Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μαγκες τι γινεται εδω περα !!!  παμε για τα 100Κ    ειχα να δω τις τιμες πανω απο μηνα.... και δεν πιστευω αυτα που βλεπω!! 

• Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tcktcktck είπε

Οι Αθηναίοι... "ανακαλύπτουν" τα bitcoin μετά την ξέφρενη "κούρσα" ανατίμησης | Αταίριαστοι https://www.youtube.com/watch?v=Bva0J5hI6Bs

Έχουμε δρόμο ακόμη 

1 ώρα πριν, zmaskos είπε

Ωρα για ρευστοποιηση !

Μέχρι να πάρει μυρωδιά ο μέσος Έλληνας τι γίνεται, θα είμαστε στα πρόθυρα του επόμενου bear. 

Επίσης απο τους Αταίριαστους μερικές ημέρες πριν. 

Οχι πως ο αναλυτής έβαλε τα δυνατά του για μια εύκολη επεξήγηση, αλλα αντικρύζοντας τους παρουσιαστές να κοιτάζονται με απορία στα πάνελ, έφυγε ο καφές απο τη μύτη. 

• Haha 1
Δημοσ.

Θα χαθουν τρελα δις στο επομενο bear δεν θα παρουμε χαμπαρι τι θα γινει καποιοι θα ξυπνησουν και θα δουν το portofolio σε καταρρευση. Οτι κανει ο ice ειναι το καλυτερο. dca σε καθε ανοδο δεν υπαρχει καλυτερος τροπος ωστε να προστευτειτε και σε bull και σε bear. Για οσους εχουν 10k+ αυτα οσοι παιζετε με 1-2 χιλιαρικα καντε οτι θελετε. Απλα επειδη την εχουμε δει την ιστορια πολλες φορες. Και τοτε μιλουσαμε για πολυ μικροτερο market cap τωρα φτανουμε τα 3 τρις οποτε καταλαβαινετε τι καρχαριες κυκλοφορανε στα γνωστα μερη. 

• Like 2
Δημοσ.

Θυμίστε μου λίγο παιδιά, τι stablecoin κρατάμε στην Binance; USDT, USDC ή FDUSD; γιατι εχω μπερδευτεί λίγο...

εν τω μεtαξύ στο earn δίνει 6,42% στο USDC αλλά τίποτα στα άλλα, έχει κάποιο ρίσκο το USDC;

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, pp6210 είπε

Θυμίστε μου λίγο παιδιά, τι stablecoin κρατάμε στην Binance; USDT, USDC ή FDUSD; γιατι εχω μπερδευτεί λίγο...

εν τω μεtαξύ στο earn δίνει 6,42% στο USDC αλλά τίποτα στα άλλα, έχει κάποιο ρίσκο το USDC;

USDC είναι το μόνο που υπακούει στους περιορισμούς της Ε.Ε.

Γι αυτό και δε δίνει τίποτα στα άλλα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, pp6210 είπε

Έχει μπει και το EURI (stable Euro)

image.png.3a49a3b70c32e129dbc9aeae48cf9ec7.png

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, pp6210 είπε

Μαλλον έχει ανάγκη από usdc το ανταλλακτηριο αυτήν την περίοδο.

• Δημιουργία νέου...