NiKoSmile Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Σε 6 ώρες ξεκινάει νέο Launchpool για δύο μέρες
ooaris Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Να και ένας Έλληνας που καταστράφηκε σήμερα από τη μόχλευση. Πρέπει να είναι ο μοναδικός! Όλοι οι υπόλοιποι πάντα κερδίζουν 😂 Τι φιντάνι ειναί αύτο. 1
Extacy156 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Εγώ θα ρωτήσω και ας κραξετε...με το pi ασχολήθηκε κανένας? Είχα αρκετά κομμάτια ξεχασμένα και ευτυχώς είχα κρατήσει το wallet. Ξεκίνησε από 2$, έφτασε 0,60 και τώρα ξανά 1,9. Λέω να τα κρατήσω ακόμα έτσι για το χαβαλε να δω που θα πάει
Arkin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Εγω ασχοληθηκα με το Pi απο το 2020 αλλα δεν το πιστεψα οσο θα επρεπε και εχω λιγο πανω απο 1300 νομισματα ενω θα μπορουσα να ειμαι στα 10 χιλιαδες+. Φιλος με 7 χιλιαδες ηδη εβγαλε ενα καλο μεροκαματο και συνεχιζει αν μπει binance θα περασει το 5 ευρω οπως παει. Hype η οχι θα φανει για την ωρα ειναι στο 500% το hype. Ανθρωποι στο reddit με 300 400 χιλιαδες pi ανθρωποι φτωχοι που απλα το πιστεψαν και 6 χρονια εκαναν mining απο την εφαρμογη δειχνουν τι αγορασαν και ποσα πουλησαν και μπραβο τους σε καλη μερια τους ευχομαι γιατι δεν ειναι μονο οι πλουσιοι με τα εκατομμυρια ανθρωποι σε αυτο τον κοσμο. Εχω λιγες μερες περναω ανθρωπους στο KYC σαν επισημος επικαιροποιητης του Pi και εχει παρα πολλους απο τριτες χωρες Αφρικης Ασιας και μεγαλυτερους 60+. Σημερα εφτασε 2.80 καποια στιγμη επεσε λιγακι και μεθαυριο λενε θα μπει binance. 3
greekfragma Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, icenex said: Ωρε φιλε τι τρελο ξεπουλημα πεφτει.... δε θα πω ψέμματα, από τα πιο εντυπωσιακά κόκκινα εβδομαδιαία κεριά που έχουν διαμορφωθεί. αρχική μου απόφαση να περιμένω 1 βδομάδα αποδείχθηκε λανθασμένη. βγάζεις τώρα και χωνευεις το -15% ή ρισκάρεις να χάσεις κι άλλα; φακμι
icenex Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Τωρα κοιτουσα τα longs, σκουπιστηκαν ολα μονο shorts εμειναν...Θεωρω οτι θα γυρισει σε bear trap αλλα τι να πεις μηπως και μπορεις να εισαι σιγουρος για αυτην την αγορα.Εγω προσωπικα θα μεινω ουτως η αλλως ακομη στα πρασινα ειμαι, ακομη κ μετα απο αυτη την σφαγη.Δεν νομιζω να τελειωσε το bullrun πριν καν αρχισει, πραγματικα θα μου κανει τρομερη εντυπωση. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από icenex
NiKoSmile Δημοσ. Πέμπτη στις 08:51 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:51 πμ Εγώ πάλι σκέφτομαι για μια αγορά εκεί στα 70-75K αν σταθεροποιηθεί το BTC.
pp6210 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:45 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:45 πμ 51 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Εγώ πάλι σκέφτομαι για μια αγορά εκεί στα 70-75K αν σταθεροποιηθεί το BTC. ο δικος μου "σοφος" λεει οτι δεν θα κατεβει τοσο κατω, εγω κατι ψιλο δολαρια που περισεψαν τα εχω βαλει για αγορα στα 79901, αμα ερθει καλα ειναι... και το αγαπημενο HBAR το περιμενω στα 0.16 αλλα δεν μου κανει τη χαρη...ακομα!
icenex Δημοσ. Πέμπτη στις 09:54 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:54 πμ (επεξεργασμένο) Μου εκανε μολις τωρα airdrop η Binance το νομισμα Shell,κοιταξτε τα πορτοφολια σας. Τα trade ανοιγουν στις 3 το μεσημερι Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:24 πμ από icenex 1 4
icenex Δημοσ. Πέμπτη στις 04:46 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:46 μμ Μικρο χαρτζιλικακι απο shell... Το εστειλα στο 0.62 δεν βαριεσαι θα πρεπει να κανει χ10 απο εδω για να πεις οτι αξιζε να το κρατησω
snot Δημοσ. Παρασκευή στις 08:27 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:27 πμ Σφαγή. Ξεκίνησα πολύ χαλαρό dca, είχα πάρει πίσω το αρχικό κεφάλαιο στα 100+
h3342 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:50 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:50 πμ On 26/02/2025 at 20:02, Arkin said: Εγω ασχοληθηκα με το Pi απο το 2020 αλλα δεν το πιστεψα οσο θα επρεπε και εχω λιγο πανω απο 1300 νομισματα ενω θα μπορουσα να ειμαι στα 10 χιλιαδες+. Φιλος με 7 χιλιαδες ηδη εβγαλε ενα καλο μεροκαματο και συνεχιζει αν μπει binance θα περασει το 5 ευρω οπως παει. Hype η οχι θα φανει για την ωρα ειναι στο 500% το hype. Ανθρωποι στο reddit με 300 400 χιλιαδες pi ανθρωποι φτωχοι που απλα το πιστεψαν και 6 χρονια εκαναν mining απο την εφαρμογη δειχνουν τι αγορασαν και ποσα πουλησαν και μπραβο τους σε καλη μερια τους ευχομαι γιατι δεν ειναι μονο οι πλουσιοι με τα εκατομμυρια ανθρωποι σε αυτο τον κοσμο. Εχω λιγες μερες περναω ανθρωπους στο KYC σαν επισημος επικαιροποιητης του Pi και εχει παρα πολλους απο τριτες χωρες Αφρικης Ασιας και μεγαλυτερους 60+. Σημερα εφτασε 2.80 καποια στιγμη επεσε λιγακι και μεθαυριο λενε θα μπει binance. αν υπάρχει η δυνατότητα να στείλει κάποιος invite για να κατεβάσω την εφαρμογή του pi, χρειάζεται να σε κάνει κάποιος invite,σωστά?
greekfragma Δημοσ. Παρασκευή στις 10:07 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:07 πμ να βάλω τζιφάκι σταμάτα ή θα πάει και πιο κάτω; 😅 ΜΕΑ ΚΟΥΛΠΑ παρακαλείται ο @poulaki1976 και ο @Crbull να περάσουν από το ταμείο! 1
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 12:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:41 μμ 3 ώρες πριν, h3342 είπε αν υπάρχει η δυνατότητα να στείλει κάποιος invite για να κατεβάσω την εφαρμογή του pi, χρειάζεται να σε κάνει κάποιος invite,σωστά? Στείλε μου ένα νούμερο φίλε μου και θα σε στείλω να μπεις και στον κύκλο ασφαλείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις