volman Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, zananiro είπε Όποιος πρόλαβε πρόλαβε σήμερα νομίζω εκτός και αν ξυπνήσουν στραβωμενοι Ασιάτες και Αμερικάνοι. Αν επαναληφθεί το σκηνικό του Απρίλη, λογικά θα υπάρξει ηρεμία για 1-2 ημέρες και μετά ίσως μια τελευταία πτώση και αρχίζει το Bull run. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι σήμερα κρατήθηκαν σχετικά καλά τα alts, έπεσε πολύ χρήμα, δεν ξέρω αν συμβεί το ίδιο αν υπάρξει μια ακόμα τέτοια πτώση. Σε όποιον έχει περισσέψει κεφάλαιο για αγορά dip ίσως θα είναι καλή ευκαιρία αν υπάρξει ακόμα μια πτώση. @jok δεν ξέρω αν μπορεί να σου απαντήσει κάποιος γιατί η κατάσταση με το cardano τις τελευταίες ημέρες έγινε περίεργη. Αν με ρωτούσες πριν λίγες ημέρες (πριν το Bull run) θα σου έλεγα 1$. Σήμερα θεωρώ δεν έπεσε πολύ, αλλά πλέον αν συνεχίσει με αυτή τη δυναμική δεν υπάρχει ταβάνι στο που θα φτάσει στο μέλλον. @volmanBy the way, σχετικά με τη συζήτηση για αγορά σε ευρώ ή tether, βλέπω στη binance το cardano έπεσε στα 1.38€ αν αγόραζες σε ευρώ, ενώ στα 2$(1.65€) αν αγόραζες σε usdt. Εκείνη τη στιγμή ακριβώς αν δεις έκανε τεράστιο jump για δευτερόλεπτα η ισοτιμία euro/usdt 😱Τα 1.38€ ήταν καλή περίπτωση για είσοδο. Το ξέρω ρε φίλε και βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο. Το ανέφερα και σε ένα παλικάρι που είπε το ίδιο. Ήταν καλή ευκαιρία καρντάνο στα 2. Edit: Αμάν, τώρα βλέπω το γράφημα. Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά; Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από volman
fastmanakos Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Όλα είναι θέμα οπτικής παιδιά δεν υπάρχει "τι σου φαίνεται καλή τιμή για είσοδο" . Για παράδειγμα εγώ που πρωτοπήρα ada (πρίν 2.5 μήνες όχι πρίν 2 χρόνια) πήρα στα 0.67$. Προφανώς τώρα μου φαίνεται γελοίο το "2$ είναι καλή τιμή". Αντίστοιχα κάποιος που μπήκε το δεκέμβρη στα 0.13$ του φαίνεται γελοίο που μπήκα και χαιρόμουν στα 0.67$ και πάει λέγοντας.Βέβαια long term τίπότα απ αυτά δεν παίζει ρόλο. 3
jok Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, volman είπε Το ξέρω ρε φίλε και βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο. Το ανέφερα και σε ένα παλικάρι που είπε το ίδιο. Ήταν καλή ευκαιρία καρντάνο στα 2. Edit: Αμάν, τώρα βλέπω το γράφημα. Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά; Ενδιαφερομαι για hodl (κατοχος vet) και θελω να παρω ενα καλο μεριδιο και απο ada οποτε λεω αυριο μεθαυριο να προχωρησω 8 λεπτά πριν, zananiro είπε Όποιος πρόλαβε πρόλαβε σήμερα νομίζω εκτός και αν ξυπνήσουν στραβωμενοι Ασιάτες και Αμερικάνοι. Αν επαναληφθεί το σκηνικό του Απρίλη, λογικά θα υπάρξει ηρεμία για 1-2 ημέρες και μετά ίσως μια τελευταία πτώση και αρχίζει το Bull run. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι σήμερα κρατήθηκαν σχετικά καλά τα alts, έπεσε πολύ χρήμα, δεν ξέρω αν συμβεί το ίδιο αν υπάρξει μια ακόμα τέτοια πτώση. Σε όποιον έχει περισσέψει κεφάλαιο για αγορά dip ίσως θα είναι καλή ευκαιρία αν υπάρξει ακόμα μια πτώση. @jok δεν ξέρω αν μπορεί να σου απαντήσει κάποιος γιατί η κατάσταση με το cardano τις τελευταίες ημέρες έγινε περίεργη. Αν με ρωτούσες πριν λίγες ημέρες (πριν το Bull run) θα σου έλεγα 1$. Σήμερα θεωρώ δεν έπεσε πολύ, αλλά πλέον αν συνεχίσει με αυτή τη δυναμική δεν υπάρχει ταβάνι στο που θα φτάσει στο μέλλον. @volmanBy the way, σχετικά με τη συζήτηση για αγορά σε ευρώ ή tether, βλέπω στη binance το cardano έπεσε στα 1.38€ αν αγόραζες σε ευρώ, ενώ στα 2$(1.65€) αν αγόραζες σε usdt. Εκείνη τη στιγμή ακριβώς αν δεις έκανε τεράστιο jump για δευτερόλεπτα η ισοτιμία euro/usdt 😱Τα 1.38€ ήταν καλή περίπτωση για είσοδο. Ενδιαφερομαι για hodl (κατοχος vet) και θελω να παρω ενα καλο μεριδιο και απο ada οποτε λεω αυριο μεθαυριο να προχωρησω 1
mindnever Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 22 λεπτά πριν, zananiro είπε Όποιος πρόλαβε πρόλαβε σήμερα νομίζω εκτός και αν ξυπνήσουν στραβωμενοι Ασιάτες και Αμερικάνοι. Γι' αυτό βάζουμε κι ένα Stop Loss για να κοιμηθούμε κι εμείς σαν άνθρωποι..
zananiro Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, volman είπε Το ξέρω ρε φίλε και βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο. Το ανέφερα και σε ένα παλικάρι που είπε το ίδιο. Ήταν καλή ευκαιρία καρντάνο στα 2. Edit: Αμάν, τώρα βλέπω το γράφημα. Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά; Γιατί εκείνη τη στιγμή έκανε τεράστιο jump η ισοτιμία euro/usdt για λίγα δευτερόλεπτα λογω του χαμού που γινόταν για αγοραπωλησίες σε usdt. Ήταν η στιγμή που το bitcoin είχε την χαμηλότερη τιμή. Όποιος αγόρασε οποιοδήποτε crypto σε ευρώ εκείνη τη στιγμή αγόρασε πολύ φθηνότερα απ' ότι αν αγόραζε σε usdt. (Τις περισσότερες φορές βέβαια σε τέτοια dump γίνεται το αντίστροφο). Πρέπει να έγινε μακελειό όταν το bitcoin έφτασε στη χαμηλότερη τιμή. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από zananiro
volman Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, zananiro είπε Γιατί εκείνη τη στιγμή έκανε τεράστιο jump η ισοτιμία euro/usdt για λίγα δευτερόλεπτα λογω του χαμού που γινόταν για αγοραπωλησίες σε usdt. Ήταν η στιγμή που το bitcoin είχε την χαμηλότερη τιμή. Όποιος αγόρασε οποιοδήποτε crypto σε ευρώ εκείνη τη στιγμή αγόρασε πολύ φθηνότερα απ' ότι αν αγόραζε σε usdt. (Τις περισσότερες φορές βέβαια σε τέτοια dump γίνεται το αντίστροφο). Πρέπει να έγινε χαμός εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή που το bitcoin έφτασε στη χαμηλότερη τιμή. Ρωτάω, αν γνωρίζεις, γιατί αυτή η διαφορά στην τιμή του καρντάνο σε ευρώ και σε τεθερ; Μιλάμε για 15% διαφορά τιμής.
greekfragma Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 μόλις έβαλα ένα ποσό σε binance και είμαι με το δάχτυλο στη σκανδάλη για cardano και polygon. καλή μου αρχή και εύχομαι να μας πάει καλά.
volman Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 39 λεπτά πριν, greekfragma είπε μόλις έβαλα ένα ποσό σε binance και είμαι με το δάχτυλο στη σκανδάλη για cardano και polygon. καλή μου αρχή και εύχομαι να μας πάει καλά. Λογικά θα κάνει λίμιτ ντάουν το μπιτκόιν, αλλά βλέπω να πέρνει ακόμα 3-4 ώρες. Έπαιξε καρντάνο στα 2 και σε 50 λεπτά πήγε 2.30. Ο γιουσείν μπολτ πιο αργός ήταν. Ο βλάκας δεν αγόρασα. Δεν θα ξανακάνω το ίδιο λάθος. Καλή αρχή και καλά κέρδη. ΥΣ: Κάνε αίτηση για την κάρτα. Είναι δωρεάν και βολεύει αφάνταστα.
MTX Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 ευτυχώς που δεν έχω χρήματα αυτό το διάστημα να ασχοληθώ με το άθλημα γιατί θα είχα γεράσει πριν την ώρα μου
greekfragma Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 49 λεπτά πριν, volman είπε Λογικά θα κάνει λίμιτ ντάουν το μπιτκόιν, αλλά βλέπω να πέρνει ακόμα 3-4 ώρες. Έπαιξε καρντάνο στα 2 και σε 50 λεπτά πήγε 2.30. Ο γιουσείν μπολτ πιο αργός ήταν. Ο βλάκας δεν αγόρασα. Δεν θα ξανακάνω το ίδιο λάθος. Καλή αρχή και καλά κέρδη. ΥΣ: Κάνε αίτηση για την κάρτα. Είναι δωρεάν και βολεύει αφάνταστα. ποιά κάρτα; δε το βλέπω αυτή την ώρα το λιμιτ ντάουν του btc. γίνονται αρκετές συναλλαγές με στήριξη στα ανταλλακτήρια. νομίζω δύσκολα θα βρεθεί κάτω από 45K usd σήμερα.
volman Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 35 λεπτά πριν, greekfragma είπε ποιά κάρτα; δε το βλέπω αυτή την ώρα το λιμιτ ντάουν του btc. γίνονται αρκετές συναλλαγές με στήριξη στα ανταλλακτήρια. νομίζω δύσκολα θα βρεθεί κάτω από 45K usd σήμερα. Η binance σου δίνει κάρτα, προπληρωμένη για να την φορτίζεις και να ξοδεύεις τα έσοδά σου από τις συναλλαγές. Δωρεάν είναι. Δεσμός: https://www.binance.com/en/cards Πριν 2 ώρες έπαιξε στα 43825. Τώρα πιέζει στα 45 αλλά είναι πολύ πιθανόν να πάει για 44.
greekfragma Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, volman είπε Η binance σου δίνει κάρτα, προπληρωμένη για να την φορτίζεις και να ξοδεύεις τα έσοδά σου από τις συναλλαγές. Δωρεάν είναι. Δεσμός: https://www.binance.com/en/cards Πριν 2 ώρες έπαιξε στα 43825. Τώρα πιέζει στα 45 αλλά είναι πολύ πιθανόν να πάει για 44. έχω ήδη 3 χρεωστικές και η μία είναι revolut. τα έχω περάσει και στο κινητό με google pay. δε ξέρω αν θέλω κι άλλη κάρτα. πάντως ακόμα δεν έκανα μπάσιμο σε cardano polygon. θα περιμένω να δω πως θα συνεχίσει το btc. πάνε παρέα όλη τη βδομάδα.
chek2fire Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 έχω την αίσθηση ότι έσκασε το bubble. Απλά ο elon musk ήταν ο καταλύτης για να γίνει αυτό. Δλδ κάποιος μλκ θα βρισκόταν η κάτι θα γινόταν όπως πάντα και θα έσκαγε το bubble και μιλάμε πάντα για το Bitcoin γιατί αυτό ορίζει τα πάντα στο χώρο. Τώρα να δούμε αν αυτή την φορά υπάρχει καμία διαφορά από τις προηγούμενες δλδ αν θα μπορέσει να κρατήσει την αξία του σε κάποιο επίπεδο και αν το crash είναι κάπως σε πιο μικρή διάρκεια. Ολα τα προηγούμενα ακόμα και τoυ 2017 μιλάμε για κρασαρίσματα πάνω από 80% και στα altcoin που φτάνουν ακόμα και 98%. 1
greekfragma Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) η αίσθησή σου είναι σωστή. κοιτάζω αρκετές ώρες τι συμβαίνει και τέτοιο ρυθμό πτώσης δε τον περίμενα. Έσπασε τα 45 τα 44 τα 43Κ usd για πλάκα και πάει ολοταχώς να σπάσει και τα 40 εντός της ημέρας. είμαι σε αναμονή για το που θα φτάσει όλο αυτό ώστε να κάνω είσοδο. ακόμα περιμένω. νομίζω η βδομάδα θα είναι απίστευτη σε εξελίξεις. μια δική μου εκτίμηση βάση ιστορικού οτι το θέλουν να πέσει στα 38-39Κ κάτω δηλαδή από το ψυχολογικό των 40Κ ώστε να κόψουν τα μεγάλα πορτοφόλια αντιδράσεις. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από greekfragma
Προτεινόμενες αναρτήσεις