leonidas1269 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου icenex,arkin ενα σχολιο πως βλεπεται τo btc...Βρηκαμε top για αυτον το κυκλο η ειναι απλα ενα dump και θα συνεχισουμε ψηλοτερα μεχρι τελη 2025 που βλεπουν οι πιο πολλοι την ολοκληρωση αυτου του κυκλου...?
tcktcktck Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, Alkazar21 είπε Πως το ξέρεις; Spoiler:δεν το ξέρει...
icenex Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 19 ώρες πριν, leonidas1269 είπε icenex,arkin ενα σχολιο πως βλεπεται τo btc...Βρηκαμε top για αυτον το κυκλο η ειναι απλα ενα dump και θα συνεχισουμε ψηλοτερα μεχρι τελη 2025 που βλεπουν οι πιο πολλοι την ολοκληρωση αυτου του κυκλου...? Εγω πιστευω θα παμε πιο ψηλα στο btc αλλα μην φανταστεις τιποτα τρελο νουμερο.Εμενα η εκτιμηση μου ειναι μεχρι 130k βεβαια ουτε μεντιουμ ειμαι ουτε κατι αντιστοιχο, μην σε παρω στο λαιμο μου.Μπορει να φτασουμε και 200k κοινως τα τρελα νουμερα που διαβαζω δεξια κ αριστερα τι να σου πω. αν σου πω κατι με σιγουρια θα λεω ψεμματα. Παντως αν κοιτας να κανεις χ3-10 τα λεφτα σου απο το btc ειναι πλεον αργα κατα την γνωμη μου χιλιες φορες να πονταρεις σε alt coin.Πχ νομισματα στο τοπ 100 θεωρητικα θα κανουν ενα συντηρητικο χ3 απο τις τιμες που παιζουν τωρα.Eth, sol, ada,chainlink,dot,doge κτλ θεωρω ολα αυτα θα κανουν στο χειροτερο σεναριο ενα x2 τα λεφτα σου αν πεις οτι θα μπεις τωρα. 1
leonidas1269 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, icenex είπε Εγω πιστευω θα παμε πιο ψηλα στο btc αλλα μην φανταστεις τιποτα τρελο νουμερο.Εμενα η εκτιμηση μου ειναι μεχρι 130k βεβαια ουτε μεντιουμ ειμαι ουτε κατι αντιστοιχο, μην σε παρω στο λαιμο μου.Μπορει να φτασουμε και 200k κοινως τα τρελα νουμερα που διαβαζω δεξια κ αριστερα τι να σου πω. αν σου πω κατι με σιγουρια θα λεω ψεμματα. Παντως αν κοιτας να κανεις χ3-10 τα λεφτα σου απο το btc ειναι πλεον αργα κατα την γνωμη μου χιλιες φορες να πονταρεις σε alt coin.Πχ νομισματα στο τοπ 100 θεωρητικα θα κανουν ενα συντηρητικο χ3 απο τις τιμες που παιζουν τωρα.Eth, sol, ada,chainlink,dot,doge κτλ θεωρω ολα αυτα θα κανουν στο χειροτερο σεναριο ενα x2 τα λεφτα σου αν πεις οτι θα μπεις τωρα. Θεωρείς τέλος κύκλου Δεκέμβρη 25 όπως λένε όλοι ..; Μόλις τώρα, leonidas1269 είπε Θεωρείς τέλος κύκλου Δεκέμβρη 25 όπως λένε όλοι ..; Για τα alts έχω άλλη γνώμη ..θεωρώ ότι σ αυτό το κύκλο είναι του btc μόνο με κάποιες εξαιρέσεις (Sol) ..ήδη όσοι έχουν μπει σε alts οι περισσότεροι είναι πάρα πολύ μέσα κ όσο κ να ανέβει τώρα δεν θα βγάλουν ούτε τη χασούρα .. 1
icenex Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, leonidas1269 είπε Θεωρείς τέλος κύκλου Δεκέμβρη 25 όπως λένε όλοι ..; Για τα alts έχω άλλη γνώμη ..θεωρώ ότι σ αυτό το κύκλο είναι του btc μόνο με κάποιες εξαιρέσεις (Sol) ..ήδη όσοι έχουν μπει σε alts οι περισσότεροι είναι πάρα πολύ μέσα κ όσο κ να ανέβει τώρα δεν θα βγάλουν ούτε τη χασούρα .. Τι να σου πω εγω πιστευω θα τελειωσει πιο γρηγορα φετος το ραλλυ, μεχρι τελος οκτωμβρη ειναι η εκτιμηση μου.Τα alts ισως πανε μεχρι τελος δεκεμβρη. Παντως περι alts ακομη δεν εχουν κανει την κινηση τους, το να μην κανουν καθολου κινηση πραγματικα θα μου κανει εντυπωση. 1
leonidas1269 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 13 λεπτά πριν, icenex είπε Τι να σου πω εγω πιστευω θα τελειωσει πιο γρηγορα φετος το ραλλυ, μεχρι τελος οκτωμβρη ειναι η εκτιμηση μου.Τα alts ισως πανε μεχρι τελος δεκεμβρη. Παντως περι alts ακομη δεν εχουν κανει την κινηση τους, το να μην κανουν καθολου κινηση πραγματικα θα μου κανει εντυπωση. Ευχαριστω για τις απαντησεις σου 14 λεπτά πριν, icenex είπε Τι να σου πω εγω πιστευω θα τελειωσει πιο γρηγορα φετος το ραλλυ, μεχρι τελος οκτωμβρη ειναι η εκτιμηση μου.Τα alts ισως πανε μεχρι τελος δεκεμβρη. Παντως περι alts ακομη δεν εχουν κανει την κινηση τους, το να μην κανουν καθολου κινηση πραγματικα θα μου κανει εντυπωση. Μόλις τώρα, leonidas1269 είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις σου,περιμενω εσενα και τον arkin να τοποθετηστε πιο συχνα στο φορουμ
33Bird33 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:40 μμ Στις 12/2/2025 στις 11:59 ΜΜ, tcktcktck είπε Spoiler:δεν το ξέρει... spoiler: ?
tcktcktck Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες https://www.euro2day.gr/investments/crypto/article/2287495/crypto-hakaristhke-to-antallakthrio-bybit-kai-exaf.html
leonidas1269 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 2 ώρες πριν, tcktcktck είπε https://www.euro2day.gr/investments/crypto/article/2287495/crypto-hakaristhke-to-antallakthrio-bybit-kai-exaf.html Το γεγονος οτι με τοσο σημαντικο θεμα το btc apo 99k πηγε μονο μεχρι 95 και ανεβαινει παλι δεν δειχνει κατι...?icenex,arkin θα ηθελα μια τοποθετηση για αυτο...Εγω το ..διαβαζω οτι ανεξαρτητα απο ειδησεις ,εχει σκοπο να παει τουλαχιστον 125κ to btc...
Προτεινόμενες αναρτήσεις