greekfragma Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) Γράψτε καμιά πρόβλεψη λόγω ημέρας ορκωμοσίας κρυπτο-ποτους 112.000 ATH Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από greekfragma
qqqqqaa Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Βασικά πουλάμε Trump και Melania ή κρατάμε...;
kostakis_gr Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Κανένα memecoin παιδία. Συνεχίζουμε σε σταθερά νομίσματα BTC,ETH,BNB,XRP,ADA. Θα έμπαινα και SOL αλλα πιστεύω είναι ηδη αργα.
icenex Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, greekfragma είπε Γράψτε καμιά πρόβλεψη λόγω ημέρας ορκωμοσίας κρυπτο-ποτους 112.000 ATH Εγω να πω την αληθεια μου μια τετοια τιμη περιμενω σημερα για να τσιμπησω ενα πολυ καλο κερδος.Επισης τι σκοτιζεσαι με τα alts δεν ειναι ακομη η ωρα τους.Προσωπικα εχω βαλει το μεγαλυτερο κεφαλαιο σε btc(60%) οποτε αυτην την στιγμη δεν με πειραζει που τα alts μου δεν τραβανε.Αν πανε ολα βαση του πλανου που εχω, μεχρι να πουλησω ολο το btc που οπως ειπα αποτελει το μεγαλυτερο μερος του κεφαλαιου μου θα εχω βγαλει το κεφαλαιο μου +50% οποτε οτι και να κανουν τα alts θα ειναι ευπροδεκτο. Αντε παιδες καλα κερδη σε ολους ευχομαι κ μην σας πιανει απληστια. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από icenex
h3342 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες μαγκες θελω να κανω sign up πρωτη φορα στην binance και μου ζηταει referal code, αν υπαρχει καποιος inviter για να παρει και αυτος και εγω κατι προσφορες λεει, υπαρχει κανεις που ειναι γραμμενος εκει? αξιζει να βαλω κωδικο ή να το αποφυγω? ευχαριστω.
NiKoSmile Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) Παιδιά τα referrals μόνο με προσωπικό μήνυμα γιατί παραβαίνουν τον 11° όρο του forum! ...και να μην δημοσιεύουν τα λεγόμενα referral links προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή υπηρεσία. Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από NiKoSmile 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις