stavros750 Δημοσ. Κυριακή στις 10:51 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:51 μμ 55 minutes ago, tcktcktck said: You've linked Ledger Live to your Binance API. If you did not do this, Reach out to support at +30 211198 7677 Προσοχή στο phising . Ψαρωσα για λίγο Μία από τα ίδια και εγώ χθες, άλλαξα άμεσα κωδικό μέχρι να σιγουρευτώ ότι είναι phishing. Εν τω μεταξύ είναι πειστικό μιας και έχω και παλαιότερο μήνυμα (μάλλον από την επίσημη binance δεν θυμάμαι ακριβώς).
tcktcktck Δημοσ. Δευτέρα στις 11:05 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:05 πμ Ναι εκεί είναι το ύπουλο ότι πάει στο ίδιο bucket με τα αυθεντικά. Αλλά ναι όπως ήδη έβαλε κάποιος αμέσως είδα ότι είναι ελληνικό το νούμερο (καμπανάκι) και το γκουγκλαρα και βρήκα τι έχει γραφτεί οπότε ούτε κωδικό δεν άλλαξα
batig0al Δημοσ. Τετάρτη στις 04:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:10 μμ Τίμια κομπίνα. Ήξερα ότι κατά 99% ήταν απάτη αλλά πήρα τηλέφωνο παρόλαυτα, είχαν βάλει αυτόματα να μοιάζει από Binance και αυτός που απάντησε ήξερε καλά αγγλικά. Μετά από 40sec διαλόγου όμως, δεν του άρεσε και μου το έκλεισε. 4
icenex Δημοσ. Πέμπτη στις 01:57 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:57 μμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε 92k μαγκεςς Με σκαλωσες για μια στιγμη, φανταζομαι μιλας σε ευρω.Γιατι θεωρω ολοι οσοι παρακολουθουμε πότε θα σπασει τα 100κ το κοιταμε σε δολαριο..98400$ εφτασε ειμαστε πολυ κοντα να φτασουμε σε 6ψηφιο... Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:58 μμ από icenex 1 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:56 μμ 58 minutes ago, icenex said: Με σκαλωσες για μια στιγμη, φανταζομαι μιλας σε ευρω.Γιατι θεωρω ολοι οσοι παρακολουθουμε πότε θα σπασει τα 100κ το κοιταμε σε δολαριο..98400$ εφτασε ειμαστε πολυ κοντα να φτασουμε σε 6ψηφιο... Ευρω ναι ,δεν ειμαστε αμερικα εδω😃 Ιανουαριο βλεπω να ακουμπαει 120 1
icenex Δημοσ. Πέμπτη στις 03:26 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:26 μμ 29 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Ευρω ναι ,δεν ειμαστε αμερικα εδω😃 Ιανουαριο βλεπω να ακουμπαει 120 Σε ευρω η δολαριο? 4
Xvipes Δημοσ. Πέμπτη στις 03:44 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:44 μμ 17 minutes ago, icenex said: Σε ευρω η δολαριο? Έτσι όπως πάει θα είναι 1:1 και το δολάριο - ευρώ 😅 2
kostakis81 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:55 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:55 μμ (επεξεργασμένο) ρε παιδες για πειτε μου παρακαλω πως μπορω να βγαλω λεφτα απο την πτωση του btc ... αφου σε λιγο θα πεσει παλι στα 60κ . υπαρχει τετοιο προιον ? σε ποια πλατφορμα κλπ Επεξ/σία Πέμπτη στις 06:55 μμ από kostakis81
SabotazNic Δημοσ. Πέμπτη στις 06:59 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:59 μμ (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kostakis81 είπε ρε παιδες για πειτε μου παρακαλω πως μπορω να βγαλω λεφτα απο την πτωση του btc ... αφου σε λιγο θα πεσει παλι στα 60κ . υπαρχει τετοιο προιον ? σε ποια πλατφορμα κλπ Αγόρασε τώρα για να ανέβει άλλα 40κ και τότε να πουλήσεις για να βγάλεις ζεστό χρήμα Επεξ/σία Πέμπτη στις 06:59 μμ από SabotazNic
kostakis81 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:02 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:02 μμ 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Αγόρασε τώρα για να ανέβει άλλα 40κ και τότε να πουλήσεις για να βγάλεις ζεστό χρήμα για αμερικανακια ψαχνεις ? εγω ξερω οτι θα πεσει και θελω να βγαλω απο την πτωση του .. αυτο ρωτησα 3
icenex Δημοσ. Πέμπτη στις 08:19 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:19 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kostakis81 είπε για αμερικανακια ψαχνεις ? εγω ξερω οτι θα πεσει και θελω να βγαλω απο την πτωση του .. αυτο ρωτησα Υπαρχει το shortarisma ουσιαστικα τζογαρεις οτι η τιμη θα παει κατω, αλλα δεν το συνιστω ειδικα αν δεν ξερεις απο μοχλευση..Χιλιες φορες να κανεις αυτο που σου προτεινε ο φιλος απο πανω ή απλα να αγορασεις οταν πεσει η αγορα για να πουλησεις οταν παει παλι ψηλα. Οτι χειροτερο να σορταρεις το btc εχει καταστρεψει κοσμο...Προσωπικα δεν ξερω απο μοχλευση οποτε απλα αφηνω την συμβουλη μου να μην μπλεξεις ουτε και εσυ αφου δεν εχεις ιδεα. Btw τι στιγμη που το γραφω αυτο, το btc προσπαθει να σπασει το 98400 λετε να σπασουμε σημερα τις 100κ? Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:34 μμ από icenex
NiKoSmile Δημοσ. Πέμπτη στις 08:34 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:34 μμ 42 λεπτά πριν, kostakis81 είπε ρε παιδες για πειτε μου παρακαλω πως μπορω να βγαλω λεφτα απο την πτωση του btc ... αφου σε λιγο θα πεσει παλι στα 60κ . υπαρχει τετοιο προιον ? σε ποια πλατφορμα κλπ Και αν δεν πέσει και μείνει εκεί σταθερό 3-4 μήνες τι θα κάνεις; Εσύ ναι μεν θα έχεις το Short Trade με την προσδοκία να πέσει το BTC αλλά αν δεν πέσει "άμεσα" αυτοί που διατηρούν τα long positions θα λαμβάνουν χρήματα από εσένα σε τακτά χρονικά διαστήματα (συνήθως κάθε 8 ώρες). Θα σου τρώνε δηλαδή το κεφάλαιο τα funding rates.
kostakis81 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:57 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:57 μμ 22 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Και αν δεν πέσει και μείνει εκεί σταθερό 3-4 μήνες τι θα κάνεις; Εσύ ναι μεν θα έχεις το Short Trade με την προσδοκία να πέσει το BTC αλλά αν δεν πέσει "άμεσα" αυτοί που διατηρούν τα long positions θα λαμβάνουν χρήματα από εσένα σε τακτά χρονικά διαστήματα (συνήθως κάθε 8 ώρες). Θα σου τρώνε δηλαδή το κεφάλαιο τα funding rates. μα δεν θελω να τα παιξω με χρονο ....φορεξ .. στο φορεξ γινετε ετσι .. δεν υπαρχει προιον να παιζεις ξερα 60κ και αν δεν τα πιασει ποτε δεν μπορεισ να εισπραξεις ... χωρις χρονο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις