volman Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, snet είπε όλοι κάπως έτσι σκέφτονται γιαυτό και τα ανεβοκατεβάσματα! Αν το σκεφτείς, εμφανίζονται αρκετές ευκαιρίες για αγορές. Είχα και εγώ το φόβο αν το καρντάνο θα πέσει κάτω από 2 ευρώ. Ο κακομοίρης δεν σκέφτηκα ότι και να πέσει, άμεσα θα ανέβει και πρακτικά δεν θα έχει απώλειες. Το συνειδητοποίησα όταν σταμάτησε την πτώση το μπιτκόιν.
volman Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, snet είπε δε το ξέρεις γιατί μπορεί μετά από αυτό και μετά από μια μικρή άνοδο να ξαναρχίσει τις πτώσεις! μέχρι τα 30 το BTC και άνετα πέφτει στο 1,4 το ADA Σου εξήγησα ότι δεν πέφτει στα 30Κ. Από τα 45800 στα 43800 φύγανε μισό δις. Για να το ρίξουν ακόμα ένα χιλιάρικο θα πρέπει να φύγει ακόμα ένα δις. Όσο κατεβαίνει χιλιάρικα, τόσο δυσανάλογα δις απαιτούνται για να πέσει η τιμή.
snet Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 θα κλάψουν μανούλες σήμερα! Μόλις τώρα, volman είπε Σου εξήγησα ότι δεν πέφτει στα 30Κ. Από τα 45800 στα 43800 φύγανε μισό δις. Για να το ρίξουν ακόμα ένα χιλιάρικο θα πρέπει να φύγει ακόμα ένα δις. Όσο κατεβαίνει χιλιάρικα, τόσο δυσανάλογα δις απαιτούνται για να πέσει η τιμή. ναι δε λέω για σήμερα, μέσα στη βδομάδα όμως;
Martini Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Εγώ περίμενα να πέσει κάτω από 2$ το cardano gia na πάρω... Αλλά δε το κοβω πλέον να πέφτει.. 1
volman Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, Martini είπε Εγώ περίμενα να πέσει κάτω από 2$ το cardano gia na πάρω... Αλλά δε το κοβω πλέον να πέφτει.. Ναι ρε φίλε Μαλακία μεγάλη έκανα. Και εγώ αυτό περίμενα.
snet Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 ωραία πες τιμή για αγοράς για ADA και που βλέπεις την αντίσταση στο BTC
volman Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, snet είπε ωραία πες τιμή για αγοράς για ADA και που βλέπεις την αντίσταση στο BTC Για το μπιτ δεν ξέρω. Για το καρντάνο στο επόμενο λίμιτ ντάουν μπαίνω. (αν κάνει λίμιτ ντάουν). Ο ουκρανός που παρακολουθώ είχε πει ότι θα περιμένει 2-3 παγίδες ανόδου και μετά θα φανεί που θα πέσει η μπίλια στο μπιτκόιν. Έχουν γράψει ήδη 2 παγίδες ανόδου. Μακάρι να είναι αυτή η άνοδος η τρίτη παγίδα (και η φαρμακερή). Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από volman
snet Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, volman είπε Για το μπιτ δεν ξέρω. Για το καρντάνο στο επόμενο λίμιτ ντάουν μπαίνω. (αν κάνει λίμιτ ντάουν). στα πόσα βλέπεις Limit down??
volman Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, snet είπε στα πόσα βλέπεις Limit down?? Δεν ξέρω. Δεν έχω τις γνώσεις και την εμπειρία. Νουμπαδάκι είμαι στο trading. Αλλά το καρντάνο στα 2, όσο κάτω και να πάει το μπιτ δεν θα ανακτήσει την τιμή και να φύγει στο 2,5 μέσα σε 1-2 μέρες; Να σου πω και κάτι; Μακάρι να ρίξουν ακόμα μία παγίδα ανόδου. Αν πάει το καρντάνο στα 2 το αγοράζεις. Αν υπάρξει μετά παγίδα ανόδου πουλάς στην κορύφωση και περιμένεις την επόμενη πτώση. Ακόμα περισσότερα κέρδη.
NiKoSmile Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Λογικά μπήκανε τα bots τώρα... όλα πήγαν στον αυτόματο πιλότο.
purif Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 8 λεπτά πριν, jok είπε Στα ποσα θα αγοραζατε ada για πρωτη φορα? Αναλόγως. Αν τα κάνεις hodl, αγοράζεις χθες.
spirosR7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 18 λεπτά πριν, jok είπε Στα ποσα θα αγοραζατε ada για πρωτη φορα? Στα 2$ η λιγο πιο κατω αν εισαι τυχερος και πεσει πιο πολυ 1
zananiro Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Όποιος πρόλαβε πρόλαβε σήμερα νομίζω εκτός και αν ξυπνήσουν στραβωμενοι Ασιάτες και Αμερικάνοι. Αν επαναληφθεί το σκηνικό του Απρίλη, λογικά θα υπάρξει ηρεμία για 1-2 ημέρες και μετά ίσως μια τελευταία πτώση και αρχίζει το Bull run. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι σήμερα κρατήθηκαν σχετικά καλά τα alts, έπεσε πολύ χρήμα, δεν ξέρω αν συμβεί το ίδιο αν υπάρξει μια ακόμα τέτοια πτώση. Σε όποιον έχει περισσέψει κεφάλαιο για αγορά dip ίσως θα είναι καλή ευκαιρία αν υπάρξει ακόμα μια πτώση. @jok δεν ξέρω αν μπορεί να σου απαντήσει κάποιος γιατί η κατάσταση με το cardano τις τελευταίες ημέρες έγινε περίεργη. Αν με ρωτούσες πριν λίγες ημέρες (πριν το Bull run) θα σου έλεγα 1$. Σήμερα θεωρώ δεν έπεσε πολύ, αλλά πλέον αν συνεχίσει με αυτή τη δυναμική δεν υπάρχει ταβάνι στο που θα φτάσει στο μέλλον. @volmanBy the way, σχετικά με τη συζήτηση για αγορά σε ευρώ ή tether, βλέπω στη binance το cardano έπεσε στα 1.38€ αν αγόραζες σε ευρώ, ενώ στα 2$(1.65€) αν αγόραζες σε usdt. Εκείνη τη στιγμή ακριβώς αν δεις έκανε τεράστιο jump για δευτερόλεπτα η ισοτιμία euro/usdt 😱Τα 1.38€ ήταν καλή περίπτωση για είσοδο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις