Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ppkstat είπε

Eγω πάλι σαν νέος στον χώρο είμαι πολύ μπερδεμένος. 

Είχα κάνει μια επένδυση νωρίτερα, στο bull market και ενώ ήξερα ότι δεν είναι καλή περίοδος έβαλα μερικά χρήματα με σκοπό να βγάλω την αρχική μου επένδυση στο τέλος του bull (το οποίο περίμενα ΟΚΤ-ΔΕΚ) και να αφήσω το κέρδος μέσα. 

Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτό είναι η αρχή του bear market ή μια αυξομείωση εντός του bull market. Ρωτάω γιατί ακόμα και τώρα έχω κέρδος, κρίμα είναι να χάσω χρήματα (αν και με παίρνει γι' αυτό το ποσό). 

Είναι κι αυτό μία πιθανότητα (η αρχή του bear market) αλλά αν συγκρίνεις το προηγούμενο μεγάλο drop του '17 που από τα 20Κ έφτασε στα 3.200, τότε με τα τωρινά δεδομένα θα πρέπει το BTC να πέσει στα 10Κ. Δεν νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο τώρα, καθώς υπάρχει μπόλικο support πάνω από τα 10Κ. Αν δοκιμάσει πάλι τα 43 και τα σπάσει, το επόμενο level είναι τα 40Κ. Και ούτω καθεξής...

Εγω στη θέση σου και εφόσον έχεις ακόμα κέρδος θα έβγαινα γιατί υπάρχει πολύ αστάθεια αυτές τις μέρες. Περίμενε να δεις τι θα γίνει με την τιμή και ξαναμπαίνεις όταν σταθεροποιηθεί... (ΝΟΤ a financial advice που λένε :P)

• Like 1
  • Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Silverage είπε

Η Εθνική μπλοκάρει τελείως πλέον τις συναλλαγές με το Binance. Μου το είπανε στο τηλέφωνο σήμερα.

Εγώ θα αγοράσω λίγο bitcoin. Θεωρώ είναι καλή η τιμή του. Άντε ίσως να περιμένω μήπως πέσει λίγο παρακάτω αλλά έτσι έκανα παλιότερα και μετά δεν ξανάβλεπα τις ίδιες τιμές.

Μπορειτε να κανετε το κλασικο Ελληνικη τραπεζα-> Revolut-> Binance για deposit  και το αντιστροφο για αναληψη απλα προσεχετε στο δικαιουχο στο revolut να βαλετε σωστα τα στοιχεια και αριθμο αναφορας της Binance. Ειναι ευκολο..

Επεξ/σία από spirosR7
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Bitbit είπε

ποιος ασχολείται;

Υπάρχει άτομο εδώ μέσα που δεν έχει revolut/N26/vivid...?

Πάρα πολλοί.

Το λέω γιατί μου μπλόκαρε και την συναλλαγή προς Revolut αλλά είχε φάει σκάλωμα, τους πήρα τηλέφωνο και το ξεμπλόκαραν. Απλά μου το είπαν και αυτό να το έχω υπόψη μου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Silverage είπε

Πάρα πολλοί.

Τι να πω. Θεωρούσα ότι όσοι ασχολούνται έστω και λίγο δε παίζουν με ελληνικές τράπεζες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δείτε το διάγραμμα την τελευταία 1,5 ώρα, κάθε φορά που πάει να ξεμυτίσει το μπιτκόιν, τρώει και μία κατραπακιά και κατεβαίνει.

Αυτό συμβαίνει ανά 100ρικο πλέον.

Μάλλον τα μεγάλα πορτοφόλια τσακώνονται ποιος το έχει ποιο μεγάλο ...

... το ταμείο εννοώ

πονηρούληδες.

Επεξ/σία από volman
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μετά τα 42Κ που έχουμε σοβαρό resistance?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, omitziz είπε

40Κ,

Αλλά δεν το έχουν πει οι αναλυτές.

Ποιο πολύ ψυχολογικά τα τεθεί αυτό το όριο.

Δημοσ.

Ω ρε, τι κατρακυλα ειναι αυτη. 

Ακομα και το καρντανο που την κυριακη δεν επηρεαζοτανε, σημερα δεν μπορεί να ορθωσει αναστημα. 

Δημοσ.

νομίζω όσο περνάει η μέρα φαίνεται η αναμπουμπούλα. ψυχραιμία. η εβδομάδα θα είναι μεγάλη και είναι ακόμα Δευτέρα. Νομίζω οτι μετά την Τετάρτη θα φανεί που θέλουν να κλείσουν το btc και αν όλο αυτό είναι απλά ευκαιριακό.

εγώ ακόμα κρατιέμαι για ada και polygon. θέλω να δω συμπεριφορά απέναντι σε αυτό το χαμό για να δω πόσο δυνατά χαρτιά είναι.

με ότι διάβασμα έριξα μήνες τώρα που είχα απλά ξεκινήσει mining και απλά έριχνα ματιές στο trading....είμαι της άποψης οτι  δεν είναι μακριά το σενάριο να δοκιμαστεί και το 40Κ έστω και λίγο.

προσοχή με τις κινήσεις σας εκτός αν σας περισσεύουν.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, omitziz είπε

Στις 33000 είναι το επόμενο σοβαρό resistance.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σας. Παρακολουθώ από καιρό το θέμα cryptocoins και αγόρασα το πρωί ένα μικρό ποσό bitcoin μέσω της revolut με μια προμήθεια περίπου στα 57 λεπτά του ευρώ, για να μη μπλέκω με επιπλέον λογαριασμούς. Αυτός ο τρόπος συστήνεται κατά την άποψή σας? Επίσης, τι άποψη έχετε για το ΒΑΤ και το OXEN?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiatsek είπε

Το ada άμα δεν πέσει κάτω από 2 δολλάρια είμαστε καλά.

θα πέσει ίσως και σήμερα. έστω και οριακά για λίγες ώρες αν το btc συνεχίσει να δοκιμάζεται στα 42κ.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...