Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, RedYonko είπε

Meme θα γίνει. (και μετά θα ανέβει πάλι το dogecoin :P )

Όλη η ιστορία αυτή είναι, να πηγαίνει πάνω κάτω. Κάποιοι το έχουν προβλέψει... ενώ οι super traders το έθαβαν. Όλα είναι θέμα χειραγώγησης.

image.png.43e0ba1e7c96f77147f64d7510adf22e.png

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και, είδα να αναφέρατε το Binance, εγώ σήμερα προσπάθησα να μεταφέρω μέσω της Curve κάρτας μου  και έτρωγα συνέχεια decline από την Curve. Έβαλα απευθείας την κάρτα που είχα από πίσω ( Eurobank) και πέρασε η συναλλαγή χωρίς πρόβλημα. Αλλά είχε μια μικρή προμήθεια. 

Συμφέρει περισσότερο με revo sepa; 

Edit: Και απαντάω μόνος μου, ναι συμφέρει περισσότερο. Μεταφορά στην Revolut μέσω Gpay ή απευθείας από, την κάρτα και από εκεί μεταφορά sepa στο Binance. 0 προμήθεια. Η μεταφορά από revo στο Binance έγινε μέσα σε λίγα λεπτά. 

Επεξ/σία από Bourdoulas
  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί τώρα έχω αρχίσει να ασχολούμαι με το θέμα. Έχω κάποια λεφτά στην Paypal και θέλω να αγοράσω coins. H πλατφόρμα που χρησιμοποιώ είναι η Binance, ωστόσο δεν έχει την επιλογή για αγορά μέσω Paypal. Ποιός θα ήταν ο ευκολότερος τρόπος να αγοράσω coins μέσω paypal και μετά να τα βάλω στο binance wallet μου;

Υγ. Η επιλογή να τα βάλω στην τράπεζα και να κάνω αγορά με κάρτα απευθείας από την binance δεν παίζει λόγω της απίστευτα μεγάλης προμήθειας που κρατάει η τράπεζα όταν μεταφέρεις λεφτά από paypal.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, GeoM11 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί τώρα έχω αρχίσει να ασχολούμαι με το θέμα. Έχω κάποια λεφτά στην Paypal και θέλω να αγοράσω coins. H πλατφόρμα που χρησιμοποιώ είναι η Binance, ωστόσο δεν έχει την επιλογή για αγορά μέσω Paypal. Ποιός θα ήταν ο ευκολότερος τρόπος να αγοράσω coins μέσω paypal και μετά να τα βάλω στο binance wallet μου;

Υγ. Η επιλογή να τα βάλω στην τράπεζα και να κάνω αγορά με κάρτα απευθείας από την binance δεν παίζει λόγω της απίστευτα μεγάλης προμήθειας που κρατάει η τράπεζα όταν μεταφέρεις λεφτά από paypal.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις.

η καλυτερη λυση , μηδεν προμηθειες, αμεση μεταφορα , ειναι να φτιαξεις revolut.

σε 5 λεπτα θα εχεις iban. βαζεις στην revo ειτε με visa mastercard αμεσα χωρις προμηθεια, ειτε με εμβασμα με χρεωση 1 ευρω απο αλφα.

απο revo σε binance μεταφορα σε δευτερολεπτα χωρις προμηθεια.

απο paypal δεν το δοκιμασα αλλα απο την στιγμη που θα εχεις iban στην revo δεν θα εχεις προβλημα.  θα παρακαμψεις τις ελληνικες τραπεζες . win win κατασταση :)

Δημοσ.

Το ada υπάρχει κάποιος λόγος που ανεβαίνει τόσο? Βγήκε κάποια είδηση που μου διεφυγε ή απλά ήταν η ώρα του?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Το ada υπάρχει κάποιος λόγος που ανεβαίνει τόσο? Βγήκε κάποια είδηση που μου διεφυγε ή απλά ήταν η ώρα του?

Πιθανότατα λόγω Cardano Africa, Alonzo hardfork, smart contracts το καλοκαιρι κτλ..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ας γίνω ο τρελός του χωριού αλλά δεν μου αρέσει καθόλου όλη αυτή η φάση. Μου βρωμάει 2017 ακόμα και στα συγκρίσιμα charts. Μακάρι να βρω εντελώς λάθος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρησιμοποιεί κανείς Coinbase ?

Χθες έκανα μια μεταφορά crypto από Binance στην Coinbase. Ενώ η μεταφορά ολοκληρώθηκε και εμφανίστηκε στο log της coinbase και έλαβα και αυτοματοποιημένο email από την coinbase (ότι έλαβα x cryptos) παρόλα αυτά δεν εμφανίζονται στο wallet μου. Ανοίγοντας δε το transcation στην coinbase ακόμα δείχνει ότι είναι pending ενώ έχει ολοκληρωθεί από την Binance.

Έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε κάποιον ? 

Σημείωση αν και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, ακόμα παλεύω να πιστοποιήσω την διεύθυνση μου

Επεξ/σία από nasmania
λαθος
Δημοσ.
17 ώρες πριν, fingolfingr είπε

Bots όπως? Έτσι απο περιεργεια

Εγώ δουλεύω το profittrailer με signals απο tradingview. Έχω φτιάξει και εναν δικό μου Indicator αν ενδιαφέρεται κάποιος να το δοκιμάσει.

2 ώρες πριν, omitziz είπε

Ας γίνω ο τρελός του χωριού αλλά δεν μου αρέσει καθόλου όλη αυτή η φάση. Μου βρωμάει 2017 ακόμα και στα συγκρίσιμα charts. Μακάρι να βρω εντελώς λάθος.

Είμαστε στην φάση 2 προς 3. Θα τελειώσει η ETH περίοδος και θα παμε σε pump στα μεγάλα coins. Μετα θα ακολουθήσει η πτώση 20-30%

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε

Είμαστε στην φάση 2 προς 3. Θα τελειώσει η ETH περίοδος και θα παμε σε pump στα μεγάλα coins. Μετα θα ακολουθήσει η πτώση 20-30%

Sorry δεν ξέρω τι είναι η φάση 2 προς 3, αλλά είδα ότι έχει κάνει ήδη τα 2 25% dip (το BTC) και φαίνονται πολύ όμοια τα charts.

960x0.jpg

960x0 (1).jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, omitziz είπε

ειναι βέβαιο ότι βρισκόμαστε σε bubble και κάτι coin που έχουν πάρει μεγάλη αύξηση είναι σίγουρο ότι θα κρασάρουν. το κλειδί γενικά είναι το bitcoin. Αν το bitcoin κρατηθει σχετικά καλά σε αυτό το κρασάρισμα δλδ δεν χάσει το 80% της αξίας του οπως στα προηγούμενα bubble τότε θα υπάρξουν και στα υπόλοιπα ποιο μικρές απώλειες.

Κάτι άλλο που πρέπει να έχουν όλοι στο μυαλό τους είναι ότι τα altcoin κρασάρουν πανεύκολα ακόμα και το ethereum. O λόγος είναι ότι έχουν γίνει premine με τους δημιουργούς τους να έχουν μεγάλο stake από αυτά και σε καταστάσεις πανικού εύκολα ξεπουλάνε πακέτα. Βάλτε σε αυτο ότι όλα εκτός από το ethereum έχουν πολύ μικρό volume συν την μεγάλη διαθεσιμότητα σε ψηφιακά νομίσματα. Μιλάμε τώρα για κοντά στα 100 εκατομμύρια ψηφιακά νομίσματα στην καλύτερη με κανέναν κόφτη δημιουργίας νέων coin όπως στο Bitcoin άρα πάει περίπατο και η σπανιότητα 

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε

Εγώ δουλεύω το profittrailer με signals απο tradingview. Έχω φτιάξει και εναν δικό μου Indicator αν ενδιαφέρεται κάποιος να το δοκιμάσει.

Μα φανταστώ ότι αυτά δουλεύουν με api? Δεν του δίνεις δλδ πλήρη προσβαση αλλά όση χρειάζεται για τα trades.

Είμαι δουλειά και δεν μπορώ να το δω, για αυτό ρωταω

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Μα φανταστώ ότι αυτά δουλεύουν με api? Δεν του δίνεις δλδ πλήρη προσβαση αλλά όση χρειάζεται για τα trades.

Είμαι δουλειά και δεν μπορώ να το δω, για αυτό ρωταω

Ναι με api δουλεύει. Δες εδω https://profittrailer.com/#free-version έχει και φρεε πακέτα απλα μπορείς να τρέξεις μεχρι 2 μποτ και ο λογαριασμος να μην έχει referral καθώς τους δίνει το binance ενα ποσοστό σαν να τους έχεις ρεφεραλ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mourgakos2007 είπε

η καλυτερη λυση , μηδεν προμηθειες, αμεση μεταφορα , ειναι να φτιαξεις revolut.

σε 5 λεπτα θα εχεις iban. βαζεις στην revo ειτε με visa mastercard αμεσα χωρις προμηθεια, ειτε με εμβασμα με χρεωση 1 ευρω απο αλφα.

απο revo σε binance μεταφορα σε δευτερολεπτα χωρις προμηθεια.

απο paypal δεν το δοκιμασα αλλα απο την στιγμη που θα εχεις iban στην revo δεν θα εχεις προβλημα.  θα παρακαμψεις τις ελληνικες τραπεζες . win win κατασταση :)

Δεκτό αυτό που λες, όμως εγώ αναφέρθηκα στο ότι θέλω να χρησιμοποιήσω τα χρήματα της Paypal για αγορές. Εκτός κι αν εννοείς να μεταφέρω τα λεφτά της paypal στην Revolut, να αγορασω coins από εκεί και μετά μεταφορά στο binance. Αν ισχύει το τελευταίο πες το μου γιατί δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι άλλο.

• Δημιουργία νέου...