Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Αδερφέ πρώτα απ' όλα λενε ευχαριστώ.

Και δεύτερον απαντώ σε αυτό που ρωτάς:

Ευχαριστώ. 

Ρώτησα business η individual γιατι απο κάτω σου αναλύω ότι στο business ΔΕΝ μου έβγαζε πουθενά επιλογή 

για bank name ούτε για bank address Τα οποία και είναι στα στοιχεία που δίνει η binance και πρέπει να τα βάλεις και μου ακύρωσε το 10ρικο που έστειλα δοκιμαστικά.

Επεξ/σία από fastmanakos
  • Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fastmanakos είπε

Ευχαριστώ. 

Ρώτησα business η individual γιατι απο κάτω σου αναλύω ότι στο business ΔΕΝ μου έβγαζε πουθενά επιλογή 

για bank name ούτε για bank address Τα οποία και είναι στα στοιχεία που δίνει η binance και πρέπει να τα βάλεις.

Η Binance δίνει πολλά στοιχεία γιατί κάποιες τράπεζες ζητούν να συμπληρώσεις περισσότερα πεδία και άλλες λιγότερα.
Εσύ θα βάλεις μόνο τα στοιχεία που σου ζητάει η Ρεβο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Βρήκα τι έκανα λάθος τελικά. Τραγικός πραγματικά 😕 . Για να σου δώσει τα στοιχεία to binance βάζεις πρώτα και τι πόσο σκοπεύεις να στείλεις και εγώ εκεί είχα το ποσό που ήθελα να βάλω αρχικα΄(πχ 50 ευρώ.) .Στην συνέχεια όμωψς είπα να κάνω δοκιμή ότι όλα κομπλέ και απο την ρέβο δοκίμασα να στέιλω 10ρικο. That's why έφαγα άκυρο. Ευχαριστώ και σόρυ άν ακούστηκα (διαβάστηκα :P ) κάπως.

• Like 1
Δημοσ.

πάλι κάτω το doge!

αφού έπεσαν μερικά τρολαρίσματα σε Tweets τώρα τρώει και πτώση! πολύ επικίνδυνο να τ χάσεις όλα και δε βλέπω και άνοδο που λέγανε μέσα στη βδομάδα! έπρεπε να τα πουλήσω όλα στα .43!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, snet είπε

πάλι κάτω το doge!

αφού έπεσαν μερικά τρολαρίσματα σε Tweets τώρα τρώει και πτώση! πολύ επικίνδυνο να τ χάσεις όλα και δε βλέπω και άνοδο που λέγανε μέσα στη βδομάδα! έπρεπε να τα πουλήσω όλα στα .43!!

Όλα κατω είναι για ακόμα μια φορα. Απλά μερικά πέφτουν περισσοτερο.

Με το doge ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί αύριο να βγει ο Elon και να πει ότι τελικά θα δέχεται η Tesla doge. Μπορεί να βγει το PayPal και να πει ότι θα το υποστηρίζει (επιστημονική φαντασία). Μπορεί να βγει και να πει ότι είναι απάτη. Δεν ξέρεις.

Αν θες να πουλήσεις... Μπορείς να πουλήσεις τώρα στα .43. Δολλάρια όμως. Όχι ευρώ.

Επεξ/σία από fingolfingr
  • Sad 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, snet είπε

πάλι κάτω το doge!

Ποσό να στηριχτείς σε ένα νόμισμα το οποίο είναι ΓΤΠΚ εξ ορισμού;

Οπως είπε και ο φίλος πιο πάνω αν ξυπνήσει ο Μάσκ με όρεξη για αστεία θα κανει ένα τουιτ και θα ανεβεί η αξία του .

Δημοσ.

Καλησπέρα κι από εμένα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν θεωρείτε εξίσου καλά το Krakenκαι το Binance ή κάποιο από τα δύο είναι προτιμότερο. Κι αν υπάρχει κάποιο ανταλλακτήριο που να μη χρειάζεται επιβεβαίωση στοιχείων. Έχω ήδη λογαριασμό στο Binance αλλά τώρα μου ζητά επιβεβαίωση λογαριασμού, τουλάχιστον στην εφαρμογή. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Καλησπέρα κι από εμένα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν θεωρείτε εξίσου καλά το Krakenκαι το Binance ή κάποιο από τα δύο είναι προτιμότερο. Κι αν υπάρχει κάποιο ανταλλακτήριο που να μη χρειάζεται επιβεβαίωση στοιχείων. Έχω ήδη λογαριασμό στο Binance αλλά τώρα μου ζητά επιβεβαίωση λογαριασμού, τουλάχιστον στην εφαρμογή. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

Binance με διαφορά. Αγορά με κάρτα που γίνεται σε δευτερόλεπτα αντί για έμβασμα που παίρνει 2-3 μέρες στο κράκεν.Εκατομμύρια περισσότερες επιλογές σε νομίσματα επι΄σης το binance. Δεν υπάρχει κυριολεκτικά ούτε ένας λόγος να μήν κάνεις επιβεβαίωση λογαριασμού.Εκτός και αν είσαι ανήλικος, που ύπνο γρήγορα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση και το χρόνο. Μακάρι να ήμουν ανήλικος, τότε είναι που δε θα κοιμόμουν. Ελπίζω το γεγονός ότι ο λογαριασμός που έχω και είχε ανοιχτεί καθαρά δοκιμαστικά να μπορεί να επιβεβαιωθεί με τα πραγματικά (διαφορετικά) στοιχεία και mail.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gekamp είπε

Εγώ θα πρότεινα Kraken, πιο εύκολο στη χρήση, γρήγορες οι αναλήψεις, πολύ καλή ασφάλεια, εύκολη η ταυτοποίηση.

Δημοσ.

Τι χαμός γίνεται αυτές τις ημέρες με τα meme coins. Σκυλια, Γατιά, Γαίδούρια, Πιθήκια, ό,τι έχει ο μπαξές,  ούτε whitepaper, ούτε AMA, μόνο κάτι telegram κανάλια με #ToTheMoon spam. Ελπίζω να μην βάλει κανείς σας χρήματα σε τέτοια σκουπίδια. Το λέω γιατί είναι αρκετά δελεαστικό το να γίνεις εκατομμυριούχος σε μία βραδιά, αλλά το να σου τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια σου είναι το πιο πιθανό σενάριο εδώ πέρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εκεί που όλα πέφτουν σήμερα, έρχεται το Nano και μου φτιάχνει το βράδυ. +35% σε μία ώρα και ανεβαίνει. Το πιο κερδοφόρο μου altcoin το τελεταίο 3μηνο.

PS. Τώρα είδα ότι tweetαρε ο Έλον και γι αυτό πήρε τα πάνω του και πέφτει το btc

Επεξ/σία από purif
Δημοσ.

με το Shiba χαμός, 

βγήκε ο άλλος και έκανε δωρεά στην Ινδία. Να χαρώ εγώ τέτοια δωρεά, αφού ήταν βέβαιο ότι με την κίνησή του αυτή θα το ισοπέδωνε.

Τόσο χρήμα έχει, αν ήθελε ας έδινε δολάριο κανονικό. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση..

• Δημιουργία νέου...