Προς το περιεχόμενο

Τα νέα της ημέρας γύρω από τα cryptocurrencies

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Eth πλέον κάτω από τα 200 δολάρια. Το έχω γράψει δεκάδες φορές ότι το eth έιναι ένα crap σύστημα που υποσχέθηκε παπάδες και δεν μπόρεσε να κάνει ούτε τα μισά. Το χειρότερο είναι ότι σε δεδομένα προβλήματα που ήταν σίγουρο ότι θα βγούν σύντομα στο blockchain του οι dev του και ο Vitalik δεν είχαν καν ένα έτοιμο σχέδιο λύσης. 

Ενα από αυτά είναι φυσικά και το μέγεθος του blockchain που πλέον έχει περάσει το 1tb και που ο συγχρονισμός με το δίκτυο σε ένα νέο node είναι κυριολεκτικά αδύνατος. Γενικά η όλη φιλοσοφία προσέγγισης το πως μπορεί να δημιουργηθεί και να τρέξει ένα blockchain σύστημα είναι τελείως λάθος στο Ethereum. 

Aλλά νομίζω ότι όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμία σχέση με την πτώση της τιμής του Ethereum και αυτή η πτώση έχει να κάνει κυρίως με τα εκατομμύρια eth που έχουν περάσει στα χέρια δημιουργών εκατοντάδων scam ico και που από τι φαίνεται ρευστοποιούν μαζικά τα κέρδη τους. 

Για να καταλάβουμε όλοι για άλλη μια φορά πόσο σημαντική είναι και η σπανιότητα ενός asset η ενός νομίσματος κάτι που το eth δεν το έχει.

Για την ιστορία 

BTC Dominance: 55.6%

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λέει και αυτές τις μλκ ο Vitalik πως να μην καταρρεύσει μετά το Eth

https://www.zerohedge.com/news/2018-09-08/ethereum-plummets-after-co-founder-buterin-says-days-explosive-growth-are-over

7 ώρες πριν, tyf είπε

ποιο altcoin πιστευετε ειναι καλο για αγορα τωρα ?

Για εμενα η  ερωτηση σου ειναι δυσκολη. Αυτο επειδη, ποιο altcoin  δεν ειναι καλο για αγορα τωρα που ολα εχουν καταρρευσει? (μιλαμε για σοβαρα projects). Ποσο θα φτασουν αν το btc δεν βγει απο αυτο bearish trend?

Π.χ. Το ethereum εχει τοση τρελη πτωση σε τοσο συντομο διαστημα οπου αν το btc κανει ενα τρελο pump, το Eth θα εκτοξευτει ακομα πιο πολυ. Αν το btc πεσει τοτε μπορει να το αγορασεις ακομα και στα 130$ που ειναι το επομενο γερο support. To monero κραταει αρκετα γερα ολο το τελευταιο διαστημα δειχνοντας οτι ειναι πιο δυνατο απο τα αλλα alts. To cardano βρισκεται ηδη σε ελευθερη πτωση και δεν ξερεις που θα βρει πατο. Μπορω να συνεχισω αλλα το επιασες.

Οπως καταλαβες μιλησα μονο για την τιμη.  Οσο αφορα τα fundamentals του καθε alt θα πρεπει να κανεις μαι ερευνα τι θελει να επιτυχει τι και τι προοδο εχει κανει και σε τι κατασταση βρισκεται τωρα. Αν την εχεις κανει, τοτε ολα ειναι καλα για αγορα. Δυστυχως για εμενα τα οικονομικα μου δεν ειναι καλα, εχω φτασει ηδη στο peak των χρηματων που μπορω να δωσω για αυτον το χρονο, ειμαι μειον πανω απο 50-60% και το μονο που προσπαθω ειναι να αυξησω τα coins μου μεσω trading. Το οποιο ειναι κι αυτο δυσκολο. Π.χ. χτες καταφερα με λαθος κινησεις να χασω coins ενω επιασα το dump.

Παρολαυτα θα θελα να ακουσω γνωμη για αγορες απο τους υπολοιπους. Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα ειχα καιρο να γραψω κατι....

• Like 2

Για μένα εκτός απο XRP, μόνο το VeChain (λόγω των συνεργασιών) μου φαίνεται ότι έχει μέλλον γενικά στα cryptos. Το Bitcoin κλασσικά λόγω first mover έχει ακόμα πλεονέκτημα σε σχέση με τα υπόλοιπα νομίσματα, αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα αρκέσει αυτό άμα δεν μπορέσει να διορθώσει τα κλασικά θέματα που έχει με το scalability. To store of value που έχει μέχρι τώρα θα κλονίζεται μέρα με τη μέρα λόγω του χαμηλού adoption. Το Ethereum λόγω της φούσκας των ICO, δεν βλέπω να πηγαίνει πουθενά. Τα dApps δεν έχουν χρήστες και μέχρι να γίνουν τα updates για scalability (άμα πετυχούν και αυτά), δεν θα μπορέσει να φιλοξενήσει κανένα σοβαρό dApp.

• Like 1

16 ώρες πριν, chek2fire είπε

εγώ να πω την αμαρτία μου ήδη έχω πάρει cardano, elastic και vertcoin :P. 

Ενδιαφερον επιλογες. Δεν εχω πολυ γνωση για τα 2 τελευταια αλλα ειμαι περιεργος.. πως κατεληξες στο elastic και οχι στο golem ή SONM.  Επισης vertcoin? Εσυ φιλε χτυπας τα outsider. Go big or go home φαση..:D

Στις ‎2‎/‎9‎/‎2018 στις 12:50 ΜΜ, Avatar_GR είπε

Ξεκίνησε η κατρακύλα του Dogecoin....

Πάντως το doge τρώει αρκετά συχνά pump and dump. Αν πέσει στις τιμές προ μερικών ημερών (35-40 sat) θα αγοράσω μερικά και θα περιμένω το επόμενο Pump.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι πόσο κόσμο είχαμε εδώ μέσα όταν ήταν οι τιμές ψιλά (BTC στα 20k), που ρωτούσαν τι να αγοράσουν, ενώ τώρα που είναι οι τιμές πολύ χαμηλά δεν πατάει ψυχή στο νήμα....:D  ενώ θα έπρεπε να γίνεται το αντίθετο για να έχουν πιθανότητες να βγάλουν κέρδος....

Θα φτάσει 15-20Κ ξανά το BTC και θα ψάχνονται τότε τι crypto τι να αγοράσουν.....

Ας ξαναφτάσει τόσο να τα πουλήσουμε να ησυχάσουμε! :lol:

To cardano δεν το προτείνω. Μου φαίνεται scam coin που δεν έχει κάνει πολλά από όσα έχει υποσχεθεί.

Εγώ αγόρασα Ethereum, Litecoin, monero και Ripple.

Το Eth δεν πιστευω να πεθάνει η τιμή του έτσι εύκολα, είναι πολλά νομίσματα και πολλά μεγάλα πορτοφόλια που έχουν πολλά Ethereum για να αφήσουν να πέσει η τιμή του για καιρό.

Το πρόβλημα είναι να βρούμε που θα σταματήσει η πτώση.

1 ώρα πριν, zio10 είπε

Ας ξαναφτάσει τόσο να τα πουλήσουμε να ησυχάσουμε! :lol:

Αγανάκτησες με την πτώση ε; 

• Like 2

1 ώρα πριν, Avatar_GR είπε

To cardano δεν το προτείνω. Μου φαίνεται scam coin που δεν έχει κάνει πολλά από όσα έχει υποσχεθεί.

Εγώ αγόρασα Ethereum, Litecoin, monero και Ripple.

Το Eth δεν πιστευω να πεθάνει η τιμή του έτσι εύκολα, είναι πολλά νομίσματα και πολλά μεγάλα πορτοφόλια που έχουν πολλά Ethereum για να αφήσουν να πέσει η τιμή του για καιρό.

Το πρόβλημα είναι να βρούμε που θα σταματήσει η πτώση.

Αγανάκτησες με την πτώση ε; 

Ε ναι πάει τόσος καιρός τώρα! Σκέφτομαι και ότι μάλλον βλακεία έκανα που δεν πήρα πίσω έστω το κεφάλαιο, ελπίζω να μου βγει σε καλό! 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, zio10 είπε

Ε ναι πάει τόσος καιρός τώρα! Σκέφτομαι και ότι μάλλον βλακεία έκανα που δεν πήρα πίσω έστω το κεφάλαιο, ελπίζω να μου βγει σε καλό! 

Μίας και μιλάμε για βλακείες.... κάποτε είχα 950 xrp και είχα πεί στον εαυτό μου να τα κανω 1000 με day trading και να τα αφήσω εκεί να καθονται. Αυτό ήταν λίgo πριν ξεκινήσει η μεγαλη πτωση. Λίγο καιρό μετά είχα την φαϊνή ιδέα να πάρω eos μιας και ξεκινούσε τότε. Γαμώ τις επιλογές.

Τώρα εχω καμποσα eos που θέλω να σπρώξω (και εχασα την μικρή ανοδο πριν λίγες μερες που ήταν στα 7$) και καμια 300αρια Xrp. Επίσης εχω καπου περίπου 200 yoyow και 200 electroneum. Αρκετες φορές εχω σκεφτεί να τα κανω όλα yoyow (ο ορισμός του shitcoin κατα πολλους) επειδή από τα  0,02$ δεν είναι δυσκολο να παει στα 0,03$. Δεν το κανω γιατί πρεπει να μεταφέρω τα παντα είτε στο bitfinex (που δεν θα μπορώ να τα βγάλω μετά) είτε στο binance που εχει ηλιθιο ui και χαζα ζευγάρια.

Επεξ/σία από fingolfingr
  • Like 2

40 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Μίας και μιλάμε για βλακείες....

Αν αρχισουμε να μιλαμε για βλακειες, θα χρειαστει να ανοιξουμε ενα νεο topic γιατι θα χασουμε την μπαλα :D . Το μυαλο μου πλημμυριζει απο βλακειες.Μην κανεις τιποτα με το yoyow και etn, μιλαμε για ψιχουλα.

Η αληθεια ειναι οτι καθε pump (εστω και μικρο) χρησιμοποιειται για short-αρισμα. Αν δεν αλλαξει το weekly trend του btc (τωρα ειναι στα 7400$), προκοπη δεν θα δουμε. Πιστευω τελη του μηνα-αρχες οκτωβρη, ισως νωριτερα(?) θα ξεκαθαρισει για το που παμε. Ισως χαρουμε-ισως απαγοητευτουμε κι αλλο :D

• Like 1

Καλά υπάρχουν και χειρότερα... :P

https://money.cnn.com/2018/09/11/investing/bitcoin-crash-victim/index.html

για να γλιτώσει την χασούρα του πήγε και τα μετέτρεψε τα bitcoin σε ethereum, ripple και bcash. Αποτέλεσμα να χάσει το 96% της αξίας των χρημάτων του... :P

Το bitcoin πλέον πλησιάζει το 60% του συνολικού market cap. Το ethereum κάτω από τα 0.03 sta 180 δολάρια.

Σήμερα είχαμε και αυτήν εδώ την απόφαση από δικαστήριο  της Αμερικής ότι τα ico είναι security 

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-09-11/u-s-judge-says-initial-coin-offering-covered-by-securities-law?utm_source=twitter&utm_content=crypto&utm_medium=social&utm_campaign=socialflow-organic

δείτε και τα ATh και πόσο έχει πέσει το κάθε ψηφιακό νόμσιμα

και άλλο ένα ενδιαφέρον στοιχέιο για μένα είναι αυτό εδώ

February...
Bitcoin: $106 Billion
Altcoins: $214 Billion

Today...
Bitcoin: $106 Billion ( +0% )
Altcoins: $87 Billion ( -60% )

για να ξεκαθαρίσουμε. Το bitcoin έχει κάνει στην ιστορία του αρκετά crash και μερικά από αυτά που έχουν φτάσει το 96% της αξίας του. Η διαφορά με τα υπόλοιπα altcoin είναι ότι πάντα επανέρχεται. Είμαι περίεργος να δω ποια από τα σημερινά coin θα επιβιώσουν από το τωρινό bear market. 

• Like 1

• Δημιουργία νέου...