volman Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, chek2fire είπε έχω την αίσθηση ότι έσκασε το bubble. Απλά ο elon musk ήταν ο καταλύτης για να γίνει αυτό. Δλδ κάποιος μλκ θα βρισκόταν η κάτι θα γινόταν όπως πάντα και θα έσκαγε το bubble και μιλάμε πάντα για το Bitcoin γιατί αυτό ορίζει τα πάντα στο χώρο. Τώρα να δούμε αν αυτή την φορά υπάρχει καμία διαφορά από τις προηγούμενες δλδ αν θα μπορέσει να κρατήσει την αξία του σε κάποιο επίπεδο και αν το crash είναι κάπως σε πιο μικρή διάρκεια. Ολα τα προηγούμενα ακόμα και τoυ 2017 μιλάμε για κρασαρίσματα πάνω από 80% και στα altcoin που φτάνουν ακόμα και 98%. Μην το λες. Οι αναλυτές είχαν βάλει στόχο στα 42Κ. Τελικά έγραψε 42196. Τα μεγάλα πορτοφόλια θέλουν να μπουν και δεν έβρισκαν ευκαιρία. Καλά, με το καρντάνο πρώτη φορά βλέπω αυτό το πράμα. Το μπιτκόιν να χάνει τα κατοστάρικα σαν στραγάλια και το καρντάνο να δίνει μάχη αν θα χάσει μισό λεπτό!!!!! 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε η αίσθησή σου είναι σωστή. κοιτάζω αρκετές ώρες τι συμβαίνει και τέτοιο ρυθμό πτώσης δε τον περίμενα. Έσπασε τα 45 τα 44 τα 43Κ usd για πλάκα και πάει ολοταχώς να σπάσει και τα 40 εντός της ημέρας. είμαι σε αναμονή για το που θα φτάσει όλο αυτό ώστε να κάνω είσοδο. ακόμα περιμένω. νομίζω η βδομάδα θα είναι απίστευτη σε εξελίξεις. Πριν, όταν είχε σπάσει το 43800 έκανε ένα ράλι στα 46. Μικρά τέτοια ράλι θα κάνει. Χωθείτε προσωρινά να τσιμπήσετε κάνα κοψίδι.
greekfragma Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, volman είπε Μην το λες. Οι αναλυτές είχαν βάλει στόχο στα 42Κ. Τελικά έγραψε 42196. Τα μεγάλα πορτοφόλια θέλουν να μπουν και δεν έβρισκαν ευκαιρία. Καλά, με το καρντάνο πρώτη φορά βλέπω αυτό το πράμα. Το μπιτκόιν να χάνει τα κατοστάρικα σαν στραγάλια και το καρντάνο να δίνει μάχη αν θα χάσει μισό λεπτό!!!!! Πριν, όταν είχε σπάσει το 43800 έκανε ένα ράλι στα 46. Μικρά τέτοια ράλι θα κάνει. Χωθείτε προσωρινά να τσιμπήσετε κάνα κοψίδι. αυτό με τις αντοχές του cardano μου κάνει φοβερή εντύπωση. περιμένω να σπάσει τα 2.02 παράλληλα με τα 42Κ του btc δεν είμαι πεπεισμένος οτι είναι το χαμηλότερο σημείο πριν αρχίσει πάλι την άνοδο. η τάση σε όλα είναι καθοδική. το ίδιο και οι πολιτικές εξελίξεις (όσο και αν επηρεάζουν) και η μεγαλύτερη φούσκα ακούει στο όνομα δείκτης ανεργίας ΗΠΑ-κόψιμο έξτρα δολλαρίων. και να μην ξεχάσω και τη φορολόγηση των κρυπτο που ψηφίστηκε σε Καναδά και ετοιμάζεται και ο Μπαιντεν. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από greekfragma
fingolfingr Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, volman είπε Καλά αυτο με το καρντάνο πρώτη φορά βλέπω αυτό το πράμα. Το μπιτκόιν να χάνει τα κατοστάρικα σαν στραγάλια και το καρντάνο να δίνει μάχη αν θα χάσει μισό λεπτό!!!!! Τι σχέση έχει η τιμή? Ποσοστά το ίδιο δεν έχουν χάσει περίπου και τα δύο?
volman Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Τι σχέση έχει η τιμή? Ποσοστά το ίδιο δεν έχουν χάσει περίπου και τα δύο? Ανακάμπτει πολύ πολύ γρήγορα. Πριν έπεσε στα 2 και μέσα σε 50 λεπτά πήγε 2.30. Και η κρίσιμη ερώτηση: Θα πέσει και άλλο; κάτω από 42196? Μιλάμε οι γιουτιουμπεράδες έχουν χάσει την μιλιά τους. Έχει φύγει το σκατό από την κάλτσα λέμεεεεεε. 14 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Τι σχέση έχει η τιμή? Ποσοστά το ίδιο δεν έχουν χάσει περίπου και τα δύο? Το καρντάνο, τώρα που το βλέπω έχει χάσει λιγότερο. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από volman
greekfragma Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) @volman Πιστεύω οτι σήμερα δε θα αντέξει ούτε τα 42Κ. Νομίζω ότι όλη τη βδομάδα θα χρειαστούν γερά νεύρα ειδικά αν τελειώσει και το μαξιλάρι των 41Κ και φύγουν φήμες αριστερά-δεξιά οτι θα σπάσει και το 40Κ...μετά panic mode. καταστάσεις Φεβρουαρίου. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από greekfragma
GoMaR Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Εγω πάντως πεταξα 50€ στο shiba 😂😂 Αλλα αυτο που με νοιάζει περισσότερο ειναι ο etheras. Κάνει καλη βουτιά. Ας ελπίσουμε να ανέβει παλι.
volman Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε @volman Πιστεύω οτι σήμερα δε θα αντέξει ούτε τα 42Κ. Νομίζω ότι όλη τη βδομάδα θα χρειαστούν γερά νεύρα ειδικά αν τελειώσει και το μαξιλάρι των 41Κ και φύγουν φήμες αριστερά-δεξιά οτι θα σπάσει και το 40Κ...μετά panic mode. Μόλις πούλησα τα άντα μου με μικρό κέρδος. Και εγώ επιθετικούς βλέπω τους πωλητές. Έχει φύγει 1 δις για την μάχη των 43Κ, το οποίο το θεωρώ λίγο. Περισσότερα φύγανε όταν η τιμή βρισκόταν σε 47200 - 44000 (φύγαν 2,3 δις). Μπας και ετοιμάζουν αντίσταση στα 40Κ?
greekfragma Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, volman είπε Μόλις πούλησα τα άντα μου με μικρό κέρδος. Και εγώ επιθετικούς βλέπω τους πωλητές. Έχει φύγει 1 δις για την μάχη των 43Κ, το οποίο το θεωρώ λίγο. Περισσότερα φύγανε όταν η τιμή βρισκόταν σε 47200 - 44000 (φύγαν 2,3 δις). Μπας και ετοιμάζουν αντίσταση στα 40Κ? Το να πάει μέσα σε 2-3 μέρες κοντά στα 40 θα είναι μεγάλο μπαμ για όλο το χώρο και θα ακουμπήσει πολλούς κλάδους. Μοναδικό σενάριο να θέλουν τα μεγάλα πορτοφόλια να κόψουν αντιδράσεις μειώνοντας τα κέρδη τους για να μπουν πιο δυνατά μετά. Νομίζω οτι θα αντέξει έστω και οριακά μέχρι τέλος εβδομάδας στα 41Κ και αν φτάσει οριακά τα 40900 θα τα κρατήσει. Αυτό φυσικά που γράφω μόνο αν δεν υπάρξει κάποιο τρελό τουήτ πάλι ή καμιά οικονομική-πολιτική εξέλιξη αρκετά σοβαρή. Η τάση για να κρατήσει τα 43Κ πάντως είναι nope.... 1
NiKoSmile Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 To BTC πέφτει 1000€ το 7ωρο, οπότε ας του δώσουμε χρόνο... πάμε στις δουλειές μας και αγοράζουμε μετά
volman Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, greekfragma είπε Το να πάει μέσα σε 2-3 μέρες κοντά στα 40 θα είναι μεγάλο μπαμ για όλο το χώρο και θα ακουμπήσει πολλούς κλάδους. Μοναδικό σενάριο να θέλουν τα μεγάλα πορτοφόλια να κόψουν αντιδράσεις μειώνοντας τα κέρδη τους για να μπουν πιο δυνατά μετά. Νομίζω οτι θα αντέξει έστω και οριακά μέχρι τέλος εβδομάδας στα 41Κ και αν φτάσει οριακά τα 40900 θα τα κρατήσει. Αυτό φυσικά που γράφω μόνο αν δεν υπάρξει κάποιο τρελό τουήτ πάλι ή καμιά οικονομική-πολιτική εξέλιξη αρκετά σοβαρή. Η τάση για να κρατήσει τα 43Κ πάντως είναι nope.... Για την οικονομική-πολιτική εξέλιξη που λες, υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη στην binance από την IRS. Ο λόγος είναι να φορολογήσουν τους Αμερικανούς, αλλά δεν το τόνισαν στα μίντια, το μόνο που πέρασε είναι ότι τους ελέγχει η IRS. Και μία υποψία μόνο φτάνει να πάει καρφί στα 40Κ. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από volman
greekfragma Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, volman είπε Για την οικονομική-πολιτική εξέλιξη που λες, υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη στην binance από την IRS. Ο λόγος είναι να φορολογήσουν τους Αμερικανούς, αλλά δεν το τόνισαν στα μίντια, το μόνο που πέρασε είναι ότι τους ελέγχει η IRS. Και μία υποψία μόνο φτάνει να πάει καρφί στα 40Κ. στον Καναδά όπως έγραψα και πιο πάνω τους σκίσανε φορολογικά στα κρύπτο μετά την πλήρη αποδοχή για συναλλαγές. τώρα η καυτή πατάτα είναι στο Μπάιντεν. Υπάρχουν φήμες αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο. Αν φορολογήσουν να δεις πόσα αμερκλανάκια του τζετ σετ θα πουλήσουν και πως τα 40Κ θα κάνουν φτερά Ε-Υ-Κ-Ο-Λ-Α. εγώ αυτά τα νέα περιμένω τις επόμενες μέρες για το αν θα τοποθετηθώ ή αν θα περιμένω λίγο ακόμα. πάντως το τουήτ του Έλονα ταρακούνησε αρκετά τη ψυχολογία του κόσμου και όπως όλα, η δύναμη είναι στο ποιος κοντρολάρει τον φόβο στους γύρω του και ποιος τον μοιράζει απλόχερα. καλώς ή κακώς η κοινωνία έξω και η πλειοψηφία παίρνει πολύ σοβαρά τα media και το κλίμα ανασφάλειας. άλλωστε είμαστε επιβεβαιωμένα σε μια 2ετία ανασφάλειας και λόγω κοβιντ. ο κόσμος γενικά δε ξέρει τι ξημερώνει σε καμία χώρα με ελάχιστες εξαιρέσεις. ας μη μακρυγορώ με τα πολιτικο-οικονομικά. το συμπέρασμα είναι οτι και η αγορά των κρύπτο είναι ακόμα μία αγορά που διαμορφώνεται από τον κόσμο και την πρόβλεψη-ψυχολογία για την επόμενη μέρα. αυτός που θα μείνει ψηλά είναι όποιος έχει συνδυασμό της καλύτερης και πιο αξιόπιστης ενημέρωσης στον αμεσότερο χρόνο πριν μαθευτεί στους υπόλοιπους.
greekfragma Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, moure είπε indeed...τα πούλησε όλα και με τα χρήματα από αυτά αγόρασε ίση αξία σε Etherium-ADA-XRP... αλλά αυτό σιγά μη το πει.
moure Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Το θέμα είναι ότι με το tweet του θα δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερη αβεβαιότητα και πανικό 2
fingolfingr Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, volman είπε Το καρντάνο, τώρα που το βλέπω έχει χάσει λιγότερο. Πόσο λιγότερο? 1%? Έχουμε δει και πολύ μεγαλύτερες πτώσεις. Δεν θα σκάσουμε για 1%. Έτσι ειναι τα cryptos. Όσο για τα ξενύχτια που κάνατε κάποιοι... Αν έχετε πολλά λεφτά μέσα.... Ίσως να είναι οκ. Για εμένα πάντως οι επιλογές είναι δύο. Είτε τα αφήνεις και ότι γίνει, είτε τα πουλάς, βάζεις ένα χαμηλό buy order και αν το πιάσει οκ. Αν δεν... Αγοράζεις λίγο ψηλότερα από ότι πούλησες. Δεν αξίζει το άγχος σας για μερικά (λίγα ή πολλά) ευρω Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από fingolfingr 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις