mindnever Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, ppkstat είπε Eγω πάλι σαν νέος στον χώρο είμαι πολύ μπερδεμένος. Είχα κάνει μια επένδυση νωρίτερα, στο bull market και ενώ ήξερα ότι δεν είναι καλή περίοδος έβαλα μερικά χρήματα με σκοπό να βγάλω την αρχική μου επένδυση στο τέλος του bull (το οποίο περίμενα ΟΚΤ-ΔΕΚ) και να αφήσω το κέρδος μέσα. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτό είναι η αρχή του bear market ή μια αυξομείωση εντός του bull market. Ρωτάω γιατί ακόμα και τώρα έχω κέρδος, κρίμα είναι να χάσω χρήματα (αν και με παίρνει γι' αυτό το ποσό). Είναι κι αυτό μία πιθανότητα (η αρχή του bear market) αλλά αν συγκρίνεις το προηγούμενο μεγάλο drop του '17 που από τα 20Κ έφτασε στα 3.200, τότε με τα τωρινά δεδομένα θα πρέπει το BTC να πέσει στα 10Κ. Δεν νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο τώρα, καθώς υπάρχει μπόλικο support πάνω από τα 10Κ. Αν δοκιμάσει πάλι τα 43 και τα σπάσει, το επόμενο level είναι τα 40Κ. Και ούτω καθεξής... Εγω στη θέση σου και εφόσον έχεις ακόμα κέρδος θα έβγαινα γιατί υπάρχει πολύ αστάθεια αυτές τις μέρες. Περίμενε να δεις τι θα γίνει με την τιμή και ξαναμπαίνεις όταν σταθεροποιηθεί... (ΝΟΤ a financial advice που λένε ) 1
spirosR7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Silverage είπε Η Εθνική μπλοκάρει τελείως πλέον τις συναλλαγές με το Binance. Μου το είπανε στο τηλέφωνο σήμερα. Εγώ θα αγοράσω λίγο bitcoin. Θεωρώ είναι καλή η τιμή του. Άντε ίσως να περιμένω μήπως πέσει λίγο παρακάτω αλλά έτσι έκανα παλιότερα και μετά δεν ξανάβλεπα τις ίδιες τιμές. Μπορειτε να κανετε το κλασικο Ελληνικη τραπεζα-> Revolut-> Binance για deposit και το αντιστροφο για αναληψη απλα προσεχετε στο δικαιουχο στο revolut να βαλετε σωστα τα στοιχεια και αριθμο αναφορας της Binance. Ειναι ευκολο.. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από spirosR7 1
Silverage Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Bitbit είπε ποιος ασχολείται; Υπάρχει άτομο εδώ μέσα που δεν έχει revolut/N26/vivid...? Πάρα πολλοί. Το λέω γιατί μου μπλόκαρε και την συναλλαγή προς Revolut αλλά είχε φάει σκάλωμα, τους πήρα τηλέφωνο και το ξεμπλόκαραν. Απλά μου το είπαν και αυτό να το έχω υπόψη μου.
Bitbit Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Silverage είπε Πάρα πολλοί. Τι να πω. Θεωρούσα ότι όσοι ασχολούνται έστω και λίγο δε παίζουν με ελληνικές τράπεζες. 1
volman Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Αν δείτε το διάγραμμα την τελευταία 1,5 ώρα, κάθε φορά που πάει να ξεμυτίσει το μπιτκόιν, τρώει και μία κατραπακιά και κατεβαίνει. Αυτό συμβαίνει ανά 100ρικο πλέον. Μάλλον τα μεγάλα πορτοφόλια τσακώνονται ποιος το έχει ποιο μεγάλο ... ... το ταμείο εννοώ πονηρούληδες. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από volman
volman Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, omitziz είπε Μετά τα 42Κ που έχουμε σοβαρό resistance? 40Κ, Αλλά δεν το έχουν πει οι αναλυτές. Ποιο πολύ ψυχολογικά τα τεθεί αυτό το όριο.
mindnever Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, omitziz είπε Μετά τα 42Κ που έχουμε σοβαρό resistance? 40Κ
mourgakos2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Ω ρε, τι κατρακυλα ειναι αυτη. Ακομα και το καρντανο που την κυριακη δεν επηρεαζοτανε, σημερα δεν μπορεί να ορθωσει αναστημα.
NiKoSmile Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, mindnever είπε 40Κ Στα 30Κ είναι, αλλά κάνε σαν να μην το άκουσες.
greekfragma Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 νομίζω όσο περνάει η μέρα φαίνεται η αναμπουμπούλα. ψυχραιμία. η εβδομάδα θα είναι μεγάλη και είναι ακόμα Δευτέρα. Νομίζω οτι μετά την Τετάρτη θα φανεί που θέλουν να κλείσουν το btc και αν όλο αυτό είναι απλά ευκαιριακό. εγώ ακόμα κρατιέμαι για ada και polygon. θέλω να δω συμπεριφορά απέναντι σε αυτό το χαμό για να δω πόσο δυνατά χαρτιά είναι. με ότι διάβασμα έριξα μήνες τώρα που είχα απλά ξεκινήσει mining και απλά έριχνα ματιές στο trading....είμαι της άποψης οτι δεν είναι μακριά το σενάριο να δοκιμαστεί και το 40Κ έστω και λίγο. προσοχή με τις κινήσεις σας εκτός αν σας περισσεύουν.
moure Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, omitziz είπε Μετά τα 42Κ που έχουμε σοβαρό resistance? Στις 33000 είναι το επόμενο σοβαρό resistance. 1
yiatsek Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Το ada άμα δεν πέσει κάτω από 2 δολλάρια είμαστε καλά.
join_21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Παιδιά καλησπέρα σας. Παρακολουθώ από καιρό το θέμα cryptocoins και αγόρασα το πρωί ένα μικρό ποσό bitcoin μέσω της revolut με μια προμήθεια περίπου στα 57 λεπτά του ευρώ, για να μη μπλέκω με επιπλέον λογαριασμούς. Αυτός ο τρόπος συστήνεται κατά την άποψή σας? Επίσης, τι άποψη έχετε για το ΒΑΤ και το OXEN?
greekfragma Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, yiatsek είπε Το ada άμα δεν πέσει κάτω από 2 δολλάρια είμαστε καλά. θα πέσει ίσως και σήμερα. έστω και οριακά για λίγες ώρες αν το btc συνεχίσει να δοκιμάζεται στα 42κ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις