Silverage Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, zio10 είπε Επειδή έχω καιρό να βάλω λεφτά στο kraken, με κάρτα απευθείας νομίζω δε γίνεται και η τραπεζική μεταφορά θέλει 1-2 εργάσιμες νομίζω ε; Δηλαδή αν στείλω σήμερα θα φανούν Δευτέρα-Τρίτη; Μπορείς αν θες να αγοράσεις κατευθείαν με κάρτα αλλά να βάλεις λεφτά να υπάρχουν δεν γίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Silverage είπε Μπορείς αν θες να αγοράσεις κατευθείαν με κάρτα αλλά να βάλεις λεφτά να υπάρχουν δεν γίνεται. Σ' ευχαριστώ αλλά δεν βλέπω την επιλογή να αγοράσω με κάρτα. Μου λέει ότι πρέπει να κάνω κατάθεση... Στην κατάθεση ποια είναι η σωστή επιλογή από αυτές που δίνει; Εdit, συμβουλή - υπενθύμιση επειδή έχασα ένα σεβαστού ποσό, βάλτε 2fa! Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από zio10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Για εμάς που είμαστε Ευρώπη καλύτερα kraken μέσω SEPA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vpanos1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 το kraken ποσες μερες εκανε για ταυτοποιηση του λογαριασμου σας εχω 3 εβδομαδες που τους εστειλα ταυτοτητα και λογαριασμο και τιποτα ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 την ιδια μέρα, στείλε τους email αμα αργούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 34 λεπτά πριν, Tony_Montana είπε Για εμάς που είμαστε Ευρώπη καλύτερα kraken μέσω SEPA. Απλά έχει τρεις επιλογές που λένε sepa. Clear junction, bank frick και incore bank. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, zio10 είπε Απλά έχει τρεις επιλογές που λένε sepa. Clear junction, bank frick και incore bank. https://support.kraken.com/hc/en-us/articles/360000381846-Fiat-currency-deposit-options-fees-minimums-and-processing-times- Πρώτη επιλογή νομίζω πρέπει να σου βγάζει Fidor. Eπίσης μετά τη πρώτη σου κατάθεση θα σε αφήσει να αρχίσεις το trade μετά από 72 ώρες. Ταλαιπωρεία μεν, αλλά είναι πιο σοβαρή εταιρεία μακράν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, zio10 είπε Σ' ευχαριστώ αλλά δεν βλέπω την επιλογή να αγοράσω με κάρτα. Μου λέει ότι πρέπει να κάνω κατάθεση... Στην κατάθεση ποια είναι η σωστή επιλογή από αυτές που δίνει; Εdit, συμβουλή - υπενθύμιση επειδή έχασα ένα σεβαστού ποσό, βάλτε 2fa! Τώρα θέλει οπωσδήποτε 2FA. Εγώ το είχα χύμα τελείως αλλά τώρα που μαζεύτηκε ένα ποσό τα ενεργοποίησα όλα. Το μόνο πρόβλημα είναι άμα γίνει τίποτα με το κινητό π.χ. αν χαλάσει θα πρέπει να επικοινωνήσω με το support για να απενεργοποιήσουν το authenticator αλλά καλύτερα απο το να τα χάσω όλα. Για αγορά με κάρτα που λέω το έχει πάνω πάνω χωρίς βέβαια πολλές ρυθμίσεις Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από Silverage 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Silverage είπε Τώρα θέλει οπωσδήποτε 2FA. Εγώ το είχα χύμα τελείως αλλά τώρα που μαζεύτηκε ένα ποσό τα ενεργοποίησα όλα. Το μόνο πρόβλημα είναι άμα γίνει τίποτα με το κινητό π.χ. αν χαλάσει θα πρέπει να επικοινωνήσω με το support για να απενεργοποιήσουν το authenticator αλλά καλύτερα απο το να τα χάσω όλα. Για αγορά με κάρτα που λέω το έχει πάνω πάνω χωρίς βέβαια πολλές ρυθμίσεις Thanks, δε μου το δείχνει έτσι εμένα. Εκείνη που δείχνει κάρτα σε σένα στο δικό μου λέει ότι πρέπει να καταθέσω ευρώ. Τέλος πάντων, έκανα μεταφορά και όποτε φανούν. Ή που θα έχει πέσει λίγο ή που θα έχει φτάσει 70 χιλιάρικα μέχρι να μπουν τα λεφτά! Iσχύει αυτό με το κινητό, αλλά σε μια μετά στο ανοίγουν. Αν και μπορείς να έχεις ένα master key και να μη χρειαστεί. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από zio10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, zio10 είπε Thanks, δε μου το δείχνει έτσι εμένα. Εκείνη που δείχνει κάρτα σε σένα στο δικό μου λέει ότι πρέπει να καταθέσω ευρώ. Τέλος πάντων, έκανα μεταφορά και όποτε φανούν. Ή που θα έχει πέσει λίγο ή που θα έχει φτάσει 70 χιλιάρικα μέχρι να μπουν τα λεφτά! Εκεί που λέει mastercard αν πατήσω να ανοίξει μου έχει επιλογή "Add new card", δεν ξέρω γιατί δεν σου έχει εσένα. Ίσως δεν έχεις κάνει verify; Αλλά αφού έστειλες έμβασμα ok, απλά να ξέρεις θα φανούν τα λεφτά Τρίτη - Τετάρτη. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από Silverage 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, Silverage είπε Τώρα θέλει οπωσδήποτε 2FA. Εγώ το είχα χύμα τελείως αλλά τώρα που μαζεύτηκε ένα ποσό τα ενεργοποίησα όλα. Το μόνο πρόβλημα είναι άμα γίνει τίποτα με το κινητό π.χ. αν χαλάσει θα πρέπει να επικοινωνήσω με το support για να απενεργοποιήσουν το authenticator αλλά καλύτερα απο το να τα χάσω όλα. Για αγορά με κάρτα που λέω το έχει πάνω πάνω χωρίς βέβαια πολλές ρυθμίσεις Δοκίμασε το authy για 2FA authentication. Είναι φοβερό πρόγραμμα. Έχει και backup, οπότε αν χαθεί το κινητό το επαναφέρεις εύκολα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xray2201 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά κανένα καλό ico τρέχει τώρα.; Ξεχώρισα το pointpay.io. Πώς σας φαίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carrion Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 45 λεπτά πριν, xray2201 είπε Παιδιά κανένα καλό ico τρέχει τώρα.; Ξεχώρισα το pointpay.io. Πώς σας φαίνεται; Προσωπική μου άποψη ότι ενδιαφέρον ico δεν παίζουν πλέον.. Για το pointpay δεν βλέπω καμιά καινοτομία που εμένα τουλάχιστον να μου φαίνεται αξία αναφοράς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Χαμός, έπεσε σχεδόν 20% πριν λίγο. Ευκαιρία όποιος θέλει να αγοράσει αν και υπάρχει υποψία ότι θα πέσει πιο κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryxx1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Silverage είπε Χαμός, έπεσε σχεδόν 20% πριν λίγο. Ευκαιρία όποιος θέλει να αγοράσει αν και υπάρχει υποψία ότι θα πέσει πιο κάτω. Βγηκε μια φάλαινα και πούλαγε στο gemini πόσες χιλιάδες bitcoin περίπου 28.000 δλδ 1.6 δισ $ Λένε και για το OKEx μυστηρια δνση με money laundring... ποιός ξέρει... https://coinmarketcap.com/headlines/news/calls-for-bitcoin-plunge-emerge-over-mysterious-1-5bn-btc-transfer/ στα 47κ$ που έπεσε έχει μεγάλη αντισταση αλλά ποτε δεν ξέρεις Πραγματικά σφαγή σήμερα αλλά μάλλον οι καλλίτερες ευκαιρίες. Δλδ ETH dip στα 880ε!! τωρα που γράφω είνια 1440 DOT dip στα 12e τωρα 29.5 και όλα τα υπόλοιπα shitcoins... Βάλε orders στον πατο και που ξέρεις... μπορει να εισαι ο τυχερός!! Βέβαια η μερα και οι μηνες έχουν συνέχεια.... Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από tryxx1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις