Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, grinder_ είπε

Επειδή τυγχάνει να υπάρχει ακόμα, δεν ήταν ponzi?:D
Καλά ναι από crypto δεν έχω παράπονο, πρόλαβα και πούλησα στα 0,80 (δυστυχώς όχι όλα) και πήρα πίσω x2. Με την Celsius ευτυχώς είχα παρκαρισμένα μόνο μερικά δικά τους bonus. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κόσμος δεν είχε σημαντική ζημιά.

Η Plutus τώρα από τα 15€/ανάληψη (και καλά gas fees), το πήγε εν μια νυκτί χωρίς ενημέρωση 33% fee σε ζεστό fiat παρακαλώ για να σε αφήσει να κάνει withdraw το crap token της. Περίμενα ο χαζός να ανέβει λίγο στα 3,5€ για να είμαι breakeven και εγκλωβίστηκα τώρα.

Τα πολυδιαφημιζόμενα giftcards, έχουν 1 PLU+30% fee πάλι σε fiat που από την τρίτη και μετέπειτα κάρτα μπορεί να φτάσει και το 80% fee! Για να λάβεις δηλαδή μια άχρηστη 10€ giftcard που στην τελική δεν ξέρουμε και αν δουλεύει, θα τους πληρώσεις κιόλας 11€... Το καλύτερο, για Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες, δεν υπάρχουν καν giftcards. Ο CEO πήγε απροκάλυπτα σε κλοπή-mode και ανακοίνωσε ότι τα επίσημα κανάλια σε discord και reddit θα είναι πλέον read only για μην του χαλάσουμε την εισροή και άλλων θυμάτων.

ποιος σου το σύστησε αυτό?

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το binance έχει σοβαρό πρόβλημα. Τουλάχιστον η εφαρμογή δεν με αφήνει να κάνω αγοραπωλησίες 

2 λεπτά πριν, tcktcktck είπε

Το binance έχει σοβαρό πρόβλημα. Τουλάχιστον η εφαρμογή δεν με αφήνει να κάνω αγοραπωλησίες 

Άκυρο εφτιαξε

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Rockavlon είπε

Κάτι εντολές που είχα για αγορά εκτελέστηκαν όλες στο binance.

Δεν φόρτωναν καθόλου οι σελίδες. Τελικά δούλεψε 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Δεν είναι ανάγκη να κάνετε αναλήψεις από τα ακριβά ανταλλακτήρια. Απλά τα στέλνεται ως USDT/USDC μέσα από κάποιο φθηνό δίκτυο σε άλλο ανταλλακτήριο και τα τρώτε από εκεί.

Αυτό γίνεται με τα καλά ανταλλακτήρια, τα κακά δε σε αφήνουν εύκολα, δεν έχουν τα κατάλληλα pairs, έχουν πολύ υψηλά όρια ή κόστη ανάληψης κλπ, δεν συνεργάζονται με όλα τα blockchains πχ bnb για να βγάλεις τα assets εύκολα και οικονομικά κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Τα fake μηνύματα από το binance στο true caller (που το αναγνωρίζει ως Binance Fraud) συνεχίζονται.

Στις 5/12/2024 στις 9:19 ΜΜ, icenex είπε

Μηπως ητανε παραπλανητικο εμαιλ?Εγω εχω βαλει και antiphising password ωστε οτι εμαιλ παιρνω απο binance μεσα στο εμαιλ εχει το κωδικο που εχω βαλει ωστε να καταλαβαινω οτι ερχεται απο binance.

anti.JPG

Δεν έρχεται με email το fraud μήνυμα.
Στο κινητό με sms έρχεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, poulaki1976 είπε

Για youhodler έχει άποψη κάποιος;

Θέλει τις καινούριες ταυτότητες τις τσιπαρισμένες 😅. Τις παλιότερες δεν τις δέχεται.

Επεξ/σία από NiKoSmile
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Θέλει τις καινούριες ταυτότητες τις τσιπαρισμένες 😅. Τις παλιότερες δεν τις δέχεται.

Έχω λογαριασμό και κρυπτο ρωτάω αν είναι οκ

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Καλό σημάδι αυτό.
Σημαίνει ότι είναι σοβαρή επιχείρηση.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, tcktcktck είπε

ποιος σου το σύστησε αυτό?

Δεν μου το σύστησε κάποιος. Είναι reward card με 3% cashback συν κάποια μηνιαία perks τύπου spotify/netflix/ebay. Καλά ήταν όσο διήρκεσε, αλλά αυτό που ήθελα να τονίσω είναι το πόσο εύκολα φαίνεται να δρουν αυτές οι εταιρίες και να μην συμβαίνει τίποτα από τις αρχές ανά την Ευρώπη (αφήστε την Ελλάδα).

3 ώρες πριν, poulaki1976 είπε

Για youhodler έχει άποψη κάποιος;

Πάνω από 2 χρόνια από τότε που έπεσε μαχαίρι στο APY είχα φύγει. Τι προσφέρει πλέον αυτό για να είσαι εκεί;
Επίσης αν και πλασάρεται ως εταιρία με έδρα την Ελβετία, δεν έχει άδεια εκεί. Γενικά βλέπω 1+ χρόνο να είναι νεκρή στο reddit και θα έλεγα να την αποφύγεις.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, grinder_ είπε

Δεν μου το σύστησε κάποιος. Είναι reward card με 3% cashback συν κάποια μηνιαία perks τύπου spotify/netflix/ebay. Καλά ήταν όσο διήρκεσε, αλλά αυτό που ήθελα να τονίσω είναι το πόσο εύκολα φαίνεται να δρουν αυτές οι εταιρίες και να μην συμβαίνει τίποτα από τις αρχές ανά την Ευρώπη (αφήστε την Ελλάδα).

Πάνω από 2 χρόνια από τότε που έπεσε μαχαίρι στο APY είχα φύγει. Τι προσφέρει πλέον αυτό για να είσαι εκεί;
Επίσης αν και πλασάρεται ως εταιρία με έδρα την Ελβετία, δεν έχει άδεια εκεί. Γενικά βλέπω 1+ χρόνο να είναι νεκρή στο reddit και θα έλεγα να την αποφύγεις.

Ευχαριστώ είμαι να την κάνω κι εγώ για το APY είχα πάει

Δημοσ.

Πάντως πολύ καλό σημάδι αυτό ότι η τιμή μένει σταθερή για τόσο μεγάλο διάστημα σε αυτό το range. Δείχνει ότι μπορεί να πιάσει τα παραπάνω.

Σίγουρα έχουμε ένα εξωφρενικό spike όπως τα προηγούμενα halving αλλά στα προηγούμενα είχαμε και σχεδόν άμεσο crash μετά και συνεχόμενη μεγάλη πτώση. 

Αυτό τώρα δεν το έχουμε δει ακόμα αρά μπορεί να πάμε παραπάνω μέχρι την φυσιολογική μεγάλη διόρθωση του. 

• Δημιουργία νέου...