Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλα ανεβαίνουν γιατί υπάρχει πολύ ευφορία στην αμερική αναμεσα στους crypto enthusiasists γιατί ο Τραμπ είναι ευνοϊκά διατεθειμένος προς τα crypto. Αυτός ο ενθουσιασμός είναι αναμενόμενος λόγω της ορκωμοσίας του που έρχεται αύριο (έτσι έγινε και με τις εκλογές). Για μένα πιο ενδιαφέρον θα είναι όταν απλοποιηθεί το φορολογικό τοπίο στις ΗΠΑ σχετικά με τα crypto που είναι πολύ στριφνό, τότε θα περίμενα άλλη μια άνοδο.

ΕΙδικά το token του Τραμπ είναι πιο περίεργη περίπτωση. Δεν ξέρω πως το έχει σχεδιάσει αλλά θα είναι άσχημο για την εικόνα του αν γίνει dump.

• Thanks 1
  • Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει να κάνει με το ότι το Τrump coin είναι token του solana network. Δημιουργεί προσδοκίες για το solana (eth killer και τα σχετικά)

Επεξ/σία από snot
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ted64 είπε

Όλα ανεβαίνουν γιατί υπάρχει πολύ ευφορία στην αμερική αναμεσα στους crypto enthusiasists γιατί ο Τραμπ είναι ευνοϊκά διατεθειμένος προς τα crypto. Αυτός ο ενθουσιασμός είναι αναμενόμενος λόγω της ορκωμοσίας του που έρχεται αύριο (έτσι έγινε και με τις εκλογές). Για μένα πιο ενδιαφέρον θα είναι όταν απλοποιηθεί το φορολογικό τοπίο στις ΗΠΑ σχετικά με τα crypto που είναι πολύ στριφνό, τότε θα περίμενα άλλη μια άνοδο.

ΕΙδικά το token του Τραμπ είναι πιο περίεργη περίπτωση. Δεν ξέρω πως το έχει σχεδιάσει αλλά θα είναι άσχημο για την εικόνα του αν γίνει dump.

Ολα ανεβαινουν????

Το trump coin ειναι στα 72 δολαρια με 75 δις ογκο συναλλαγων το τελευταιο 24ωρο. Εννοειται τα xrp, hbar και xlm που εχω στην κατοχη κατηφοριζουν.

Ακομη και το doge ξεπερασε σε ογκο, που ηταν το νουμερο ενα meme ποσα χρονια.

Παντως εχω βαλει ειδοποιηση να πουληθειτο solana στα 300 δολλαρια που οπως φαινεται δεν θα αργήσει να γινει σημερα

Επεξ/σία από RusselAllen
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, RusselAllen είπε

Ολα ανεβαινουν????

Το trump coin ειναι στα 72 δολαρια με 75 δις ογκο συναλλαγων το τελευταιο 24ωρο. Εννοειται τα xrp, hbar και xlm που εχω στην κατοχη κατηφοριζουν.

Ακομη και το doge ξεπερασε σε ογκο, που ηταν το νουμερο ενα meme ποσα χρονια.

Παντως εχω βαλει ειδοποιηση να πουληθειτο solana στα 300 δολλαρια που οπως φαινεται δεν θα αργήσει να γινει σημερα

Όταν το έγραψα όλα ήταν στο πράσινο

Εντωμεταξύ: Screenshot2025-01-19152935.png.60d1351a1bc314b3131ee3a6dc355a49.png

και λίγο μετά Screenshot2025-01-19152549.png.e60220b70546ad7750496d7794a4db24.png

Επεξ/σία από ted64
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω Trump coin στο trust wallet και προσπαθώ να τα αλλάξω με USDC. Σχεδόν όλη την ώρα μου βγάζει μήνυμα "High price impact", χωρίς να μου δίνει άλλη επιλογή.

Τι μπορώ να κάνω ώστε να μην εγκλωβιστω σε περίπτωση που καταρρεύσει η τιμή;

Αν τα μεταφέρω στο binance θα είναι καλύτερα;

Ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από qqqqqaa
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, qqqqqaa είπε

Έχω Trump coin στο trust wallet και προσπαθώ να τα αλλάξω με USDC. Σχεδόν όλη την ώρα μου βγάζει μήνυμα "High price impact", χωρίς να μου δίνει άλλη επιλογή.

Τι μπορώ να κάνω ώστε να μην εγκλωβιστω σε περίπτωση που καταρρεύσει η τιμή;

Αν τα μεταφέρω στο binance θα είναι καλύτερα;

Ευχαριστώ. 

Σίγουρα έχεις το διάσημο token ή κάποιο άλλο με ίδιο όνομα και μικρό pool?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ted64 είπε

Σίγουρα έχεις το διάσημο token ή κάποιο άλλο με ίδιο όνομα και μικρό pool?

Το σωστό είναι 6p6xgHyF7AeE6TZkSmFsko444wqoP15icUSqi2jfGiPN

Το μηνυμα μου το βγάζει πάντα όταν υπάρχει κινητικότητα του token. Δεν μπορώ να βρω όμως επιλογή να μου μεγαλώσει την ανεκτικότητα τιμής.

Screenshot_20250119_170656.jpg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, qqqqqaa είπε

Το σωστό είναι 6p6xgHyF7AeE6TZkSmFsko444wqoP15icUSqi2jfGiPN

Το μηνυμα μου το βγάζει πάντα όταν υπάρχει κινητικότητα του token. Δεν μπορώ να βρω όμως επιλογή να μου μεγαλώσει την ανεκτικότητα τιμής.

Σε άλλο pool ή ανταλλακτήριο θα μπορείς ίσως να αλλάξεις το slipage ώστε να γίνεται πιο εύκολα δεκτή ή διακύμανση. Στείλ' το Binance

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ted64 είπε

γιατί ο Τραμπ είναι ευνοϊκά διατεθειμένος προς τα crypto

Αυτό διαλαλεί αλλά στη πράξη δεν έχει κάνει ενέργειες υπέρ των crypto. Το αντίθετο, στο προηγούμενο κύκλο έβγαλε NFTs που γρήγορα αποδείχτηκε απάτη (τεράστια πλειονότητα των αγοραστών έχασαν λεφτά) και τώρα έβγαλε το memecoin που για τώρα όλοι κερδίζουν αλλά τo ιστορικό των memecoins και τα tokenomics του συγκεκριμένου, δείχνουν πως και αυτό είναι απάτη.

Πέραν αυτών, ο Trump είναι γενικά τεράστιος τσαρλατάνος, ίσως ο πιο γνωστός αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Ειρήσθω εν παρόδω, πριν 5 χρόνια ξεκίνησε το πόλεμο εναντίον του tik tok με προεδρικό διάταγμα και σήμερα που το tik tok εν τέλει απενεργοποιήθηκε στις ΗΠΑ, η επίσημη ανακοίνωση του tik tok είναι ότι περιμένουν την έλευση Trump για να αρθεί η απενεργοποίηση.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, ted64 είπε

Μάλλον δεν έχεις παρακολουθήσει την ιστορία του Trump. Έχει καταδικαστεί για απάτες πολλάκις,την πιο πρόσφατη πριν τις εκλογές. Το μόνο που τον νοιάζει είναι να εισπράττει 

15 ώρες πριν, RusselAllen είπε

Καλημερα σε ολους.

Ειμαι νεος στα crypto.

Τον Νοέμβριο ειχα αγορασει 10 χιλ δολλαρια solana, με τιμη στα 230.

Απο τοτε ειχε μονο κατηφορα, μεχρι χθες το πρωι που εφτασε στα 240 και βγηκα, νομιζοντας οτι αυτο ηταν το ταβανι της ημερας.

Ελα ομως που δεν ειχα διαβασει ακομα οτι ο Τραμπ εκανε το δικο του meme coin μεσω της Solana και τωρα ειμαστε κοντα στα 270.

Αυτο που εχω απορια ειναι ποια η συσχετιση μεταξυ του sol coin και του meme coin, στην προκειμενεη περίπτωση του trump coin.

Δηλαδη οσο ο κοσμος αγοράζει το trump coin, ανεβαινει και το sol;

Και οταν ξεκινησει το dump του trump coin, θα παρει σβαρνα και το sol?

Η κίνηση στην αλυσίδα του sol σημαίνει ζήτηση για sol για τα fees αλλά κυρίως είναι σπεκουλα

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Καραγκιόζηδες....

με αυτά που γίνονται λέω σοβαρά να τα βγάλω όλα

η λήση ειναι απλή. Απλά  focus σε bitcoin που κανείς δεν μπορεί να το κάνει exploit

• Like 2

• Δημιουργία νέου...