Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σταθεροποίηση έχει ήδη ξεκινήσει, απλά περιμένουμε την επιβεβαίωση μέσα στη νύχτα. Από τις 7 το πρωί μέχρι τώρα δεν έχουμε κάτι συγκλονιστικό. Επίσης θα πρέπει να περάσουν λίγες μέρες ακόμα μέχρι... οι μισθοί οι συντάξεις και τα επιδόματα, να φτάσουν στα ανταλλακτήρια :ph34r:

• Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Bspus είπε

Ευκαιρια να καταλαβει ο κοσμος οτι ανθρωποι σαν τον Elon, οσο χαρισματικοι και προσιτοι να φαινονται, ΔΕΝ ειναι φιλοι μας. Εχουν τη δικη τους ατζεντα.

Το ότι έχουν την δική τους ατζέντα δεν σημαίνει ότι είναι εχθροί.

Προσωπικά με έχει βοηθήσει λόγω του paypal. Χωρίς αυτό δεν θα μπορούσα να αγοράσω πολλά τεχνολογικά εργαλεία. Τώρα κάνω μερικά κλικ και σε μια εβδομάδα είναι στην πόρτα μου. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ppkstat είπε

Ναι, αλλά τι κίνηση? 😆

Μια κατρακύλα κάτω από 40Κ

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλεπωντας το διαγραμμα του btc, βγαζετε το συμπερασμα οτι ειναι πιθανοτερο να παμε κατω , οτι δηλ τελειωσε το bull run

ή οτι θα παμε πανω, δηλ ολο αυτο ειναι ενα μικρο πισωγυρισμα.

Για να ειναι ολο αυτο ενα απλο πισωγυρισμα και dip. θα πρεπει να παμε πραγματικα πολυ πανω. Θα πρεπει ο,τι γινοταν τοσους μηνες να ηταν  λιγο, μπροστα στην εκρηξη. και δε βλεπω να υπαρχει πλεον confidence... 

Εγω με τις μικρες γνωσεις κ εμπειρια που εχω , το βρισκω τρομερα απιθανο (οχι αδυνατο) να παμε πανω

Επεξ/σία από panosdes
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδια. Πήρα ένα coin της πλάκας στο pancakeswap και ανέβηκε 1000%. Προσπαθώ να το κάνω swap σε bnb και μου βγάζει το παρακάτω. Ξέρει κανείς τι ακριβώς συμβαίνει;

Επίσης όταν προσπαθώ να το μετατρέψω τμηματικά σε μικρότερες ποσότητες μου βγάζει τη δεύτερη εικόνα

Screenshot_20210517-185135_Trust Wallet.jpg

Screenshot_20210517-185817_Trust Wallet.jpg

Επεξ/σία από pareisaktos
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, volman είπε

Τι είναι το DCA?

Αν εννοείς έναν τρόπο να συνδεθεί λογισμικό με την πλατφόρμα τους, σου δίνει πρόσβαση σε API.

Όχι καμία σχέση.

https://www.investopedia.com/terms/d/dollarcostaveraging.asp

σε απλά ελληνικά, αγοράζεις ένα ποσοστό της αρχικής θέσης κάθε φορά για να ακολουθήσεις την αγορά και να ανεβάσεις ή κατεβάσεις την αρχική σου θεση

• Thanks 1
Δημοσ.

Eγω πάλι σαν νέος στον χώρο είμαι πολύ μπερδεμένος. 

Είχα κάνει μια επένδυση νωρίτερα, στο bull market και ενώ ήξερα ότι δεν είναι καλή περίοδος έβαλα μερικά χρήματα με σκοπό να βγάλω την αρχική μου επένδυση στο τέλος του bull (το οποίο περίμενα ΟΚΤ-ΔΕΚ) και να αφήσω το κέρδος μέσα. 

Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτό είναι η αρχή του bear market ή μια αυξομείωση εντός του bull market. Ρωτάω γιατί ακόμα και τώρα έχω κέρδος, κρίμα είναι να χάσω χρήματα (αν και με παίρνει γι' αυτό το ποσό). 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ppkstat είπε

Eγω πάλι σαν νέος στον χώρο είμαι πολύ μπερδεμένος. 

Είχα κάνει μια επένδυση νωρίτερα, στο bull market και ενώ ήξερα ότι δεν είναι καλή περίοδος έβαλα μερικά χρήματα με σκοπό να βγάλω την αρχική μου επένδυση στο τέλος του bull (το οποίο περίμενα ΟΚΤ-ΔΕΚ) και να αφήσω το κέρδος μέσα. 

Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτό είναι η αρχή του bear market ή μια αυξομείωση εντός του bull market. Ρωτάω γιατί ακόμα και τώρα έχω κέρδος, κρίμα είναι να χάσω χρήματα (αν και με παίρνει γι' αυτό το ποσό). 

Κανείς δεν ξέρει. Κατά την γνώμη μου είμαστε πριν το νέο ATH. Καλύτερα βάλε λεφτά σε νομίσματα που πιστεύεις και αστα χρόνια. Βάλε στόχο και μην τα πειράξεις μέχρι να φτάσουν το στόχο σου (σε δέκα μέρες/ σε πέντε χρόνια δεν έχει σημασία).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, panosdes είπε

Βλεπωντας το διαγραμμα του btc, βγαζετε το συμπερασμα οτι ειναι πιθανοτερο να παμε κατω , οτι δηλ τελειωσε το bull run

ή οτι θα παμε πανω, δηλ ολο αυτο ειναι ενα μικρο πισωγυρισμα.

Για να ειναι ολο αυτο ενα απλο πισωγυρισμα και dip. θα πρεπει να παμε πραγματικα πολυ πανω. Θα πρεπει ο,τι γινοταν τοσους μηνες να ηταν  λιγο, μπροστα στην εκρηξη. και δε βλεπω να υπαρχει πλεον confidence... 

Εγω με τις μικρες γνωσεις κ εμπειρια που εχω , το βρισκω τρομερα απιθανο (οχι αδυνατο) να παμε πανω

υπαρχουν 2 πραγματακια που δεν λαμβανονται υποψη στη ψυχολογικη αναλυση της καμπυλης

στην αμερικη αναμενεται τους επομενους 2-3 μηνες ενα νεο κραχ οπως το 2008,
η οικονομικη κριση προ covid , ο covid, το bitcoin και τα κρυπτο ειναι η τελεια καταιγιδα εναντια στο δολαριο,
οι "μεγαλοι" πριν συμβει αυτο σιγουρα θα ηθελαν να διασφαλισουν τα κεφαλαια τους αγοραζοντας btc στις εκπτωσεις

δε μπορω να σκεφτω πως θα εφτανε το btc στα 100k και ταυτοχρονα το δολαριο θα εφτανε στα ταρταρα και θα γινοταν χαρτι υγειας πολυτελειας
δηλαδη οι νεοεισερχομενοι κρυπτονιουμπαδες να εδιναν  με το καλημερα μια δυνατη κλωτσια στα αχαμνα του υπαρχοντος ετοιμορροπου συστηματος, αυτα δε γινονται, αν πεσει θα πεσει απο μονο του, με ενα απλο φυσημα,
το btc ειναι τοσο volatile οπως φαινεται απο τα τουιτς που αν καποιος ηθελε και μπορουσε, δε θα αφηνε το btc να κλωτσησει το δολαριο, θα το αφηνε πρωτα το $ να αργοπεθανει απο μονο του και μετα να κανει το bullrun πανω στο κουφαρι του

Επεξ/σία από Odyss3us
Δημοσ.

Η Εθνική μπλοκάρει τελείως πλέον τις συναλλαγές με το Binance. Μου το είπανε στο τηλέφωνο σήμερα.

Εγώ θα αγοράσω λίγο bitcoin. Θεωρώ είναι καλή η τιμή του. Άντε ίσως να περιμένω μήπως πέσει λίγο παρακάτω αλλά έτσι έκανα παλιότερα και μετά δεν ξανάβλεπα τις ίδιες τιμές.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, cliobaccarra είπε

Μπορεις να κανεις μια αναλυση; Γιατι και εγω τωρα προσπαθω να μαθω να δουλευω με δεικτες. Εννοειτε οτι το παρακατω δεν ειναι προτροπη σε κανεναν για αγορα η πωληση.

Οπως ειπες συμφωνω οτι ασφαλες συμπερασμα δεν μπορει να βγει αυτο το διαστημα, απλα προσπαθω να δω αν το εχω καταλαβει. Ευχαριστω.

**λαθος εκανα παραπανω ο δεικτης δειχνει οτι θα παει κατω κατι αλλο ειχα δει

image.png.fe37f57d9ec10db4ddfa1469a9c49398.png

Ο MACD έχει δύο δείκτες, έναν γρήγορο (ο μωβ) και έναν αργό (ο κόκκινος) (θα στο γράψω μπακαλίστικα).

Ο αργός δείχνει την τάση του νομίσματος σε ποιο μακροχρόνιο ορίζοντα.

Ο γρήγορος είναι πιο επιρρεπείς στις αλλαγές των τιμών.

Βάλε, για το νόμισμα που σε ενδιαφέρει, τα καντηλάκια σου να δείχνουν ώρα.

Πάνω κάτω θα έχεις μία άποψη της τάσης των τελευταίων 2 ημερών.

Όταν δεις ότι η γρήγορος δείκτης είναι πάνω από τον αργό δείκτη, βρες μία χαμηλή τιμή και μπες.

Όταν δεις ότι η γρήγορος δείκτης είναι κάτω από τον αργό δείκτη, περίμενε.

Η καλύτερη στιγμή για να αγοράσεις είναι όταν ο γρήγορος δείκτης μόλις έχει ξεπεράσει προς τα πάνω τον αργό.

Αντίστοιχα, η καλύτερη στιγμή για να πουλήσεις είναι όταν ο γρήγορος δείκτης μόλις έχει αγγίξει προς τα κάτω τον αργό.

Βάλε στο γιουτιουμπ macd crypto earn ή κάτι παρόμοιο και θα σου βγάλει βίντεο με αναλυτικές οδηγίες.

Όλα τα παραπάνω τα λέω με εντελώς μπακαλίστικο τρόπο και ισχύουν σε κανονικές περιόδους, όχι τώρα.

Υπάρχουν πάρα πολλές παραμέτρους που έχω παραλείψει.

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Silverage είπε

Η Εθνική μπλοκάρει τελείως πλέον τις συναλλαγές με το Binance. Μου το είπανε στο τηλέφωνο σήμερα.

ποιος ασχολείται;

Υπάρχει άτομο εδώ μέσα που δεν έχει revolut/N26/vivid...?

• Like 1

• Δημιουργία νέου...