Carrion Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 11 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Τις παλιές καλές εποχές που το doge έπαιζε στα 32-33 satoshi. Όχι τόσο πολύ καιρό πριν. Που να ξέραμε τότε? Ποσα τρένα έχουμε χάσει. Ή καλύτερα έχω χάσει για να μη το γενικεύω. Ακόμα την πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα κάτσει ένα που θα μας πάει σε άλλα figures. 🤣
rallistas Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Γι αυτο θελει υπομονη και τυχη το εργο εκτος απο τις μελετες βεβαια κτλ. Αυτο εχω καταλαβει αν και λιγο στο χωρο/χορο.
fingolfingr Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 23 λεπτά πριν, panosdes είπε περυσι το ADA ειχε .02. Ειναι υπερτιμημενο και στα 1.70 δολλαρια Και το Bitcoin πριν από μερικά χρόνια τόσο ήταν. Και το ada είμαι καλύτερο. Οπότε...... 1
Bitbit Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Νομίζω όλο αυτό προσγείωσε κάποιους άσχημα. Πολλοί άκουσαν ότι θα βγάλουν χρήμα από τα κρύπτο και πέσανε με τα μούτρα. Υπολόγιζαν ότι θα αγοράζουν στα 10,000€, θα πουλάνε στα 15,000€, θα αγοράζουν στα 30,000€ θα πουλάνε στα 40,000€ και πάει λέγοντας... Δεν υπάρχει περίπτωση όμως κάτι να ανεβαίνει συνέχεια επ άπειρον. Και δυστυχώς η πτώση είναι πολύ ταχύτερη από την άνοδο. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Και το Bitcoin πριν από μερικά χρόνια τόσο ήταν. Και το ada είμαι καλύτερο. Οπότε...... ενταξει, οκ δεν εχεις καταλαβει τι λεω ουτε εχεις δει το πιθανοτερο market cap , supply κ πολλα αλλα. Anyway καλη τυχη Επεξ/σία 19 Μαΐου 2021 από panosdes
purif Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 33 λεπτά πριν, panosdes είπε περυσι το ADA ειχε .02. Ειναι υπερτιμημενο και στα 1.70 δολλαρια Υπερτιμημένο ή όχι, τα ξαναλέμε σε κανά χρόνο να δούμε πόσο θα έχει πάει τότε. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 set alarm hahahaha.. ps εχω ADA, αλλα δεν αγορασα στα 2 ουτε στο 1.70 επειδη καπου το διαβασα...
archimidis Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 προσωπικά είμαι πολύ φρέσκος, προσπαθώ να το παρακολουθήσω (με όσο διάβασμα και βιντεο μπορώ ) εδώ και κάτι μήνες. και μπήκα πρόσφατα με λίγα χρήματα που και να τα χάσω δεν θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. ίσως είμαι και τυχερός για να πάρω ένα μάθημα με μικρό κόστος για μένα (το τι θα καταλάβει ο καθένας από το μάθημα του για το μέλλον, είναι άλλο θέμα ). Από θέμα timming όσοι μπήκαν τώρα με λογικά ποσά είναι καλύτερα από το να είχαν μπει πριν 5-6 μήνες να είχαν γλυκαθεί με την τρελή άνοδο, να έριχναν και άλλα και τώρα να κλαίνε με μαύρο δάκρυ. 2
purif Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, panosdes είπε set alarm hahahaha.. ps εχω ADA, αλλα δεν αγορασα στα 2 ουτε στο 1.70 επειδη καπου το διαβασα... Και εγώ τα περισσότερα τα είχα πάρει στο ~$1 αλλά και στο $1,70 που πήρα και άλλα τώρα, μια χαρά είναι. Έχει πολύ μέλλον ακόμα το συγκεκριμένο.
snet Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 για μένα το doge δεν έχει πάθει τίποτα από ισοτιμία, το ίδιο και το ΕΤΗ!
tcktcktck Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 40 λεπτά πριν, archimidis είπε προσωπικά είμαι πολύ φρέσκος, προσπαθώ να το παρακολουθήσω (με όσο διάβασμα και βιντεο μπορώ ) εδώ και κάτι μήνες. και μπήκα πρόσφατα με λίγα χρήματα που και να τα χάσω δεν θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. ίσως είμαι και τυχερός για να πάρω ένα μάθημα με μικρό κόστος για μένα (το τι θα καταλάβει ο καθένας από το μάθημα του για το μέλλον, είναι άλλο θέμα ). Από θέμα timming όσοι μπήκαν τώρα με λογικά ποσά είναι καλύτερα από το να είχαν μπει πριν 5-6 μήνες να είχαν γλυκαθεί με την τρελή άνοδο, να έριχναν και άλλα και τώρα να κλαίνε με μαύρο δάκρυ. οσοι μπήκαν πριν 5-6 μηνες αντι για 20x που είχαν φτάσει πριν μια βδομάδα έχουν απλά 2-5x. Mην τους κλαις και πολύ. 1
archimidis Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, snet είπε για μένα το doge δεν έχει πάθει τίποτα από ισοτιμία, το ίδιο και το ΕΤΗ! και εγώ αυτό καταλαβαίνω... το ETH έχει πέσει σε τιμή που είχε το Μάϊο, ενώ το BTC σε τιμές Φεβρουαρίου. Το αν θα πέσουν και άλλο, αν θα ανέβουν απότομα ή σταδιακά, ποιο θα ανακάμψει πιο γρήγορα (και αν...) και θα πάει σε νέα υψηλά κανείς δεν το ξέρει. Για να δούμε. Πόσο πιστεύεται θα κρατήσει η κατρακύλα οι παλιοί. Μέχρι τέλος της εβδομάδας ή πολύ παραπάνω;
mindnever Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, snet είπε τι έγινε παιδιά; τι λέει σήμερα το μάρκετ; γράφει το νούμερο που λέγαμε; Ποιο νούμερο; Τα 8-11Κ που μας έλεγες χθες; Που θα τα πιανε και σύντομα κιόλας; Όχι δεν το γράφει... Λείπουν καμιά τριανταριά χιλιάρικα ακόμα... Καλομελέτα κι έρχεται όμως... Ή κακομελέτα. Όπως τη βρίσκει κανείς...
snet Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 18 λεπτά πριν, mindnever είπε Ποιο νούμερο; Τα 8-11Κ που μας έλεγες χθες; Που θα τα πιανε και σύντομα κιόλας; Όχι δεν το γράφει... Λείπουν καμιά τριανταριά χιλιάρικα ακόμα... Καλομελέτα κι έρχεται όμως... Ή κακομελέτα. Όπως τη βρίσκει κανείς... όχι το νούμερο που έγραψε ο NiKoSmile!! Ναι για μένα ασφαλής τιμή είναι τα 12Κ αλλά δε ξέρω αν θα πάει εκεί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις