Vsrs7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι ευκαιρία; Γιατί εγώ ας πούμε δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο . Γιατί δεν βλέπεις κάτι ιδιαίτερο;
volman Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Βάλτε το διάγραμμα καντηλιών ανά ώρα. Όσοι πουλήσανε λόγο πανικού, καθώς και ρευστοποιήσεων, τα πήραν οι αγοραστές μεταξύ 16:00 - 17:00. Αν αθροίσετε τους τζίρους στις 14:00 - 15:00 των πωλητών είναι 2 δις. Των αγοραστών είναι 2,3. Μια χαρά βρεθήκαν αγοραστές για αυτές τις τιμές, ενώ πάνω από 38Κ δεν έκαναν τίποτα. Μια χαρά έχουν αξία τα κρύπτο. Το επιβεβαιώνουν οι αγοραστές. Σε 1-2-χ μέρες θα το πάνε και στα 45Κ και ούτε θα θυμάται κανείς τι έγινε σήμερα. Αυτά είναι μαθήματα για τους νέους στον χώρο, όπως εγώ που κότεψα και δεν αγόρασα καρντάνο στα 1,01. Υπομονή για τους χαμένους, καλά κέρδη για τους κερδισμένους. 6
NobodyRankXV Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Για ρίχτε μια ματιά... https://boards.4channel.org/biz/thread/35710754#p35710754 Το post υπάρχει κανονικά 1 1
volman Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε Για ρίχτε μια ματιά... Τα πράσινα και τα κόκκινα καντήλια επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του τύπου. Δεν βρίσκονται ξαφνικά 2 δις από το πουθενά για να τα ρίξουν μέσα σε 2 ώρες σε κάτι 'αμφίβολο'. Ήταν ένα καλά σχεδιασμένο και εκτελεσμένο σχέδιο. Υπομονή. 2
FANBOUKLEN21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 10 λεπτά πριν, volman είπε Βάλτε το διάγραμμα καντηλιών ανά ώρα. Όσοι πουλήσανε λόγο πανικού, καθώς και ρευστοποιήσεων, τα πήραν οι αγοραστές μεταξύ 16:00 - 17:00. Αν αθροίσετε τους τζίρους στις 14:00 - 15:00 των πωλητών είναι 2 δις. Των αγοραστών είναι 2,3. Μια χαρά βρεθήκαν αγοραστές για αυτές τις τιμές, ενώ πάνω από 38Κ δεν έκαναν τίποτα. Μια χαρά έχουν αξία τα κρύπτο. Το επιβεβαιώνουν οι αγοραστές. Σε 1-2-χ μέρες θα το πάνε και στα 45Κ και ούτε θα θυμάται κανείς τι έγινε σήμερα. Αυτά είναι μαθήματα για τους νέους στον χώρο, όπως εγώ που κότεψα και δεν αγόρασα καρντάνο στα 1,01. Υπομονή για τους χαμένους, καλά κέρδη για τους κερδισμένους. Πιστεύεις ότι το καρντανο και γενικά όλα τα κρυπτο θα ανακάμψουν?εγώ πήρα καρντανο στο 1.90 και τώρα δε ξέρω τι να κάνω. Το χρπ το litecoin , δεν έχουν πέσει τόσο όσο σήμερα εδώ και πάρα πολύ καιρό.
andreas314p Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, FANBOUKLEN21 είπε Πιστεύεις ότι το καρντανο και γενικά όλα τα κρυπτο θα ανακάμψουν?εγώ πήρα καρντανο στο 1.90 και τώρα δε ξέρω τι να κάνω. Το χρπ το litecoin , δεν έχουν πέσει τόσο όσο σήμερα εδώ και πάρα πολύ καιρό. Το καρντανο ξεκίνησε 4 λεπτά πήγε για καιρό 1 ευρώ και ξαφνικά πήγε 2 ευρώ όταν έπεφτε το bitcoin. Λογικό ότι το 2 ευρώ τώρα είναι υπερβολικά . αλλά Σε 4 χρόνια θα είναι μεγάλο το κέρδος σου αν έχεις ψυχολογία να κρατήσεις σε stake.
purif Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, FANBOUKLEN21 είπε Πιστεύεις ότι το καρντανο και γενικά όλα τα κρυπτο θα ανακάμψουν?εγώ πήρα καρντανο στο 1.90 και τώρα δε ξέρω τι να κάνω. Το χρπ το litecoin , δεν έχουν πέσει τόσο όσο σήμερα εδώ και πάρα πολύ καιρό. Να, κάτι τέτοια ποστ δε μπορώ... Φίλε μου, δε μπαγιάτεψαν ούτε έγιναν άχρηστα με μια -μεγάλη- πτώση. Τα κρατάς και περιμένεις. Τα κέρδη δεν έρχονται σε μια μέρα. Του χρόνου τέτοια μέρα μπορεί να έχει πάει $0, $2, $3, $10, ένας θεός ξέρει. 1
Metaksas Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 11 λεπτά πριν, volman είπε Τα πράσινα και τα κόκκινα καντήλια επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του τύπου. Δεν βρίσκονται ξαφνικά 2 δις από το πουθενά για να τα ρίξουν μέσα σε 2 ώρες σε κάτι 'αμφίβολο'. Ήταν ένα καλά σχεδιασμένο και εκτελεσμένο σχέδιο. Υπομονή. θα υπαρξουν και αλλες ειδησεις απο την Κινα λεει ο τυπος αν καταλαβα καλα?
billyst Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Ρε παιδια καλησπέρα. Μόλις κάνω ντιποσιτ σμρ μου βγάζει sorry there is no open client for the current client version of this transaction. Γτ μου το κάνει αυτό στην bimance
FANBOUKLEN21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 15 λεπτά πριν, purif είπε Να, κάτι τέτοια ποστ δε μπορώ... Φίλε μου, δε μπαγιάτεψαν ούτε έγιναν άχρηστα με μια -μεγάλη- πτώση. Τα κρατάς και περιμένεις. Τα κέρδη δεν έρχονται σε μια μέρα. Του χρόνου τέτοια μέρα μπορεί να έχει πάει $0, $2, $3, $10, ένας θεός ξέρει. Ο καθένας παίζει το παιχνίδι του, εγώ είχα πει θα ξεχάσω ότι έχω βάλει και απλά θα τα αφήσω μέσα και ότι γίνει. Άτομα που με έβαλαν στο κόλπο με τα κρυπτο τώρα πουλάνε σαν τρελοί και όταν βλέπεις ας πούμε τον μέντορα σου να πηδάει απ' το πλοίο , λες όπα. Τι γίνεται. Γι'αυτό και ρώτησα για να δω γνώμες και απο άλλους . Γι'αυτό έκανα και αυτό το ποστ.
volman Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, FANBOUKLEN21 είπε Πιστεύεις ότι το καρντανο και γενικά όλα τα κρυπτο θα ανακάμψουν?εγώ πήρα καρντανο στο 1.90 και τώρα δε ξέρω τι να κάνω. Το χρπ το litecoin , δεν έχουν πέσει τόσο όσο σήμερα εδώ και πάρα πολύ καιρό. Στο 1.9 είσαι εντάξη φίλος. Δεν ξέρω αν θα το φτάσει σήμερα αλλά σίγουρα τις επόμενες μέρες. Οι απώλειές σου είναι αμελητέες μπροστά σε αυτή την ληστεία. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2021 από volman
greekfragma Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, FANBOUKLEN21 είπε Ο καθένας παίζει το παιχνίδι του, εγώ είχα πει θα ξεχάσω ότι έχω βάλει και απλά θα τα αφήσω μέσα και ότι γίνει. Άτομα που με έβαλαν στο κόλπο με τα κρυπτο τώρα πουλάνε σαν τρελοί και όταν βλέπεις ας πούμε τον μέντορα σου να πηδάει απ' το πλοίο , λες όπα. Τι γίνεται. Γι'αυτό και ρώτησα για να δω γνώμες και απο άλλους . Γι'αυτό έκανα και αυτό το ποστ. να δέχεσαι συμβουλές και όχι δασκαλοσύνες. είμαστε εμείς υπεύθυνοι για τις επιλογές μας και όχι άβουλα όντα αν μας πουν οτι ο γάιδαρος πετάει να πούμε ...ναι πετάει.
volman Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 20 λεπτά πριν, Metaksas είπε θα υπαρξουν και αλλες ειδησεις απο την Κινα λεει ο τυπος αν καταλαβα καλα? Δεν είμαι σίγουρος. Όπως και να έχει, αν δεν σχηματιστούν αντιστάσεις και υποστηρίξεις δεν είναι για να μπαίνεις μέσα. Κατά την γνώμη μου, και να βγάλει κάποια είδηση η Κίνα, αυτοί που αγοράσανε σήμερα την χασούρα των άλλων δεν ιδρώνει το αυτάκι τους. Κάτι Κίνες τις έχουν για πρωινό.
FANBOUKLEN21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, greekfragma είπε να δέχεσαι συμβουλές και όχι δασκαλοσύνες. είμαστε εμείς υπεύθυνοι για τις επιλογές μας και όχι άβουλα όντα αν μας πουν οτι ο γάιδαρος πετάει να πούμε ...ναι πετάει. Γι'αυτό ρωτάω να δω γνώμες και πως το βλέπουν και οι άλλοι. Ειδικά όταν όλο αυτό το κάνεις για χόμπι όπως εγώ ας πούμε και δε το ψάχνω ιδιαίτερα. Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που σίγουρα θα έχουν να πουν πολλά περισσότερα γι'αυτό και συχνά ρωτάω διαφορά στα ποστ μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις