Peugeot208 Δημοσ. Κυριακή στις 05:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:09 μμ (επεξεργασμένο) Ένα σενάριο μιλάει για διόρθωση 63κ-65κ, συμπαρασύροντας και τα υπόλοιπα alts. Ύστερα προβλέπεται κάποια άνοδος. Τώρα για το μέγεθος της ανόδου, τα σενάρια είναι πολλά.. Δεν νομίζω ότι δεν θα παίξει άνοδος. Ξεσκαρτάρισμα και προσπάθεια για μέγιστο κέρδος μου δείχνει η κατάσταση. Το θέμα είναι ότι επικρατεί απίστευτη παραπληροφόρηση. Το youtube έχει γεμίσει με ένα σωρό "καθηγητές", που γεμίζουν το κόσμο με αντικρουόμενες απόψεις και fake news.... Έχεις και το επιτελείο του κλόουν εεε του Προέδρου των Η.Π.Α., που αλλά λένε τη μια, αλλά λένε την άλλη..... θέλει γερά νεύρα παιδιά..... Γενικά θεωρώ ότι ότι για μεγάλο διάστημα η αγορά θα είναι rollercoaster. Ξεχάστε τα bear και bull market. Η αγορά άλλαξε, κινείται αλλιώς. Οι σωστές πληροφορίες πλέον θα αξίζουν εκατομμύρια. Επεξ/σία Κυριακή στις 05:11 μμ από Peugeot208
icenex Δημοσ. Κυριακή στις 05:53 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:53 μμ Δεν παιζει να μην εχουμε short squeeze μιλαμε εφτασαν τα 12 δις τα short απο 11δις που ητανε οταν ποσταρα λιγες ωρες πριν.
NiKoSmile Δημοσ. Κυριακή στις 06:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:44 μμ (επεξεργασμένο) Ακόμα και το eth τίποτα, ψοφίμι. Δεν έκανε καν ATH. Που κανονικά έπρεπε να είχε φτάσει τουλάχιστον στα 6-7K. Πλησιάζει πάντως σε καλή ζώνη αγοράς που είναι τα $1850 και μετά βλέπουμε. Επεξ/σία Κυριακή στις 06:44 μμ από NiKoSmile
icenex Δημοσ. Κυριακή στις 06:54 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:54 μμ Πραγματικα ειμαι ετοιμος να τα στειλω ολα να ηρεμησει το κεφαλι μου, μου εχουν σπασει τα νευρα πανω κατω πανω κατω.
kkatzos Δημοσ. Κυριακή στις 07:00 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:00 μμ 5 λεπτά πριν, icenex είπε Πραγματικα ειμαι ετοιμος να τα στειλω ολα ... αυτό θέλουν και αυτοί 3
greekfragma Δημοσ. Κυριακή στις 07:01 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:01 μμ 5 minutes ago, icenex said: Πραγματικα ειμαι ετοιμος να τα στειλω ολα να ηρεμησει το κεφαλι μου, μου εχουν σπασει τα νευρα πανω κατω πανω κατω. κάνε διάλειμμα τουλάχιστον σήμερα, κλείστα όλα και άδειασε το μυαλό σου. αυτό που βλέπουμε εδώ και αρκετό διάστημα είναι όπως έγραψα πιο πίσω κινέζικο βασανιστήριο της σταγόνας. 1
pp6210 Δημοσ. Κυριακή στις 07:31 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:31 μμ 43 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Ακόμα και το eth τίποτα, ψοφίμι. Δεν έκανε καν ATH. Που κανονικά έπρεπε να είχε φτάσει τουλάχιστον στα 6-7K. Πλησιάζει πάντως σε καλή ζώνη αγοράς που είναι τα $1850 και μετά βλέπουμε. δεν είμαι κανένας expert αλλά και εγώ αυτη την κατρακύλα ΕΤΗ δεν την καταλαβαίνω, και έχει αγοράσει και το trump crypto fund ΕΤΗ.... και από την άλλη, περιμένω να ξαναμπώ HBAR, XLM, BNB και δεν μου κάνουν τη χάρη... όπως ειπώθηκε, μάλλον να ξεχάσουμε ότι (νομίζουμε οτι) ξέραμε... 1
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 07:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:47 μμ 47 λεπτά πριν, icenex είπε Πραγματικα ειμαι ετοιμος να τα στειλω ολα να ηρεμησει το κεφαλι μου, μου εχουν σπασει τα νευρα πανω κατω πανω κατω. Aδερφε ετσι ακριβως ειναι. Οταν ασχολιομουν πιο εντονα με το χωρο εχοντας στην κατοχη μου 20+ νομισματα καθε μερα να μπω συνεχεια να δω αυτο εκεινο μια πτωση και η ψυχολογια πατο μια ανοδο και η ντοπαμινη στο θεο. Μολις τα εστειλα ολα πραγματικα ησυχασα λεω arkin εχεις βγαλει 3 4 χιλιαρικα καθαρα παρτα και μια χαρα ειναι αυτος ο χωρος δεν ειναι για σενα. Και απο τοτε ησυχασα. Το αγχος ειναι οτι χειροτερο ειδικα με αυτο το rollercoaster απλα δεν μας κανει καλο. Καποιοι το αντεχουν αν ειστε απο αυτους και το αντεχετε εννοειται μενετε και οτι βγει αν οχι προτεινω απο οτι εχω δει να φυγετε και απλα αν θελετε να παιζετε με λιγα που πραγματικα δεν θα σας νοιαξει μια πτωση μια ανοδος οτιδηποτε ουτε θα μπαινετε καθε μερα 100 φορες να βλεπετε τι γινεται. Οπως φαινεται ουτε DCA ουτε τιποτα δεν μπορει να χειραγωγησει αυτη την αγορα και ειδικα τωρα με Trump η κατασταση ειναι ανυποφορη μεσα σε 2 μηνες εχει κανει 10 πανω κατω και κανεις δεν ξερει τη θα ξημερωσει αυριο μπορει το btc να ειναι στα 90k παλι μπορει στα 60 ολα ειναι στον αερα κυριολεκτικα. Προσοχη γιατι το αγχος ειναι οτι χειροτερο και η υγεια μας το σημαντικοτερο αγαθο κριμα να την χαλασουμε μεσα απο μια τοσο επιρρεπη κατασταση οπως τα crypto. 2
NiKoSmile Δημοσ. Κυριακή στις 08:16 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:16 μμ 41 λεπτά πριν, pp6210 είπε δεν είμαι κανένας expert αλλά και εγώ αυτη την κατρακύλα ΕΤΗ δεν την καταλαβαίνω, και έχει αγοράσει και το trump crypto fund ΕΤΗ.... και από την άλλη, περιμένω να ξαναμπώ HBAR, XLM, BNB και δεν μου κάνουν τη χάρη... όπως ειπώθηκε, μάλλον να ξεχάσουμε ότι (νομίζουμε οτι) ξέραμε... Αυτή η κατρακύλα οφείλεται γιατί υπάρχει και trade alts σε btc! To BTC.D καλπάζει προς 70% που είναι ένα τρομερό ποσοστό για τα τελευταία 5 χρόνια! Αυτός είναι ο λόγος που σήμερα όλα είναι στο κόκκινο και το BTC.D πράσινο! Όσο ανεβαίνει το BTC.D θα χύνεται αίμα στα alts και δεν έρχεται η alt season.
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 08:42 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:42 μμ 1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε Ακόμα και το eth τίποτα, ψοφίμι. Δεν έκανε καν ATH. Που κανονικά έπρεπε να είχε φτάσει τουλάχιστον στα 6-7K. Πλησιάζει πάντως σε καλή ζώνη αγοράς που είναι τα $1850 και μετά βλέπουμε. Το ETH ειναι η μεγαλυτερη απογοητευση των τελευταιων χρονων. Μετα το τελος του mining ολοι πιστευαν οτι με το POS θα εκτοξευονταν. Φανταζομαι επεσαν πολλοι απο τα συννεφα για αυτο και η τεραστια στασιμοτητα του οτι χειροτερο ειδικα τωρα που επεσε απο τα 2κ. Πολλοι στραφηκαν στο solana chain που εδωσε στον κοσμο πολλα meme coins τα οποια το παλεψαν αλλα τωρα φανηκε οτι ηταν μια τρυπα στο νερο τα περισσοτερα θα μηδενιστουν. Μεγαλη μαγκια οποιος το εκανε ειναι οταν ειχε 15κ το BTC στον προηγουμενο πατο του bear με το solana επαιζε στα 11.5 ευρω και πουλησε στα 240 ευρω του solana και στα 100κ του BTC. Αυτος εβγαλε το πολυ το χρημα. Οι υπολοιποι μια πανω μια κατω δεν ξερω τι πραγματικα βγαζουν και μενει σε ρευστο να το χαρουν.
chek2fire Δημοσ. Δευτέρα στις 02:07 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 02:07 πμ 5 ώρες πριν, Arkin είπε Το ETH ειναι η μεγαλυτερη απογοητευση των τελευταιων χρονων. Μετα το τελος του mining ολοι πιστευαν οτι με το POS θα εκτοξευονταν. Φανταζομαι επεσαν πολλοι απο τα συννεφα για αυτο και η τεραστια στασιμοτητα του οτι χειροτερο ειδικα τωρα που επεσε απο τα 2κ. Πολλοι στραφηκαν στο solana chain που εδωσε στον κοσμο πολλα meme coins τα οποια το παλεψαν αλλα τωρα φανηκε οτι ηταν μια τρυπα στο νερο τα περισσοτερα θα μηδενιστουν. Μεγαλη μαγκια οποιος το εκανε ειναι οταν ειχε 15κ το BTC στον προηγουμενο πατο του bear με το solana επαιζε στα 11.5 ευρω και πουλησε στα 240 ευρω του solana και στα 100κ του BTC. Αυτος εβγαλε το πολυ το χρημα. Οι υπολοιποι μια πανω μια κατω δεν ξερω τι πραγματικα βγαζουν και μενει σε ρευστο να το χαρουν. παραδοσιακά όλα τα pos νομίσματα ποτέ δεν δημιούργησαν μεγάλη αξια. Οταν γύρισε σε pos όλοι αυτό έλεγαν ότι θα χάσει την δυναμική του κάτι που βλέπουμε ότι τελικά έγινε. Tώρα που λέτε για το bear market. Το Bitcoin σε αυτό το halving έκανε το εντυπωσιακό του ath δηλαδή στα 110k και πλέον όπως πάει πάντα το μοτίβο πάμε για την μεγαλή διόρθωση. To που θα πάει προς τα κάτω κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουρία. 60, 50 μπορεί 40k? H διόρθωση σε κάθε halving γίνετε στην αρχή σταδιακά με κάποια spike ανόδου που πάντα είναι trap μέχρι την μεγάλη φυγή που εκεί γίνετε η μεγάλη σφαγή. Οταν συμβαίνει αυτό πάντα έχουμε σταθεροποίηση της αγοράς και σταδιακή μετέπειτα άνοδο. Mακάρι αυτό το μοτίβο να σπάσει αλλά το έχουμε δει σε όλα τα halving να επαναλαμβάνεται copy paste.
icenex Δημοσ. Δευτέρα στις 11:11 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:11 πμ Να πουλήσω για να αρχίσει να πηγαίνει πάνω; 6
NiKoSmile Δημοσ. Δευτέρα στις 12:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:07 μμ 54 λεπτά πριν, icenex είπε Να πουλήσω για να αρχίσει να πηγαίνει πάνω; Αγόρασε καλύτερα για να πέσουν και άλλο! 😂 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις