volman Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας στις παρακάτω ερωτήσεις. Καλό θα ήταν να είναι απάντηση σε κάθε ερώτηση ξεχωριστά για ποιο εύκολη κατανόηση. Αρχικά να πω πως ασχολούμαι από τον Νοέμβριο με Farming. Τα έχω αφήσει εκεί να κάθονται. Είπα να δοκιμάσω και καμιά άλλη τακτική όπως το Day Trading. Ο φίλος@volmanμου είπε 2-3 πράγματα, αλλά τα βίντεο που βλέπω δεν με βοηθούν αρκετα. Γιαυτό θέλω πρώτα να κάνω μια καλή κατανόηση σε αυτά που βλεπω. Έχω account στην Binance. 1) Ανοίγω το Advance Trade. Βλεπω το γράφημα και ένα κάρο αλλά πράγματα. Τι απ όλα αυτά πρεπει να με απασχολεί για το Day Trading? 2) Στο Buy & Sell απο κάτω έχει το Ammount και το Price. Price είναι η τιμή που τρέχει εκείνη την στιγμή για το έκαστο νόμισμα? Ammount το ποσό που διαθέτουμε εμείς? Τι είναι το Limit, Market και Stop Limit? Στην πράξη ρωτάω όχι τι σημαίνουν. 3) Οκ τα κατανόησα με αυτά. Τώρα? α) Day Trading κάνω με ότι ποσό θέλω εγώ? β) Το γράφημα σε τι ακριβώς βοηθάει ώστε να κάνω το σωστό Trade? Βλέπω στο YouTube όλοι παίζουν με αυτό αλλά στην ουσία δεν δείχνει κάποιος πως έβγαλε από τις κινήσεις του. Ευχαριστώ πολύ. 1. Θα πρέπει να σε απασχολούν οι δείκτες που θα χρησιμοποιήσεις. Βάλε έναν MACD και έναν Stoch. Τι σημαίνουν αυτοί οι δείκτες; Θα σου πως πόσα και πότε θα βγάλεις φράγκα. Ψάξε youtube γιατί και να το γράψω πολύ λίγοι θα το καταλάβουν. Ένα βίντεο επιταχύνει την μάθηση κατά 1 εκατομμύριο. 2. Amount είναι το ποσό που θέλεις να αγοράσεις ή να πουλήσεις. Η τιμή είναι η τιμή που θέλεις αυτό το ποσό των νομισμάτων που θα συναλλαγείς. Limit είναι συναλλαγή με κριτήρια που έχεις καθορίσει εσύ. Market είναι αγορά ή πώληση με ποσότητα νομισμάτων που έχεις ορίσει εσύ, αλλά η τιμή ορίζεται από την τιμή της αγοράς. Αυτή η τιμή αγοράς είναι το νουμεράκι που αλλάζει 5 φορές το δευτερόλεπτο και γίνετε κόκκινο όταν πουλάνε και πράσινο όταν αγοράζουνε. Stop limit είναι αγορά limit με περισσότερα κριτήρια. Για να μην σε μπερδέψω άστο εκρεμμότητα να το μάθεις ποιο μετά. Τα γραφήματα με τους δείκτες που σου πρότεινα θα σου πουν αν τις επόμενες ώρες ή λεπτά η τιμή θα πάει πάνω ή κάτω. Ποιο συγκεκριμένα ο MACD θα σου πει αν και όταν ένα νόμισμα θα πραγματοποιήσει άνοδο για το υπόλοιπο της ημέρας και όταν τα καντήλια τα έχεις ανά ώρα. Όταν δεις ότι γυρίζει ο δείκτης του macd και είναι για τα καλά προς τα πάνω αγοράζεις. Πουλάς όταν ο δείκτης γυρίσει προς τα κάτω ή όταν θεωρείς ότι εξασφάλισες ένα ικανοποιητικό κέρδος. Εξήγηση macd: Για αγορές με stop loss (το εξηγεί η τρίσα): Επίσης η τρίσα έχει μερικά βίντεο σε binance που εξηγεί ορισμένα πράγματα για συναλλαγές σε binance. Σου προτείνω να τα δεις όλα. Όπως σου έγραψα και σε προσωπικό μήνυμα, μόνο από βίντεο θα μπορέσεις να καταλάβεις το παιχνίδι. Αμφιβάλω αν σε βοήθησα που σου απάντησα στις απορίες σου. Δεν θέλω να χάσεις χρήματα, όπως σου έγραψα και σε DM. Προσπάθησε περισσότερο βλέποντας τα βίντεο και για τους πρώτους 1-2 μήνες μην πραγματοποιήσεις συναλλαγές πάνω από 20-30 ευρώ γιατί θα φτάσεις στο σημείο η τιμή να ανεβαίνει, όλοι να βγάζουν λεφτά και εσύ να χάνεις. Θα χαλάσει η ψυχολογία σου θα τα παρατήσεις και θα χάσεις την ευκαιρία τουλάχιστον να γνωρίσεις τον μαγικό κόσμο του trading. Ελπίζω να σε βοήθησα. 4 1
cliobaccarra Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, spirosR7 είπε Μεγαλη σφαγη αυτη την ωρα παιδια τι γινετε... πιεζουν προς τα κατω σαν τρελοι! Υπομονη δεν θα τους περασει! To MACD δειχνει ανοδο παντως ειδωμεν Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από cliobaccarra
snet Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, mcstefan7 είπε Τί σχέση έχει αυτό με τα μποτ? Και στο σαιτ αν εβαζες στοπ λος πάλι θα βάραγε. Στο μποτ δεν χρειάζεσαι στοπ λος αν μπορείς να στήσεις σωστό DCA. έχεις κάποιο λινκ για bots?
mcstefan7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 12 λεπτά πριν, snet είπε έχεις κάποιο λινκ για bots? Profittrailer & 3commas τα καλύτερα. 29 λεπτά πριν, volman είπε 1. Θα πρέπει να σε απασχολούν οι δείκτες που θα χρησιμοποιήσεις. Βάλε έναν MACD και έναν Stoch. Τι σημαίνουν αυτοί οι δείκτες; Θα σου πως πόσα και πότε θα βγάλεις φράγκα. Ψάξε youtube γιατί και να το γράψω πολύ λίγοι θα το καταλάβουν. Ένα βίντεο επιταχύνει την μάθηση κατά 1 εκατομμύριο. 2. Amount είναι το ποσό που θέλεις να αγοράσεις ή να πουλήσεις. Η τιμή είναι η τιμή που θέλεις αυτό το ποσό των νομισμάτων που θα συναλλαγείς. Limit είναι συναλλαγή με κριτήρια που έχεις καθορίσει εσύ. Market είναι αγορά ή πώληση με ποσότητα νομισμάτων που έχεις ορίσει εσύ, αλλά η τιμή ορίζεται από την τιμή της αγοράς. Αυτή η τιμή αγοράς είναι το νουμεράκι που αλλάζει 5 φορές το δευτερόλεπτο και γίνετε κόκκινο όταν πουλάνε και πράσινο όταν αγοράζουνε. Stop limit είναι αγορά limit με περισσότερα κριτήρια. Για να μην σε μπερδέψω άστο εκρεμμότητα να το μάθεις ποιο μετά. Τα γραφήματα με τους δείκτες που σου πρότεινα θα σου πουν αν τις επόμενες ώρες ή λεπτά η τιμή θα πάει πάνω ή κάτω. Ποιο συγκεκριμένα ο MACD θα σου πει αν και όταν ένα νόμισμα θα πραγματοποιήσει άνοδο για το υπόλοιπο της ημέρας και όταν τα καντήλια τα έχεις ανά ώρα. Όταν δεις ότι γυρίζει ο δείκτης του macd και είναι για τα καλά προς τα πάνω αγοράζεις. Πουλάς όταν ο δείκτης γυρίσει προς τα κάτω ή όταν θεωρείς ότι εξασφάλισες ένα ικανοποιητικό κέρδος. Εξήγηση macd: Για αγορές με stop loss (το εξηγεί η τρίσα): Επίσης η τρίσα έχει μερικά βίντεο σε binance που εξηγεί ορισμένα πράγματα για συναλλαγές σε binance. Σου προτείνω να τα δεις όλα. Όπως σου έγραψα και σε προσωπικό μήνυμα, μόνο από βίντεο θα μπορέσεις να καταλάβεις το παιχνίδι. Αμφιβάλω αν σε βοήθησα που σου απάντησα στις απορίες σου. Δεν θέλω να χάσεις χρήματα, όπως σου έγραψα και σε DM. Προσπάθησε περισσότερο βλέποντας τα βίντεο και για τους πρώτους 1-2 μήνες μην πραγματοποιήσεις συναλλαγές πάνω από 20-30 ευρώ γιατί θα φτάσεις στο σημείο η τιμή να ανεβαίνει, όλοι να βγάζουν λεφτά και εσύ να χάνεις. Θα χαλάσει η ψυχολογία σου θα τα παρατήσεις και θα χάσεις την ευκαιρία τουλάχιστον να γνωρίσεις τον μαγικό κόσμο του trading. Ελπίζω να σε βοήθησα. Για trading πρέπει να περάσεις μέρες και μήνες διαβάζοντας. 1 1
volman Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε Profittrailer & 3commas τα καλύτερα. Για trading πρέπει να περάσεις μέρες και μήνες διαβάζοντας. Αυτό πρότεινα στο παλικάρι, αλλά μάλλον είναι νεαρός σε ηλικία και θέλει κάτι γρήγορα. (δεν το λέω με κακό σκοπό). Και του αντιπρότεινα ότι θα χρειαστεί μήνες βλέποντας βίντεο για να καταλάβει τι συμβαίνει. Επίσης του πρότεινα να ανοίξει ένα δοκιμαστικό λογαριασμό και να συναλλάσσεται χωρίς χρήματα. Έχει κάποια χρήματα στην άκρη και είναι αμαρτία από άγνοια του χώρου να χάσει έστω και ένα ευρώ. Ελπίζω και εσείς να τον ενθαρρύνετε προς αυτή την σωστή κατεύθυνση. 27 λεπτά πριν, cliobaccarra είπε πιεζουν προς τα κατω σαν τρελοι! Υπομονη δεν θα τους περασει! To MACD δειχνει ανοδο παντως ειδωμεν Μην εμπιστεύεσε σε αυτή την στιγμή τους δείκτες. Τώρα λειτουργεί το ένστικτο του αρπακτικού. 1
cliobaccarra Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, volman είπε Αυτό πρότεινα στο παλικάρι, αλλά μάλλον είναι νεαρός σε ηλικία και θέλει κάτι γρήγορα. (δεν το λέω με κακό σκοπό). Και του αντιπρότεινα ότι θα χρειαστεί μήνες βλέποντας βίντεο για να καταλάβει τι συμβαίνει. Επίσης του πρότεινα να ανοίξει ένα δοκιμαστικό λογαριασμό και να συναλλάσσεται χωρίς χρήματα. Έχει κάποια χρήματα στην άκρη και είναι αμαρτία από άγνοια του χώρου να χάσει έστω και ένα ευρώ. Ελπίζω και εσείς να τον ενθαρρύνετε προς αυτή την σωστή κατεύθυνση. Μην εμπιστεύεσε σε αυτή την στιγμή τους δείκτες. Τώρα λειτουργεί το ένστικτο του αρπακτικού. Μπορεις να κανεις μια αναλυση; Γιατι και εγω τωρα προσπαθω να μαθω να δουλευω με δεικτες. Εννοειτε οτι το παρακατω δεν ειναι προτροπη σε κανεναν για αγορα η πωληση. Οπως ειπες συμφωνω οτι ασφαλες συμπερασμα δεν μπορει να βγει αυτο το διαστημα, απλα προσπαθω να δω αν το εχω καταλαβει. Ευχαριστω. **λαθος εκανα παραπανω ο δεικτης δειχνει οτι θα παει κατω κατι αλλο ειχα δει Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από cliobaccarra
mcstefan7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Τα πιο πολλά βιντεάκια είναι απο "influencers" όχι απο γνώστες. Έχω δεί να χάνουν αρκετά χιλιάρικα γιατί νομίζουν οτι είναι και γαμώ τους traders επειδή βγάλανε χρήμα σε superbull trend. Αν θέλει να ασχολειθεί κάποιος πρέπει να κάτσει να διαβάσει τους βασικούς όρους https://www.investopedia.com/financial-term-dictionary-4769738 Και μετά να ψαχτεί με βίντεο για την κάθε στρατηγική. 6 λεπτά πριν, cliobaccarra είπε Μπορεις να κανεις μια αναλυση; Γιατι και εγω τωρα προσπαθω να μαθω να δουλευω με δεικτες. Εννοειτε οτι το παρακατω δεν ειναι προτροπη σε κανεναν για αγορα η πωληση. Οπως ειπες συμφωνω οτι ασφαλες συμπερασμα δεν μπορει να βγει αυτο το διαστημα, απλα προσπαθω να δω αν το εχω καταλαβει. Ευχαριστω. Με αυτό δεν νομίζω να σου κάνει καμία ανάλυση. Δες ενα απο τα διαγράμματα που χρησιμοποιώ. 2
cliobaccarra Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε Τα πιο πολλά βιντεάκια είναι απο "influencers" όχι απο γνώστες. Έχω δεί να χάνουν αρκετά χιλιάρικα γιατί νομίζουν οτι είναι και γαμώ τους traders επειδή βγάλανε χρήμα σε superbull trend. Αν θέλει να ασχολειθεί κάποιος πρέπει να κάτσει να διαβάσει τους βασικούς όρους https://www.investopedia.com/financial-term-dictionary-4769738 Και μετά να ψαχτεί με βίντεο για την κάθε στρατηγική. Με αυτό δεν νομίζω να σου κάνει καμία ανάλυση. Δες ενα απο τα διαγράμματα που χρησιμοποιώ. χωρις να γνωριζω πολλα και αν τα λεω καλα, δειχνει προς τα κατω σωστα;
zananiro Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, mcstefan7 είπε Τί σχέση έχει αυτό με τα μποτ? Και στο σαιτ αν εβαζες στοπ λος πάλι θα βάραγε. Στο μποτ δεν χρειάζεσαι στοπ λος αν μπορείς να στήσεις σωστό DCA. H binance έχει να στήσεις δικό σου dca?
snet Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 από τις λίγες φορές που παρακαλάω για πτώση!! 1 λεπτό πριν, zananiro είπε H binance έχει να στήσεις δικό σου dca? το kraken συνεργάζεται με αυτά: https://support.kraken.com/hc/en-us/articles/360041402071-Trading-Bot-Partners
mindnever Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, volman είπε Μην εμπιστεύεσε σε αυτή την στιγμή τους δείκτες. Τώρα λειτουργεί το ένστικτο του αρπακτικού. Συμφωνώ. Χθες κατα τις 2-3 τη νυχτα που φαινόταν να σταθεροποιείται η τιμή, ο MACD εδειχνε άνοδο. Μια-δυο ώρες μετά είχαμε νέα πτώση... Γενικά δεν λειτουργούν οι δείκτες σε μέρες πανικού... Το μόνο που βγήκε σωστό ήταν το support των 42Κ. Πρέπει να περιμένουμε μια μακρά περίοδο consolidation και μετά να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το πως θα κινηθούν οι αγορές. Τώρα είναι καλύτερα να παρακολουθούμε από απόσταση... 1
Damianus Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 ενας indicator (δεικτης) για τις στιγμες που βιωνουμε , ειναι ... ο heart rate indicator
mcstefan7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, zananiro είπε H binance έχει να στήσεις δικό σου dca? Τι σχέση έχει η binance με το DCA?
volman Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 16 λεπτά πριν, zananiro είπε H binance έχει να στήσεις δικό σου dca? Τι είναι το DCA? Αν εννοείς έναν τρόπο να συνδεθεί λογισμικό με την πλατφόρμα τους, σου δίνει πρόσβαση σε API.
Προτεινόμενες αναρτήσεις