε αντιστοιχο dip οπως χθες, τι λετε?
snet Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, greekboy είπε το ανεβασμα αυτη τη στιγμη σκεφτομαι οτι ισως ειναι η ευκαρια για ρευστοποιηση πριν το επομενο dip? και αγορα ξανα σε αντιστοιχο dip οπως χθες, τι λετε? άντε ντε!! πάντως ανοδικό το RSI ενώ δεν είμαστε για τέτοια...
zafevolution Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Το ότι σχεδόν ΟΛΑ τα νομίσματα ανεβαίνουν κατα 30% με 60%, εμένα με τρομάζει λίγο... Κάποιες μανούλες θα κλάψουν πολύ... Απλά δεν ξέρω αν θα κλάψουν αυτές που πούλησαν ή αυτές που αγοράζουν τώρα 😅 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις